Pääsylippu

Lontoo: Lontoon Towerin ja kruununjalokivien näyttelyn lippu

Aktiviteetin tarjoaja: Historic Royal Palaces

Lontoo: Lontoon Towerin ja kruununjalokivien näyttelyn lippu

Aktiviteetin tarjoaja: Historic Royal Palaces
Varattu eilen 60 kertaa

alkaen 34,81 € per henkilö

Varattu eilen 60 kertaa

Koe yli 1000 vuoden historiaa Tower of Londonissa ja tutustu kruununjalokiviin. Kerää kiehtovia näkemyksiä Yeoman Wardersilta, tornin vartijoilta, ja bongaile korppeja.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Kiertele Lontoon Toweria, UNESCOn maailmanperintökohdetta
 • Näe brittiläisen monarkian kruununjalokivet
 • Pidä silmäsi auki korppien varalta
Koko kuvaus

Lähde kierrokselle Lontoon ajattomaan Toweriin, joka on ollut osa brittiläistä historiaa 1000-luvulta asti. Tämän UNESCON maailmanperintökohteen rakennutti Vilhelm Valloittaja vuonna 1086.  Tutustu Lontoon linnaan – kestävään linnoitukseen, kuninkaalliseen palatsiin ja pahamaineiseen vankilaan. Bongaa tiluksilla elävät korpit ja opi miksi ne tunnetaan Towerin vartijoina.

Kulje Towerin viheriön läpi ja näe missä useat teloituksen tapahtuivat, mukaan lukien Henrik VIII:n kaksi vaimoa. Pääset myös tornin sisäpuolelle. Valmistaudu hämmästelemään Yhdistyneen kuningaskunnan kruununjalokivien loistoa. Brittiläisten monarkkien mittaamattoman arvokkaat symbolit muodostavat maailman suurimman käytössä olevien kruununjalokivien kokoelman.

Hämmästele 23 578 jalokiven kokoelmaa, johon sisältyy Imperial State -kruunu, jossa itsessään on jo 2868 timanttia, 273 helmeä, 17 safiiria, 11 smaragdia ja 5 rubiinia. Saat arvokasta tietoa tornien historiasta joiltakin sen kuuluisimmilta asukkailta, The Yeoman Bodylta. Kierroksia ei ehkä ole tällä hetkellä saatavilla, mutta vartijat ovat paikalla kertomassa kiehtovia tarinoita tornista kautta aikojen.

Sisältää
 • Pääsy Lontoon Toweriin (ei ohita jono -lippu)
 • Pääsy näyttelyihin, sisältäen kruununjalokivien näyttelyn
 • Lasten aktiviteettipolut
 • Tulostetut kartat (saatavilla tornin lipputiskiltä ja sisäänkäynneiltä)
 • Rajoittamaton ilmainen WiFi-yhteys vierailusi aikana
 • Opastettu kierros
 • Ruoat ja juomat
Covid-19-varotoimenpiteet

Sinun tulee varata tämä aktiviteetti verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu

Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Esitä tämä lippu pääsisäänkäynnin portilla päästääksesi sisään nähtävyyteen

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Alle 5-vuotiaat lapset pääsevät mukaan ilmaiseksi
 • Huomioithan, että ruuhka-aikoina kruununjalokiville on odotettavissa pitkiä jonoja
 • Käsidesejä on sijoitettu ympäri nähtävyyttä kävijöiden käyttöön
 • Sisätiloissa suositellaan kasvomaskien käyttöä, ja vierailijoiden toivotaan pitävän kunnioittavaa etäisyyttä henkilökuntaan ja muihin vierailijoihin, jotka eivät kuulu heidän ryhmäänsä
 • Jos haluat tehdä lahjoituksen Tower of Londonin suojelemiseen, lahjoitus annetaan kokonaisuudessaan Historic Royal Palaces -säätiölle, joka suojelee Tower of Londonia. GetYourGuide ei saa osuutta lahjoituksista. Historic Royal Palaces on rekisteröity: Charity Commission for England and Wales (nro 1068852)
 • Tower of Londonin aukeamis- ja sulkeutumisajat vaihtelevat usein. Viimeinen sisäänpääsy 1 tunti ennen sulkemista
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 9904 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,2/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Minulla oli hauskaa täällä. Voit viettää paljon aikaa Tower of Londonissa kaikkien erilaisten näyttelyiden kanssa. Yleensä paikalla on näyttelijöitä ja myös vartijan vaihtoa. Ehdottomasti voi ohjata itseään. En saanut ääniopasta. Jos etsin opasta, menisin beefeaterille. Olin yhden ryhmän takana ja beefeater todella osaa antaa kiertueen. Suosittelisin, mutta aiot ehdottomasti viettää muutaman tunnin täällä.

Lue lisää

31. elokuuta 2022

Kiehtova rakennus, tietoa ja kiertue. Linja liikkui nopeasti ja tehokkaasti. Kruununjalokivet ovat upeita. Tämä on kolmas vierailuni ja näin edelleen asioita ja luin tietoja, joita en ollut nähnyt aikaisemmilla vierailuillani. Emme käyttäneet tilaisuutta hyväkseni kuunnella Yeoman Wardersin puhetta, mutta suosittelen lämpimästi, kuten olen tehnyt tämän edellisellä vierailulla, ja he antoivat oivalluksia, joita et saa vain kävelemällä.

Lue lisää

23. elokuuta 2022

Minulla ei ollut aavistustakaan, kuinka suuri se oli noiden paksujen seinien sisällä! Luulin, että 3 tuntia riittäisi, mutta voisit todella viettää päivän siellä. Pakollinen on merkitä Beefeaters-kiertueelle. He saavat rakennukset eloon historiatietoillaan. Teimme sen, kruununjalokivet ja valkoinen torni (asevarasto - olisin voinut viettää enemmän aikaa tässä paikassa yksin, niin monia kiehtovia artikkeleita. Lisäksi niissä oli piirroksia kuuluisista ihmisistä, jotka olivat vierailleet tornissa; mikä oli erittäin mielenkiintoista, mutta Minulla ei ollut solmiota lukeakseni niitä kaikkia.) Minun piti sitten lähteä päästäkseni junaan, mutta perheeni viipyi vähän kauemmin: menin rakennukseen, jossa vankeja pidettiin, mikä oli heidän mukaansa todella hyvää. Kaiken kaikkiaan se oli erittäin mielenkiintoinen paikka vierailla, ja minun on mentävä takaisin. Seuraavalla kerralla minun on hankittava kartta paikasta, koska näin ihmisten käyttävän niitä ja ne näyttivät varsin hyödyllisiltä.

Lue lisää

22. helmikuuta 2022

Tuotteen tunnus: 21253