Valitse päivämäärät

Lontoo Tiimi- ja interaktiiviset kierrokset

63 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Lontoo: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lontoo parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo ovat

Warner Bros. Studio Lontoo

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 6 035 arvosteluun

Kaikki toimi hienosti.... Teimme kiertueen sunnuntaina klo 12.15. Etu - kadut ovat siellä tyhjimpiä - bussi kesti vain hieman yli tunnin, mikä antoi meille enemmän aikaa studioille ... Ja aika oli myös mahtavaa, sillä silloin studioilla oli jo paljon ihmisiä... Toinen vinkki - bussin etuosassa istumisesta on hyötyä, sillä studioilla poistuessasi saat liput mukaan. bussi. Voi kestää hetken ennen kuin sinulla on lippuja, jos istut bussin takaosassa. Sitten lipuilla pääset ensin sisään. Jos pääset nopeasti pois bussista, sinulla on myös enemmän aikaa studioissa.....bussin viimeiset tulevat varmasti ulos noin 15-20 minuuttia myöhemmin kuin ensimmäiset....

Suosittelemme! Sinun täytyy jonottaa sisäänkäyntiin/turvatarkastukseen, mutta se toimii nopeasti ja tehokkaasti. Ajansäästö on lipun ostaminen paikan päällä. Sinun täytyy jonottaa uudelleen äänioppaan saamiseksi, mutta se toimii myös erittäin nopeasti. Vain kohtauspaikka on hieman epäselvä. Sisäänkäynti olisi parempi määritellä suuntiin.

Erinomainen paikka mennä varsinkin jos olet Harry Potter -fani. Entä jos vähän kallis, suosittelen ostamaan lipun virallisilla verkkosivuilla ja saapumaan yksityisellä tavalla (busseja on useita lähtöjä), se on halvempaa kuin maksaa tästä kiertueesta, joka todella vain vie ja antaa lipun.

Uskomattoman yksityiskohtainen ja rakkaudella rekonstruoitu maailma! Emme voineet lakata hämmästymästä!! Ehdoton välttämättömyys jokaiselle fanille! Siirto ja myös pitkä aika on hyvin suunniteltua! Miehelleni tuntui, että hänen lapsuuden unelmansa oli toteutunut! :-)

Paketti kuljetuksillä kätevin. Puolivälissä ravintola ja omat eväät ulkona mahdolliset. Takki hyvä olla mukana, ulkona viileää. Audio quide ei välttämätön.