Lontoon Tower

Linnoitus, joka on kruununjalokivien, korppien, Beefeatereiden ja karujen tarinoiden koti.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka pääsen perille?

  Lähin metroasema sijaitsee Tower Bridgen lähellä ja sen nimi on Tower Hill. Sinne pääsee District- ja Circle-linjoilla. Voit saapua myös DLR-junalla Tower Gateway -asemalle.

 • Kauanko vierailulle kannattaa varata aikaa?

  Tower of London levittäytyy jopa 12 aarin alueelle, joten nähtävää ja koettavaa riittää paljon. Historiasta kiinnostuneet viihtyvät alueella helposti vaikka kokonaisen päivän! Vaikka alueen läpi voikin kiirehtiä kolmessa tunnissa, suosittelemme varaamaan ainakin kuusi tuntia ja osallistumaan viralliselle Beefeater-kierrokselle. Joihinkin paikkoihin kuten kappeliin pääsee ainoastaan virallisella kierroksella!

 • Paljonko pääsylippu maksaa?

  Tower of London -liput maksavat tavallisesti 22 puntaa, vaikka alennuksiakin on saatavilla. Sisäänpääsy kuuluu London Pass -lippuun, jonka avulla voi myös ohittaa jonot!

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Klo 9.00-17.30 sesonkiaikaan (1. maaliskuuta - 31. lokakuuta), klo 9.00-16.30 muihin aikoihin (1. marraskuuta - 28. helmikuuta). Sunnuntaisin ja maanantaisin Tower aukeaa klo 10.00.
 • Hinta
  Pääsyliput maksavat noin 22 puntaa.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on ehdottomasti apua. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Maanalaisella District- tai Circle-linja Tower Hill -asemalle tai DLR:llä Tower Gateway -asemalle.
 • Lisävinkkejä
  *Ole varovainen jos alueella on märkää - kävelypinnat saattavat olla liukkaita.
  *Pistä jalkaasi hyvät ja tukevat kengät, sillä Towerilla pitää kävellä portaissa ja epätasaisilla pinnoilla.

Lontoon Tower: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoon Tower? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoon Tower : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 17 349 arvosteluun

Mieheni, 12-vuotias poika ja minä nautimme todella tästä yökiertueesta. Se antoi meille jotain hauskaa tekemistä illalla, joka ei vaatinut enää kävelyä - hieno tauko jaloille! Opas oli erinomainen ja erittäin informatiivinen. Opimme paljon. Istuimme ulkoilmabussin yläosassa, mikä oli hauskaa. Suosittelen niputtamista, koska kiertueen puolivälissä oli kylmä. Suosittelisin tätä kiertuetta viihdyttävänä ja turvallisena tapana nähdä kaupunki ja valot yöllä.

Tapaamispaikka linja-autoon oli helppo löytää; bussi saapui aikaisin. Opas oli erittäin ystävällinen ja melko hauska. Nautimme kiertueesta valtavasti ja opimme Lontoosta monia asioita, joita emme olleet tienneet. Ota tämä kiertue; et tule katumaan sitä! * Saavuimme aikaisin, kuten muut ovat ehdottaneet, jotta voisimme istua ylhäällä katetun alueen alla. Olimme iloisia, että teimme, koska se oli erittäin kylmä yö.

Matka Westministeristä Tower Bridgelle oli suhteellisen lyhyt, mutta täynnä kiinnostusta. Opas antoi hyvin informoidun kommentin kevyellä kosketuksella, joka vaikutti erittäin ystävälliseltä. Olen käynyt Lontoossa muutaman kerran, mutta tämä oli ensimmäinen matkamme joelle. Erittäin hyvä arvo ja suosittelen sitä lämpimästi.

Hyvällä säällä mukava tapa tututustua Lontoon maamerkkeihin.

Mukava hauska opas ja hyvä tila katettuna ja kattamattomana.