Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour ja kuljetukset

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour ja kuljetukset

alkaen 100,05 € per henkilö

Kuule salaisuuksia Harry Potter -elokuvasarjan kulissien takaa vieraillessasi Warner Bros. -studiolla. Näe elokuvissa käytettyjä lavasteita, rekvisiittaa ja asuja.

Tietoa tästä lipusta

Helppo peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
COVID-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Käytä puhelintasi tai tulosta kuponkisi
Kesto 8 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Pikavahvistus

Elämys

Matkasuunnitelma
4 tuntia
 • Victoria Coach Station

 • 2 tuntia
 • Warner Bros. Studio Lontoo

 • 2 tuntia
 • Victoria Coach Station

Tapaamispaikka
Pääetappi
Kohokohdat
 • Seikkaile studiolla ja näe Harry Potter -elokuvissa käytettyjä lavasteita, asuja ja rekvisiittaa
 • Astu sisään Rohkelikkojen oleskeluhuoneeseen
 • Kävele Harry Potterin jalanjäljissä vaellellessasi Viistokujan mukulakivillä
Koko kuvaus
Tämä Warner Bros. Studio Tour -kierros on täydellinen Harry Potter -faneille ja se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kaikkien aikojen menestyneimmän elokuvasarjan eli Harry Potter -elokuvien taikaan. Vieraile elokuvien kulisseissa ja näe laaja valikoima upeita lavasteita, asuja sekä rekvisiittaa. Opit lisää huippusuositun Harry Potter -elokuvasarjan tarkoin varjelluista salaisuuksista, kuten erikoistehosteiden ja animoitujen hahmojen toiminnasta. Astu kuuluisalle Viistokujan mukulakivikadulle, jossa sijaitsevat Ollivander's, Säilä & Imupaperi sekä Weasley welhowitsit -liikkeet. Näe elokuvien ikonista rekvisiittaa, kuten Harryn Nimbus 2000 sekä Hagridin moottoripyörä. Löydä muita ikimuistoisia elokuvalavasteita, kuten Rohkelikkojen oleskelutila, poikien asuntola, Hagridin mökki sekä taikajuomien luokkahuone. Vieraile laiturilla numero 9 ¾ ja hyppää Tylypahkan pikajunan kyytiin! Koe täydellinen laiturin kopio ja elä uudelleen Harryn maagiset matkat Tylypahkaan ja poseeraa matkatavarakärryn vieressä ennen kuin se katoaa seinän läpi. Voit myös astella junavaunun läpi. Kuule kuinka ikoniset junakohtaukset kuvattiin ja tutkistele lempihahmosi matkatavaroita! Päätä Tylypahkan pikajuna -seikkailusi rautatieaiheisessa matkamuistomyymälässä ja haali lempi-Pottereidesi inspiroimia herkkuja. Ensimmäistä kertaa voit myös tutustua Irvetan velhopankkiin. Kävele velhopankin, Lestrangen holvin ja muiden kohteiden läpi. Näe marmoripylväät ja koe eri hahmoille kuuluneet puvut ja proteesit. Vieraile Lestrangen holvissa , jossa Bellatrix Lestrangen aarteet sijaitsevat. Sinulla on noin neljä tuntia aikaa nauttia Harry Potter -studion taiasta. Vilkkaimpina vuodenaikoina tiet saattavat olla ruuhkaisia, joten aika voi olla lyhyempi - pääset kuitenkin viettämään studiolla vähintään 4 tuntia. Bussimatka mukaan luettuna kierroksen kokonaiskesto on noin 7-7,5 tuntia riippuen liikenteestä ja sisäänpääsyajoista.
Sisältää
 • Bussikuljetus Lontoon Warner Bros. Studiolle ja takaisin luksusbussilla• Pääsylippu
  Ei sovellu
  • Pyörätuolia käyttävät
  COVID-19-varotoimenpiteet

  Tämä aktiviteetty täytyy varata verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu.

