Pääsylippu

Lontoo: Lontoon Towerin ja kruununjalokivien näyttelyn lippu

Lontoo: Lontoon Towerin ja kruununjalokivien näyttelyn lippu

Aktiviteetin tarjoaja: Historic Royal Palaces
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 35,23 € per henkilö

Imeydy yli 1000 vuoden historiasta Lontoon Towerissa ja näe kruununjalokivi. Kerää kiehtovia oivalluksia Yeoman Wardersilta, Towerin vartijoilta ja huomaa korpit.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Varaa nyt ja maksa myöhemmin varataksesi paikkasi ilman kuluja tänään. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Kiertele Lontoon Toweria, UNESCOn maailmanperintökohdetta
 • Näe brittiläisen monarkian kruununjalokivet
 • Pidä silmäsi auki korppien varalta
 • Lähde Yeoman Wardens -kierrokselle ja kuuntele tarinoita juonittelusta
Koko kuvaus

Tutustu ajattomaan Lontoon Toweriin, joka on osa Britannian historiaa 1000-luvulta lähtien. Tämän Unescon maailmanperintökohteen rakensi vuonna 1086 William Valloittaja. Löydä Lontoon linna – turvallinen linnoitus, kuninkaallinen palatsi ja surullisen kuuluisa vankila. Löydä tiloissa asuvat korpit ja ota selvää, miksi ne tunnetaan tornin vartijoina.

Kävele Tower Greenin halki nähdäksesi, missä monet teloitukset tapahtuivat, mukaan lukien kahden Henry VIII:n vaimon teloitukset. Sinulla on myös pääsy tornin sisälle. Valmistaudu häikäisemään Yhdistyneen kuningaskunnan kruununjalokiviä. Nämä brittiläisen monarkian korvaamattomat symbolit muodostavat maailman suurimman toimivan kruununjalokivikokoelman.

Tutustu 23 578 jalokiven yli, mukaan lukien kimalteleva Imperial State Crown - tässä kappaleessa on 2 868 timanttia, 273 helmeä, 17 safiiria, 11 smaragdia ja 5 rubiinia. Hanki arvokkaita näkemyksiä Towersin historiasta joiltakin sen kuuluisimmilta asukkailta, The Yeoman Bodylta. Vaikka Tours ei ehkä ole tällä hetkellä saatavilla, Yeoman Warders on valmiina tarjoamaan kiehtovia tarinoita Towerista kautta aikojen.

Sisältää
 • Pääsy Tower of Londoniin
 • Pääsy näyttelyihin, mukaan lukien kruununjalokivi
 • Lasten toimintapolut
 • Painetut kartat (saatavilla Towerin lippupisteestä ja sisäänkäyntipisteistä)
 • rajoittamaton ilmainen Wi-Fi-yhteys vierailusi aikana
 • Opastettu kiertoajelu
 • Ruokaa ja juomia
Covid-19-varotoimenpiteet

Sinun tulee varata tämä aktiviteetti verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu

Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Näytä tämä lippu pääsisäänkäynnin portilla päästäksesi nähtävyyteen

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Alle 5-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi.
 • Nähtävyydelle on sijoitettu käsidesiä vierailijoiden käyttöön
 • On odotettavissa ja suositeltavaa, että sisätiloissa käytetään kasvonaamioita ja että vierailijat jatkavat kunnioittavan etäisyyden säilyttämistä henkilökunnan ja ryhmän ulkopuolisten vierailijoiden kanssa.
 • Jos päätät tehdä lahjoituksen Tower of Londonin säilyttämiseksi, tämä lahjoitus lahjoitetaan kokonaisuudessaan Historic Royal Palacesille, Lontoon Towerista huolehtivalle hyväntekeväisyysjärjestölle Towerin ylläpitoa ja esittelyä varten. Get Your Guide ei saa maksua tai provisiota mistään tehdyistä lahjoituksista. Historialliset kuninkaalliset palatsit on rekisteröity Englannin ja Walesin hyväntekeväisyyskomissioon (nro 1068852)
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 7130 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,2/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Minulla ei ollut aavistustakaan, kuinka suuri se oli noiden paksujen seinien sisällä! Luulin, että 3 tuntia riittäisi, mutta voisit todella viettää päivän siellä. Pakollinen on merkitä Beefeaters-kiertueelle. He saavat rakennukset eloon historiatietoillaan. Teimme sen, kruununjalokivet ja valkoinen torni (asevarasto - olisin voinut viettää enemmän aikaa tässä paikassa yksin, niin monia kiehtovia artikkeleita. Lisäksi niissä oli piirroksia kuuluisista ihmisistä, jotka olivat vierailleet tornissa; mikä oli erittäin mielenkiintoista, mutta Minulla ei ollut solmiota lukeakseni niitä kaikkia.) Minun piti sitten lähteä päästäkseni junaan, mutta perheeni viipyi vähän kauemmin: menin rakennukseen, jossa vankeja pidettiin, mikä oli heidän mukaansa todella hyvää. Kaiken kaikkiaan se oli erittäin mielenkiintoinen paikka vierailla, ja minun on mentävä takaisin. Seuraavalla kerralla minun on hankittava kartta paikasta, koska näin ihmisten käyttävän niitä ja ne näyttivät varsin hyödyllisiltä.

Lue lisää

22. helmikuuta 2022

Yläkärki. Nousta aikaisin. Ohita £ 23 pp -hotellin turistiaamiainen. Suunta Laziosiin (42-47 Minories, Lontoo EC3N 1DY) tai vastaavaan 4,85 puntaa pientä englantilaista aamiaista varten. Vietti 3 1/2 rauhassa tuntia Lontoon Towerissa 15-vuotiaan poikani kanssa lauantaiaamuna helmikuussa. Saavuimme aikaisin klo 9.30, kuten suositeltiin, ja suuntasimme ensin kruununjalokiviin. Ilman turistien laumoja meillä oli selkeä kuva kaikesta. Kiertoajelimme taisteluosastoja (upeat näkymät Lontooseen, Thamesiin, Towerin siltaan) ja näimme kaikki muut näyttelyt - paitsi kiinnitysyksiköiden rykmentimuseo. Jopa 15-vuotiaalla on aseiden rajoitus. Toinen kärki. Wagamamassa on Chicken Ramen -nuudelit 9,99 puntaa, ilmainen vihreä tee täyttöpakkauksilla ja näkymät torniin ja Thamesiin. Bonus joillekin: Lähellä sijaitseva Tower Hill -muistomerkki toisen vuosineljänneksen aikana merellä kadonneille 25 000 kauppiasmarinerille sai poikani mielikuvituksen.

Lue lisää

9. helmikuuta 2020

Lippujen ostaminen on helppoa. Ainoa asia, sinun on vaihdettava tosite lippuihin lippujen ostoksessa. Pidä vain tämä mielessä. Teimme kiertueen itse tai voit liittyä kiertueelle. Paikan päällä on ruokailutila ja lahjakauppoja. Jos menet Valkoisessa tornissa, ota huomioon, että kiivetä varten on useita portaita, mukaan lukien loputon kierreportaat lopussa poistumiseksi. Se on sen arvoista. Crown jalokivet ovat ehdottoman uskomattomia nähdä.

Lue lisää

25. joulukuuta 2019

Tuotteen tunnus: 21253