Lontoo
Showt ja musikaalit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lontoo, Showt ja musikaalit

Showt ja musikaalit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Kun menimme Kew'iin helmikuussa, ulkopuutarhoissa ei ollut paljon nähtävää, mutta innokkaina puutarhureina rakastimme sitä silti. Rakastimme erityisesti lasitaloa ja Costa Rican orkideanäyttelyä, ja niittykävely oli kaunis kaikkien aikaisin kukkivien sipulien kanssa. Ajattelimme rehellisesti, että appelsiinitarhan ruoka oli pettymys, ei paljon valinnanvaraa makuun, mutta onnistuimme löytämään pienen summan. Se on ainoa asia, jonka muuttaisin. Lahjatavarakaupassa on kuitenkin kauniita asioita kotiin vietäväksi.

Kew on paikka, josta nautimme vierailemalla Lontoossa, se on hieman kaukana, jos oleskelet Lontoon keskustassa, mutta vierailun arvoinen. Puutarhat on hoidettu kauniisti ja siellä on aina jotain erilaista nähtävää. Olimme pettyneitä, kun emme nähneet Orchid-näyttelyä. Tämä oli saatavilla vain ajoitetuilla lipuilla, jotka olivat loppuunmyytyjä. Jos varaan uudelleen, varaisin suoraan, jotta minulla olisi mahdollisuus varata näyttelyliput ennakkoon (vaikkakin ilmainen, mutta ne olivat loppuunmyytyjä).

Erinomainen retki. Taisi käydä onni oppaan suhteen. Tämä ainakin oli erittäin osaava, asiantunteva ja ystävällinen opas (Anmarie?). Lisäksi puhui hyvin selkeästi. Aikataulu tiukka, mutta ymmärrettävä. Suosittelen.

Upea elämys.

Erittäin toimiva kokonaisuus ja miellyttävä risteily, ystävällinen henkilökunta. Ainoa miinus vaatimattomasta tarjoilusta: muutama pieni cocktailpala servetin päällä tarjoiltuna ei vastannut odotuksia.

Mielenkiintoinen ja hyvin organisoitu sekä hyvin opastettu reissu.

Aikataulu oli tiukka, mutta siksi tehokas. Erinomainen, selkeä opas.