Valitse päivämäärät
Lontoo

Yöelämä ja baarit

  • Opastetut kierrokset
  • Muut elämykset
  • Yksityiskierrokset
  • Seikkailut
10 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lontoo, Yöelämä ja baarit

Yöelämä ja baarit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Lontoo, Yöelämä ja baarit: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 53 arvosteluun

Hieno kokemus, voin suositella. Opas William kertoi kaupungin historiasta kevyitä nostoja samalla, kun kävelimme pubikierroksen baareihin. Ei pitkiä historialuentoja. Kävelyä oli noin kolme kilometriä, kävelytiet hyvät. Pubit olivat aidosti kiinnostavia, joihin emme olisi omin päin osanneet mennä. Opas William antoi mielellään ravintola- ja vierailuvinkkejä. Voin suositella Lontoon tutustumiseen ja viihteen yhdistämiseen. Pubikierros päättyi keskeiselle alueelle, josta on helppoa jatkaa iltaa. Suosittelen!

Alusta loppuun tämä matka oli loistavasti järjestetty ja toteutettu. Hauskaa, täynnä erittäin mielenkiintoista tietoa, kaiken kaikkiaan täysin nautinnollinen iltapäivä. Suosittelen lämpimästi tätä retkeä. Aion varmasti järjestää muita matkoja tämän yrityksen kanssa, jos mahdollista. Oppaamme Dave oli loistava, erittäin asiantunteva ja karismaattinen ja vastasi mielellään kaikkiin matkan varrella esiin tulleisiin lisäkysymyksiin. Kiitos Davelle, joka teki opastetusta kiertueestamme niin hauskaa.

Kierrokselta saa kohtalaisen runsaasti tietoutta vanhan Lontoon rakennuskulttuurista, pubikulttuurista, vesihuollosta jne. Tätä tietopaljoutta on höystetty vitseillä, joista paikallista englanninkielen aksenttia taitamattomana usein jäin paitsi.