  Turvatoimenpiteet käytössä
  • Kaikki vaadittavat suojaimet tarjotaa
  • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
  • Asiakkaiden tulee noudattaa sosiaalista etäisyyttä ajoneuvoissa
  • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
  Matkailijoiden vaatimukset
  • Lämpötilan mittaaminen on pakollista

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Varaudu aktiviteettiin

  Tapaamispaikka

  Bussit lähtevät Victorian linja-autoasemalta, osoitteesta 164 Buckingham Palace Road. Tarkistathan lähtöportin numeron saapuessasi Victorian bussiasemalle, sillä seuraavat tiedot saattavat muuttua. Saavuthan portille 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Portin numero riippuu lähtöajasta. Klo 8.15 - portti 19, klo 8.45 - portti 0, klo 9.15 - portti 0, klo 10.15 - portti 0, klo 11.15 - portti 0, klo 12.45 - portti 0, klo 13.15 - portti 0.

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Valitse varauksessa aloitusaika sen mukaan, milloin haluat astua bussin kyytiin Lontoon Victoria Coach Stationilta. Aloitusaika ei tarkoita Warner Bros. Studion vierailua
  • Nauti Harry Potterin mahtavasta taikamaailmasta Warner Bros -studiolla vähintään neljän tunnin ajan. Bussimatkoineen kierros kestää 7-7,5 tuntia riippuen liikenteestä ja saapumisajasta
  • 3-4–vuotiailta peritään pieni maksu vain kuljetuksesta, sillä he tarvitsevat oman istumapaikan. Sisäänpääsy Lontoon Warner Bros. Studio Tour -kierrokselle on ilmainen 4-vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille
  • 2-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset tarvitsevat lipun, mutta se ei maksa mitään
  • Lähtöaika tulee valita varausta tehdessä
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,7 / 5

  perustuen 6929 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Palvelu
   4.6 / 5
  • Organisointi
   4,5 / 5
  • Hinta-laatusuhde
   4,1 / 5
  • Turvallisuus
   4,7 / 5
  Lajitteluperuste

  Kallis kuljetuksineen, mutta upea

  Kohteeseen mentiin bussilla mikä oli tilava, mutta takaisin tultiin bussilla mikä oli ahdas ja en tiedä paljonkohan taxi olisi maksanut + sisäänpääsyliput paikan päältä. Nähtävää on niin paljon, että lopussa piti ohittaa asioita, että ehti vielä ostoksille kauppaan ja bussille takaisin. Kaupasta meinasi loppua rohkelikkojen viitat, joten jos on malttia niin kaupassa kannattaa piipahtaa jo ennen kierrosta jos haluaa ostaa jotain tiettyä. Tämä matka menee todella sujuvasti ja helposti ja aikaa kohteessa kyllä on ainakin 4h, silti Studiolla on niin paljon kaikkea!

  Lue lisää

  21. lokakuuta 2019

  Olen tyytyväinen.

  Victorian linja-autoasemalle kannattaa mennä hyvissä ajoin. Lähtöportti saattaa muuttua ilmoitetusta. Julkisilla Warnerille pääsee kuulema oikein helposti, mutta itse en enää saanut lippuja neljälle kuin tällaisella paketilla (kuukausi ennen studioille menoa), johon kuului myös kyyditys. Bussikuski oli varsin mukava ja joustava. Warnerilla kannattaa varautua ihmispaljouteen, mutta yllättävän sujuvasti homma hoitui sielläkin päässä. Neljä tuntia vaan ei tahtonut riittää kaikkeen ihmettelemiseen. Tuleehan tuolle hintaa, mutta on sen arvoinen. Menisin uudelleen ja voin lämpimästi suositella myös muille. Kiitos :)

  Lue lisää

  9. kesäkuuta 2019

  Muilta osin onnistunut päivä, mutta aika studiolla loppui kesken. Varasimme 7 tunnin paketin, josta bussimatkoihin kului 3 tuntia, studiolla odotteluun tunti ja varsinaiseen kierrokseen jäi kolme tuntia. Ryhmämme, neljä aikuista ja tytöt 13 v ja 10 v, ei ehtinyt syömään mitään päivän aikana, koska katsottavaa oli niin paljon. Bussille oli esittävä ajoissa. Tästä huolimatta päivä oli hieno!

  Lue lisää

  7. kesäkuuta 2019

  Järjestäjä:

  Tuotteen tunnus: 31392