Päivämatka

Lontoosta: Harry Potter Warner Bros Studio -kierros

Aktiviteetin tarjoaja: Premium Tours

Lontoosta: Harry Potter Warner Bros Studio -kierros

Aktiviteetin tarjoaja: Premium Tours
Varattu eilen 51 kertaa

alkaen 109,22 € per henkilö

Varattu eilen 51 kertaa

Kuule salaisuuksia Harry Potter -elokuvasarjan kulissien takaa vieraillessasi Warner Bros. -studiolla. Näe muun muassa elokuvissa käytettyjä lavasteita, rekvisiittaa ja asuja.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 3 päivää etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 8 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.

Elämys

Matkasuunnitelma
4 tuntia
 • Victorian linja-autoasema

 • 2 tuntia
 • Warner Bros. Studio Lontoo

 • 2 tuntia
 • Victorian linja-autoasema

Tapaamispaikka
Pääetappi
Kohokohdat
 • Sukella Harry Potter -elokuvien kulissien taakse kiertäessäsi studiota ja näe lavasteita, rekvisiittaa sekä asuja
 • Tutustu Irvetan velhopankkiin ja kiipeä Tylypahkan pikajunan kyytiin
 • Kävele Harry Potterin jalanjäljissä vaellellessasi Viistokujan kuuluisilla mukulakivillä
Koko kuvaus

Harry Potter -elokuviin mieltyneille sopiva Warner Bros.- studiokierros Lontoossa tarjoaa uniikin mahdollisuuden hypätä maagisten Harry Potter-elokuvien maailmaan. Studio Tour -kierros Lontoossa tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Harry Potter -elokuvien - kaikkien aikojen menestyneimmän elokuvasarjan - taikaan. Vieraile elokuvien kulisseissa ja näe laaja valikoima upeita lavasteita, asuja sekä rekvisiittaa. Opit lisää huippusuositun Harry Potter -elokuvasarjan tarkoin varjelluista salaisuuksista, kuten erikoistehosteiden ja animoitujen hahmojen toiminnasta. Astu kuuluisalle Viistokujan mukulakivikadulle, jossa sijaitsevat Ollivander's, Säilä & Imupaperi sekä Weasley welhowitsit -liikkeet. Näe elokuvien ikonista rekvisiittaa, kuten Harryn Nimbus 2000 sekä Hagridin moottoripyörä. Löydä myös muita ikimuistoisia elokuvalavasteita, kuten Rohkelikkojen oleskelutila, poikien asuntola, Hagridin mökki sekä taikajuomien luokkahuone. Nyt sinulla on mahdollisuus vierailla laiturilla numero 9 ¾ ja hypätä Tylypahkan pikajunan kyytiin. Tutustu sekä laituriin että junaan, ja elä uudelleen Harryn maagiset matkat Tylypahkaan ja poseeraa matkatavarakärryn vieressä ennen kuin se katoaa seinän läpi. Voit myös astella junavaunun läpi. Kuule kuinka ikoniset junakohtaukset kuvattiin ja tutkistele lempihahmosi matkatavaroita! Päätä Tylypahkan pikajuna -seikkailusi rautatieaiheisessa matkamuistomyymälässä ja haali lempi-Pottereidesi inspiroimia herkkuja.

Ensimmäistä kertaa voit myös tutustua Irvetan velhopankkiin.

Kävele Irvetan velhopankin, Lestrangen holvin, maahisgallerian ja muiden paikkojen läpi. Ihaile vaikuttavia marmoripylväitä ja tutustu asuihin sekä proteeseihin, jotka kuuluivat Bogrodille, Lujahaalle sekä monille muille maahispankkiireille. Vieraile Lestrangen holvissa , jossa Bellatrix Lestrangen aarteet sijaitsevat, ja ympäröi itsesi kalleuksilla. Sinulla on noin neljä tuntia aikaa nauttia Harry Potter -studion taiasta. Vilkkaimpina vuodenaikoina tiet saattavat olla ruuhkaisia, joten aika voi olla lyhyempi. Pääset kuitenkin viettämään studiolla vähintään 4 tuntia. Bussimatka mukaan luettuna kierroksen kokonaiskesto on noin 7-7,5 tuntia riippuen liikenteestä ja sisäänpääsyajoista.

