Lontoon eläintarha

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Lontoon eläintarhan parhaat eläinnähtävyydet

Lontoon eläintarhassa on yli 700 eläinlajia. Eläintarha on ollut yksi kaupungin parhaimmista nähtävyyksistä vuodesta 1847 saakka. Suuressa eläintarhassa on häkellyttävän paljon nähtävää - tässä viisi vinkkiä, joihin kannattaa tutustua.

 • Pingviiniranta

  1. Pingviiniranta

  Tutustu Englannin suurimpaan pingviinialueeseen, joka on ottanut vaikutteita Etelä-Amerikan ekosysteemistä. Näe pingviinien hauskat hiustyylit!

 • Sademetsän elämää

  2. Sademetsän elämää

  Sademetsän eläimet elävät kosteissa oloissa, joten eläintarhassa on niille erityinen kasvihuone. Näe söpöjä apinoita ja laiskiaisia!

 • 3. Yöelämää

  Sademetsässä voit kohdata myös yöeläimiä. Näet mm. vyötiäisiä ja hidasloreja.

 • Jättiläisten maa

  4. Jättiläisten maa

  Tutustu jättiläiskilpikonniin, upeisiin matelijoihin ja sammakkoeläimiin.

 • Juttutuokio hämähäkkien kanssa

  5. Juttutuokio hämähäkkien kanssa

  Mikäli et kärsi araknofobiasta, voit tutustua ystävällisiin ja pörröisiin tarantelloihin.

Suunnittele vierailusi

 • Tilapäisnäyttelyt

  Lontoon eläintarhassa on lukuisia erikoisnäyttelyitä, joiden lisätiedot ja aikataulut löytyvät eläintarhan verkkosivuilta.

 • Suojaudu auringolta

  Muista laittaa aurinkovoidetta, vaikka aurinko olisikin pilven takana. Myös veden juominen on tärkeää, sillä eläintarhassa vieraillessasi tulet kävelemään ulkotiloissa.

 • Vieraile ruuhka-aikojen ulkopuolella

  Vieraillessasi eläintarhassa iltapäivällä voit välttää aamuruuhkan, sillä iso osa ihmisistä on silloin töissä tai koulussa.

 • Myös eläimillä on tunteet

  Muista, että eläintarha on siellä asuvien eläinten koti! Vaikka eläimet ovatkin tottuneet vierailijoihin, ei niitä tule säikytellä tai ärsyttää. Muistuta lapsiasi, miten eläintarhassa käyttäydytään.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Eläintarha aukeaa joka päivä klo 10.00, mutta sulkemisajat vaihtelevat vuodenajan mukaan. Eläintarha on suljettu ainoastaan joulupäivänä.
 • Hinta
  Verkosta varatut aikuisten liput alkaen 22,50 puntaa. 4,50 punnan lisähinnasta voit ohittaa jonot.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Opas ei ole pakollinen, mutta opas tehdä kokemuksesta entistä mahtavamman erityisesti lapsille.
 • Kuinka päästä perille
  Voit kävellä eläintarhalle Camden Townin tai Regent's Parkin asemilta. Pääset perille myös bussilla 274 (Baker Streetilta Ormonde Terracelle).
 • Lisävinkkejä

  • Alle 16-vuotiaat eivät pääse eläintarhaan ilman aikuista.

  • Viimeinen sisäänpääsy on tuntia ennen sulkemisaikaa.

Lontoon eläintarha: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoon eläintarha? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoon eläintarha : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 981 arvosteluun

Varaa oppaasi kautta. Tulostetut liput pois, mutta myös ladattu sovellus. Ostimme päiväpassin, joten selvitettiin, mitä voisimme tehdä päivässä käyttämällä Passia. Käytetyt Big Bus Tours. Koko kaupungin ympyrän kiertäminen kestää vuosia. Meille kerrottiin 2 tuntia, mutta se on enemmän kuin 2 ja 1/2. Jotkut maamerkit jäivät näkemättä tieosuuksien vuoksi. Kävimme Westminster Abbeyssä. Varattu klo 15.00-15.30 St Paul'sissa. Nousin bussiin kello 1.45 ja tein paikan vasta kello 15.30. Bussi meni Abbeyn ohi 3 tai 4 kertaa, mikä oli outoa. St Paul'sista teimme varauksen klo 18 Shardissa. Suosittelen ostamaan passin ja vieraillut nähtävyydet.

helppo juttu

Muuten hyvä tapa tutustua kaupunkiin mutta lontoo niin iso kaupunki ettei montaa kohdetta ehdi yhteen päivään ja näin ollen ei ollut edullinen tapa. Passilla muuten kyllä pääsi hyvin liikkumaan.

Kiva paikka

Sisäänpääsy sujui helposti ennakkoon ostetulla lipulla. Olimme paikalla noin 10.30 eikä ollut jonoa yhtään. Eläintarha oli mukava paikka kierrellä.

helppo saada River Pass Westminsteristä ja näytti juuri passin Greenwichin museoissa. erittäin helppo ja nautinnollinen päivä, suosittelen.

Loista paljon nähtävyyksiä Lontoon passilla, jonka käyttö on helppoa ja säästät paljon rahaa.