Päivämatka

Warner Bros. Studio London: Kierros bussikuljetuksilla

Warner Bros. Studio London: Kierros bussikuljetuksilla

Aktiviteetin tarjoaja: Evan Evans Tours
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 110,73 € per henkilö

Osallistu Lontoon Warner Bros. Studio Tour -kierrokselle tutustuaksesi Harry Potter -elokuvien lavasteisiin ja vieraillaksesi kulissien takana. Ihaile taianomaisissa elokuvissa käytettyjä pukuja, rekvisiittaa sekä erikoistehosteita.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Kesto 7 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Isäntä tai vastaanottaja
englanti

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti Warner Bros. Studio Tour -kierroksesta Lontoossa
 • Vieraile Harry Potter -elokuvien ikonisimpien kulissien takana
 • Näe Harry Potter -elokuvissa käytettyjä asuja, rekvisiittaa sekä tehosteita
Koko kuvaus

Tämä 7 tunnin ohjelma (sisältäen 4 tuntia studioissa) tarjoaa mahdollisuuden tutustua maailmankuulun Harry Potter -elokuvasarjan taikuuteen Warner Bros. Studio Londonissa, mukaan lukien Forbidden Forest. Kurkista valtavan valikoiman kauniita lavasteita, pukuja ja rekvisiitta kulissien taakse. Katso joitain tarkoin varjeltuja salaisuuksia, kuten faktoja erikoistehosteista ja henkeäsalpaavasta animatroniikasta, jotka tekivät näistä elokuvista niin valtavan suosittuja ympäri maailmaa.

Auta itseäsi nauttimaan virvokkeita Studio Caféssa, mukaan lukien juuri valmistettuja kuumia keittoja ja välipaloja, salaatteja, voileipiä ja iltapäivän herkkuja. Muita välipaloja voi ostaa kahdesta paikasta Studio Tourilla.

Tutustu Studio Shopiin, jossa on laaja valikoima lahjoja ja matkamuistoja, jotka muistuttavat sinua päivästä, jonka vietit uppoutuneena Harry Potterin tekoon.

Vuoden 2022 upouutena Mandrakes and Magical Creatures saapuvat Studio Tourille tuomaan valokeilassa, kuinka suosikkiolentotehosi herätettiin henkiin näytöllä. Olet tervetullut suureen saliin Harry Potter ja Azkabanin vanki -elokuvassa näkyvään sammakkokuoroon, jossa kuoron kapellimestari, professori Flitwick, Warwick Davisin puku. Muista olla tarkkana suosikkimaagisista olentoistasi tutkiessasi Studio Touria. Cornish Pixies, Dumbledoren rakas Fawkes ja animatroninen Monster Book of Monsters ovat nähtävissä vierailusi aikana.

Lisäksi opit, kuinka Thestrals ja Mandrakes herätettiin henkiin pienoismallien ja CGI:n sekoituksella Creatures Workshopissa. Osana tätä erikoisuutta, professori Sproutin kasvihuoneen lasiovet avautuvat ensimmäistä kertaa. Astu Tylypahkan opiskelijan tavoin kasvihuoneeseen, jossa on monia eksoottisia ja maagisia kasveja, ja pysähdy vetämään esiin ruukkumandraken osana interaktiivista esitystä.

Harry Potter and the Chamber of Secrets -elokuvan kohtauksen perusteella tunnista katosta roikkuva myrkyllinen lonkero kävellessäsi läpi.

Sisältää
 • Pääsylippu Warner Bros. Studio Tour Londoniin
 • Pääsy Harry Potter -elokuvien ikonisiin sarjoihin
 • Pääsy Studio Cafeen (ostot omalla kustannuksella)
 • Edestakaiset bussikuljetukset Lontoon keskustasta
 • ilmainen Wi-Fi
 • Nouto- ja paluukuljetus hotellille
 • Ruoat ja juomat
 • Juomarahat
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Maskin käyttäminen on vapaaehtoista, mutta niitä suositellaan käytettäväksi sisätiloissa

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka voi vaihdella valitusta kierrosvaihtoehdosta riippuen.

Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Tämä kiertue on ohjaamaton
 • Professori Sproutin kasvihuone, pihan suihkulähde ja Weasleys' Burrow'n ulkopinta ovat pysyviä lisäyksiä Warner Bros. Studio Tour Londoniin 1. heinäkuuta 2022 alkaen.
 • Mandrakes and Magical Creatures -ominaisuus on käytössä 1.7.-12.9.2022
 • Magical Mischief -ominaisuus on käytössä 22.1.–20.6.2022
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 2031 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,3/5
 • Kuljetus
  4,5/5
 • Hinta-laatusuhde
  4/5
 • Turvallisuus
  4,6/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Todella viikko järjestetty, saapuessaan odotushuone oli lämmin ja mukava, edustajamme sai nopeasti meidät sisäänkirjautumaan ja valmentajamme päälle. Valmentaja oli puhdas ja mukava, kuljettajat olivat kohteliaita. Sinulle annettu aika oli melko täydellinen, ja yksi hp -studiossa jätettiin kuulostamaan mieleiseksemme. Paluuvalmentaja oli nopea ja lähti myös ajoissa. Varaamisen arvoinen, helppo ja vaivaton!

Lue lisää

21. helmikuuta 2020

Yleinen kokemus Harry Potter-studiosta oli upea ja maaginen. Kiertue oli erittäin hyvä perheelle ja jopa vammaisille, koska heillä on ihmisiä auttamaan heitä. Ainoa palaute, jota ehdotan todennäköisesti Evans Evens -yritykselle, on tehdä teidän keskuksenne hieman pidempi. Lähdimme klo 0900 Lontoosta Victoriasta ja saavuimme tuntia myöhemmin. Meidät noutettiin jälleen klo 1420 iltapäivällä ja minusta tuntui, että tarvitsin enemmän aikaa matkustaa matkamuistoja varten. Muuten se oli hyvä kokemus ja koko kävelykierros tiputti minut valmentajalle matkalla takaisin Lontooseen. Täysin sen arvoista.

Lue lisää

19. tammikuuta 2020

C'était super, une belle immersion dans le monde harry potter, nous n'avons eu par contre que 4h sur place et nous pensions avoir le temps de tout faire tranquillement mais nous avons du bâcler la fin de la visite pour ne pas être en retard au bus, activité à faire pour les fans de la saga mais prevoyez 5h sur place si possible

8. toukokuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 52391