Sisältää
 • Meno-paluubussikuljetus Warner Bros. Studio Londoniin luksusbussilla
 • Pääsylippu
  Ei sovellu
  • Pyörätuolia käyttävät

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Bussit lähtevät Victorian linja-autoasemalta, osoitteesta 164 Buckingham Palace Road. Tarkistathan lähtöportin numeron saapuessasi Victorian linja-autoasemalle, sillä seuraavat tiedot saattavat muuttua. Portin numero riippuu kierroksen lähtöajasta: 8.15 – portti 19 9.15 – portti 0 10.15 - portti 0 11.15 - portti 0 12.15 - portti 0 13.45 - portti 0

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Kun varaat kierroksen, ole hyvä ja valitse aloitusaika sen mukaan milloin haluat astua bussin kyytiin Victorian linja-autoasemalla. Aloitusaika ei tarkoita sitä, milloin saavut Warner Bros. Studiolle
  • Nauti Harry Potterin vastustamattomasta velhomaailmasta Warner Bros -studiolla vähintään neljän tunnin ajan. Bussimatka mukaan luettuna kierroksen kokonaiskesto on noin 7-7,5 tuntia riippuen liikenteestä ja sisäänpääsyajoista.
  • 3-4–vuotiailta peritään pieni maksu vain kuljetuksesta, sillä he tarvitsevat oman istumapaikan. Sisäänpääsy Warner Bros. Studio Tour Londoniin on ilmainen 4-vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille
  • 2-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset tarvitsevat lipun, mutta se ei maksa mitään
  • Lähtöaika tulee valita varausta tehdessä
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,7 /5

  perustuen 9334 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Opas
   4/5
  • Hinta-laatusuhde
   4,1/5
  • Palvelu
   4,6/5
  • Organisointi
   4,5/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Harry Potter -kiertue oli hämmästyttävä. Ylitti odotuksemme. Ensimmäisten 15 minuutin ajan sinua huolehditaan ja kerrotaan studiosta ja siivoussäännöistä. Sieltä saattoi tutustua studioon itsenäisesti. Olimme siellä 5 tuntia, johon sisältyi myös lounas kahvilassa. Emme kiirehtineet ja pystyimme näkemään kaiken. Lahjakauppa oli todella hyvin hinnoiteltu, mikä teki siitä edullisen. Oli niin hieno päivä ja erittäin suositeltavaa mennä. Et tule pettymään.

  Lue lisää

  27. syyskuuta 2022

  Se on poikkeuksellinen vierailu! Toisaalta pahoittelen tietysti hintaa, kohtuuton. Tähän on lisättävä ääniopas, noin 5 puntaa. Ja ne eivät välttämättä sovi lapsille. Jälkeenpäin toinen negatiivinen asia minulle on sää: teimme aktiviteetin sunnuntaina ja siksi menimme vähemmän aikaa perille. Ja silti emme ehtineet tehdä kaikkea (jonossa on jono päästäkseen useisiin "kohtauksiin"), loppujen lopuksi todella kiirehdimme eteenpäin, ja meillä oli vain 5 minuuttia kaupassa (Erittäin turhauttavaa lapsille) ilman aika pysähtyä syömään. Kun otetaan huomioon maksettu hinta, se on sääli, koska emme palaa takaisin pian...

  Lue lisää

  30. elokuuta 2022

  Valitettavasti bussissa oli vähän jalkatilaa, ja olen vain 1,68 cm pitkä. Hän lähti ajoissa. Matkakumppanimme antoi meille vinkin valokuvata rekisterikilpi, jotta löydämme oikean bussin studiolla käymisen jälkeen. Studiot olivat ylivoimaisia, ja voit todella uppoutua Harry Potter -maailmaan. Ennen kuin ovet avautuivat, meille kerrottiin, että koko henkilökunta tiesi elokuvien salaisuudet. Kokeilimme sitä ja todella, super mukava työntekijä vastasi tyttäreni kysymykseen ja antoi meille sitten monia muita salaisuuksia! Hänen innostuksensa oli tarttuvaa. Työntekijä puhui meille myös Diagon Alleyssa ja kertoi meille monia mielenkiintoisia yksityiskohtia. Voin vain suositella kaikille, keskustele henkilökunnan jäsenen kanssa, se on sen arvoista! Monien vaikutelmien vallassa ajoimme takaisin Lontooseen ja matkalla bussinhoitaja kertoi meille myös jotain joistakin rakennuksista, puistoista jne. Hieno päivä!

  Lue lisää

  30. elokuuta 2022

  Tuotteen tunnus: 31392