Valitse päivämäärät
Lontoo

Teema- ja huvipuistot

Teema- ja huvipuistot: Suosikit / Lontoo

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lontoo, Teema- ja huvipuistot

Teema- ja huvipuistot: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.0 / 5

perustuen 6 arvosteluun

Todella nautinnollinen kiertue. Minut haettiin hotelliltani ja ajettiin studioihin kahden muun parin kanssa. Ryhmä oli pieni ja suunniteltu nopeaan sisään ja ulos niin sanotusti. Opas antaa sinulle runsaasti aikaa kierroksen suorittamiseen. Sain valmiiksi kolme tuntia odotettua aikaisemmin ja niin tekivät muutkin. Koska se oli pieni ryhmä, pystyimme kaikki palaamaan aikaisin, mikä teki aikaisesta viimeistelystä ei paljon ongelmaa. Kuljettaja oli erinomainen. Suosittelen lämpimästi

Voimme vain suositella Harry Potter -kiertuetta Warner Brothers Studiosille Watfordissa kaikille Harry Potter -faneille. Rakastamme Harry Potteria, ja tämä vierailu saa sinut tuntemaan olosi osaksi sitä. Nouto- ja toimituspalvelu saa myös 5 tähteä ystävällisyydestä, täsmällisyydestä ja avuliaisuudesta. Yksinkertaisesti loistava paketti.

Mikä upea kokemus! Tulimme poikani 11-vuotissyntymäpäivänä, ja hän rakasti jokaista hetkeä. Ole valmis viettämään paljon aikaa, koska nähtävää on niin paljon. Kuljettajamme oli erittäin mukava ja antoi meille paljon vinkkejä Lontoon nähtävyyksistä matkan aikana. Kaiken kaikkiaan upea matka.

Suuri perhekokemus. Warner Bros. Harry Potter -studiot ovat uskomattomia. Poikani oli super onnellinen. Yksityinen automatka on ihanteellinen (kuljettaja otti meidät hotellilta ja toi meidät takaisin).

Todelliset Harry-fanit ovat aivan uskomattoman mahtavia