Opastettu kierros

Taianomainen Lontoo: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

Taianomainen Lontoo: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

Aktiviteetin tarjoaja: See Your City
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 17,73 € per henkilö

Lähde interaktiiviselle Harry Potter -kierrokselle Lontoon keskustaan oppaan johdolla. Valitse joko venematka tai Lontoon metromatka.

Tietoa kierroksesta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Kesto 2.5 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Varaa nyt ja maksa myöhemmin varataksesi paikkasi ilman kuluja tänään. Lue lisää
Opas
italia, espanja, ranska, saksa, englanti

Original-elämys

Kohokohdat
 • Käy taianomaisella Harry Potter -kävelykierroksella Lontoossa
 • Testaa Harry Potter -tietoutesi ja selvitä, mihin Tylypahkan tupaan kuulut
 • Kävele Viistokujalla, käy Vuotavassa noidankattilassa ja koe monia muita Harry Potter -elämyksiä
 • Koe Lontoon ikoniset nähtävyydet, kuten Borough Market, London Eye, ja Trafalgar Square
 • Tee lyhyt jokimatka Thamesilla
Koko kuvaus

Kävele suosikkivelhojesi jalanjäljissä jästien Lontoossa. Asiantunteva Harry Potter -oppaasi on varustautunut kiehtovilla ja ihmeellisillä nippelitiedoilla koko matkan ajan.  Tapaa oppaasi ja aloita seikkailusi selvittämällä, mihin Tylypahkan tupaan kuulut. Kilpaile muita tupia vastaan interaktiivisessa tietokilpailussa, jossa näet J.K. Rowlingia inspiroineet paikat aina Shakespeare's Globesta Lontoon kujille, jotka innoittivat Iskunkiertokujaa.

Kohokohtiin kuuluu Vuotavan noidankattilan, salaisen velhojen majatalon, ohittaminen. Näe aito Viistokuja, jossa Harry osti ensimmäisen sauvansa. Näe myös silta, jonka Kuolonsyöjät tuhosivat Puoliverisessä prinssissä.  Valitse osaksi opastettua kierrosta lyhyt venematka Thames-joella tai matkaa maailmankuululla Lontoon metrolla. Sekä laiva- että maanalainen vaihtoehto noudattavat tätä reittiä:  1. Southwarkin tuomiokirkko 2. 800 vuotta vanha Borough Market 3. Sir Francis Draken Golden Hinde 4. Winchester Palace 5. 900 vuotta vanha Clinkin vankila 6. Shakespeare's Globe 7. Millennium Bridge 8. Daniel Radcliffen koulu 9. The London Eye 10. Thamesjoki 11. Sherlock Holmes' Pub 12. Great Scotland Yard 13. Irvetan velhopankki 14. Maailman pienin poliisiasema 15. Trafalgar Square 16. Iskunkiertokuja (Knockturn Alley) 17. Viistokuja (Diagon Alley) 18. Palace-teatteri

Sisältää
 • 2.5 tunnin opastettu kierros
 • Thames-venematka (jos vaihtoehto valitaan)
 • Lontoon metron metroliput (jos vaihtoehto valitaan)
 • Warner Bros. Studio

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

• Tapaa oppaasi Southwarkin näköalapaikalla, Minerva-aukiolla • Saavuthan paikalle vähintään 15 minuuttia ennen kierroksen alkua • Etsi opas, jolla on GetYourGuide-asu sekä punainen GetYourGuide-lippu

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Mukavat jalkineet
 • Säänmukainen vaatetus
 • Julkisen liikenteen lippu

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät mukaan ilmaiseksi.
 • Mikäli valitset vaihtoehdon, jonka aikana matkustetaan metrolla, sinun tulee ostaa metrolippu vyöhykkeelle 1 ennen kierroksen alkua. Hyväksytyt matkalipputyypit ovat Oyster Card, tulostettu matkakortti, lähimaksukortti ja Apple Pay. Venevaihtoehtoa varten ei tarvita matkalippuja.
 • Kierroksella kävellään yhteensä on 3,2 kilometriä
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,7 /5

perustuen 8326 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,9/5
 • Kuljetus
  4,7/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,5/5
 • Turvallisuus
  4,7/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Jos olet Harry Potter -fani, tämä on pakko tehdä Lontoossa ... jos et ole suuri Harry Potter -fani, tämä on silti loistava tapa nähdä hieman Lontoossa. Nautin kaikista trivia ja hauskoja tosiasioita JK Rowlingin inspiraatiosta ja matkaoppaamme (Hagrid) oli todella kiehtova. Hän näytti todellisia elokuvaleikkeitä, jotka osuivat hänen erityisiin inspiraationsa alueisiin. Opasmme jopa perusti ryhmän sisällä kilpailukykyisen pelin lajittelemalla meidät maagisiin talomme ja antamalla jokaiselle talolle pisteitä trivia-kysymysten vastaamiseen oikein. Lopussa ei ollut palkintoa, mutta oli hauskaa saada kilpailu ryhmään. Nautin kiertueesta niin paljon, että aioin antaa oppaallemme kärjen, mutta olin hieman yllättynyt, kun hän itse kysyi lopulta vinkkejä. Kaiken kaikkiaan se oli hauska aika, mutta huomaa, että joudut ottamaan raitiovaunun matkan aikana, jota en muista lukenut kuvauksessa, joten ole valmis osterikortillasi tai varoillasi lipun ostamiseen raitiovaunulla (ei sisälly hintaan) )

Lue lisää

12. tammikuuta 2020

Perla oli ilahduttava ja antoi molemmat loistavan kuvan Harry Potter -elokuviin sekä Lontoon kulttuuriin ja historiaan. Aloitimme Palace-teatterissa, jossa he näyttävät kirotun lapsen. Kävimme sitten Lontoon ympäri katsomaan sekä elokuvien sivustoja että kirjoja inspiroivia sivustoja. Aluksi epäilin "inspiroivista sivustoista", mutta tapa, jolla hän näytti meille alueen, kysyi siitä, mitä se muistutti meitä elokuvissa, näytti meille leikkeen elokuvasta ja antoi meille kuinka se kaikki silmäilee oli mahtavaa.

Lue lisää

10. tammikuuta 2020

Mukava kiertue Harry Potter -sivustojen ympäri, joista et ehkä muuten tiennyt, ja jos et ole koskaan käynyt Lontoossa, se on loistava tapa saada maku joihinkin tärkeisiin kaupungin osiin. Oppaamme Perla oli hauska ja piti kiertueen mielenkiintoisena. Meidät lajiteltiin taloihin ennen kiertueen alkamista ja Perla isännöi triviakilpailua talojen välillä. Kiertueelle tuotiin iPad, joka kertoi kadulla näytetystä elokuvasta.

Lue lisää

10. tammikuuta 2020

Tuotteen tunnus: 174648