Tekemistä kohteessa
Lontoon Tower

Linnoitus, joka on kruununjalokivien, korppien, Beefeatereiden ja karujen tarinoiden koti.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Tower of Londonin mielenkiintoiset nähtävyydet

Harvalla rakennuksella on ollut niin keskeinen rooli Lontoon historiassa kuin Towerilla. Iso-Britannian suosituimpien nähtävyyksien joukkoon kuuluvasta Towerista löytyy kruununjalokivien lisäksi myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa.

 • Korpit

  1. Korpit

  Sanotaan, että Tower kaatuu, jos korpit muuttavat sieltä pois! Vaikka kyseessä onkin luultavasti vain legenda, ovat korpit niin tärkeitä, että niillä on oma vartija.

 • Beefeaterit

  2. Beefeaterit

  Tower of Londonin Beefeatereina tunnetut vartijat toimivat nykyään enimmäkseen oppaina. Kutsu heitä Yeoman Wardereiksi ja saat erityisen hyvän kohtelun!

 • Kruununjalokivet

  3. Kruununjalokivet

  Jalokivirakennuksessa on lukuisia aarteita, kuten keisarillinen kruunu. Sisäänpääsy sisältyy Tower of London -lippuusi.

 • Teloituspaikka

  4. Teloituspaikka

  Towerissa ei ole teloitettu kovin montaa vankia, vaikka sen maine onkin hurja. Suurin osa päistä putoili pohjoisessa sijaitsevalla Tower Hill -kukkulalla, jossa sijaitsee nykyään muistomerkki.

 • Aaveet

  5. Aaveet

  Muun muassa Anne Boleynin ja Henry VI:n kummitusten sanotaan pelottelevan Towerilla vierailevia turisteja.

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka pääsen perille?

  Lähin metroasema sijaitsee Tower Bridgen lähellä ja sen nimi on Tower Hill. Sinne pääsee District- ja Circle-linjoilla. Voit saapua myös DLR-junalla Tower Gateway -asemalle.

 • Kauanko vierailulle kannattaa varata aikaa?

  Tower of London levittäytyy jopa 12 aarin alueelle, joten nähtävää ja koettavaa riittää paljon. Historiasta kiinnostuneet viihtyvät alueella helposti vaikka kokonaisen päivän! Vaikka alueen läpi voikin kiirehtiä kolmessa tunnissa, suosittelemme varaamaan ainakin kuusi tuntia ja osallistumaan viralliselle Beefeater-kierrokselle. Joihinkin paikkoihin kuten kappeliin pääsee ainoastaan virallisella kierroksella!

 • Paljonko pääsylippu maksaa?

  Tower of London -liput maksavat tavallisesti 22 puntaa, vaikka alennuksiakin on saatavilla. Sisäänpääsy kuuluu London Pass -lippuun, jonka avulla voi myös ohittaa jonot!

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Klo 9.00-17.30 sesonkiaikaan (1. maaliskuuta - 31. lokakuuta), klo 9.00-16.30 muihin aikoihin (1. marraskuuta - 28. helmikuuta). Sunnuntaisin ja maanantaisin Tower aukeaa klo 10.00.
 • Hinta
  Pääsyliput maksavat noin 22 puntaa.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on ehdottomasti apua. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Maanalaisella District- tai Circle-linja Tower Hill -asemalle tai DLR:llä Tower Gateway -asemalle.
 • Lisävinkkejä
  *Ole varovainen jos alueella on märkää - kävelypinnat saattavat olla liukkaita.
  *Pistä jalkaasi hyvät ja tukevat kengät, sillä Towerilla pitää kävellä portaissa ja epätasaisilla pinnoilla.

Lontoon Tower: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoon Tower? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoon Tower : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 13 336 arvosteluun

Yläkärki. Nousta aikaisin. Ohita £ 23 pp -hotellin turistiaamiainen. Suunta Laziosiin (42-47 Minories, Lontoo EC3N 1DY) tai vastaavaan 4,85 puntaa pientä englantilaista aamiaista varten. Vietti 3 1/2 rauhassa tuntia Lontoon Towerissa 15-vuotiaan poikani kanssa lauantaiaamuna helmikuussa. Saavuimme aikaisin klo 9.30, kuten suositeltiin, ja suuntasimme ensin kruununjalokiviin. Ilman turistien laumoja meillä oli selkeä kuva kaikesta. Kiertoajelimme taisteluosastoja (upeat näkymät Lontooseen, Thamesiin, Towerin siltaan) ja näimme kaikki muut näyttelyt - paitsi kiinnitysyksiköiden rykmentimuseo. Jopa 15-vuotiaalla on aseiden rajoitus. Toinen kärki. Wagamamassa on Chicken Ramen -nuudelit 9,99 puntaa, ilmainen vihreä tee täyttöpakkauksilla ja näkymät torniin ja Thamesiin. Bonus joillekin: Lähellä sijaitseva Tower Hill -muistomerkki toisen vuosineljänneksen aikana merellä kadonneille 25 000 kauppiasmarinerille sai poikani mielikuvituksen.

Varaa oppaasi kautta. Tulostetut liput pois, mutta myös ladattu sovellus. Ostimme päiväpassin, joten selvitettiin, mitä voisimme tehdä päivässä käyttämällä Passia. Käytetyt Big Bus Tours. Koko kaupungin ympyrän kiertäminen kestää vuosia. Meille kerrottiin 2 tuntia, mutta se on enemmän kuin 2 ja 1/2. Jotkut maamerkit jäivät näkemättä tieosuuksien vuoksi. Kävimme Westminster Abbeyssä. Varattu klo 15.00-15.30 St Paul'sissa. Nousin bussiin kello 1.45 ja tein paikan vasta kello 15.30. Bussi meni Abbeyn ohi 3 tai 4 kertaa, mikä oli outoa. St Paul'sista teimme varauksen klo 18 Shardissa. Suosittelen ostamaan passin ja vieraillut nähtävyydet.

Lippujen ostaminen on helppoa. Ainoa asia, sinun on vaihdettava tosite lippuihin lippujen ostoksessa. Pidä vain tämä mielessä. Teimme kiertueen itse tai voit liittyä kiertueelle. Paikan päällä on ruokailutila ja lahjakauppoja. Jos menet Valkoisessa tornissa, ota huomioon, että kiivetä varten on useita portaita, mukaan lukien loputon kierreportaat lopussa poistumiseksi. Se on sen arvoista. Crown jalokivet ovat ehdottoman uskomattomia nähdä.

Lontoon Big Bus Hop off Hop kiertoajelulla oli erinomainen ja on hieno tapa nähdä lukuisia nähtävyyksiä Lontoon ympäristössä! Siellä on neljä linjaa, jotka kulkevat säännöllisesti, ja bussikierroksen vetäjät olivat erittäin avuliaita ja ammattitaitoisia. Lisäksi on olemassa live-kommentteja sekä tallennettu lukuisilla kielillä.

Helppo, loistava tapa nähdä kaupunki, jos sinulla ei ole kauan käydä. Käytä kuulokkeita, jos sinulla ei ole opasta, opit paljon enemmän kaupungista ja voit löytää muita vierailukohteita. Bussilla toimitettua karttaa oli helppo käyttää, ja jokaiseen pysäkkiin sijoitetut työntekijät auttoivat vastaamaan kysymyksiin.