Pääsylippu

Lontoo: Lontoon Towerin ja kruununjalokivien näyttelyn lippu

Aktiviteetin tarjoaja: Historic Royal Palaces

Lontoo: Lontoon Towerin ja kruununjalokivien näyttelyn lippu

Aktiviteetin tarjoaja: Historic Royal Palaces

alkaen 33,51 € per henkilö

Imeydy yli 1000 vuoden historiasta Lontoon Towerissa ja näe kruununjalokivi. Kerää kiehtovia oivalluksia Yeoman Wardersilta, Towerin vartijoilta ja huomaa korpit.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Kiertele Lontoon Toweria, UNESCOn maailmanperintökohdetta
 • Näe brittiläisen monarkian kruununjalokivet
 • Pidä silmäsi auki korppien varalta
 • Lähde Yeoman Wardens -kierrokselle ja kuuntele tarinoita juonittelusta
Koko kuvaus

Tutustu ajattomaan Lontoon Toweriin, joka on osa Britannian historiaa 1000-luvulta lähtien. Tämän Unescon maailmanperintökohteen rakensi vuonna 1086 William Valloittaja. Löydä Lontoon linna – turvallinen linnoitus, kuninkaallinen palatsi ja surullisen kuuluisa vankila. Löydä tiloissa asuvat korpit ja ota selvää, miksi ne tunnetaan tornin vartijoina.

Kävele Tower Greenin halki nähdäksesi, missä monet teloitukset tapahtuivat, mukaan lukien kahden Henry VIII:n vaimon teloitukset. Sinulla on myös pääsy tornin sisälle. Valmistaudu häikäisemään Yhdistyneen kuningaskunnan kruununjalokiviä. Nämä brittiläisen monarkian korvaamattomat symbolit muodostavat maailman suurimman toimivan kruununjalokivikokoelman.

Tutustu 23 578 jalokiven yli, mukaan lukien kimalteleva Imperial State Crown - tässä kappaleessa on 2 868 timanttia, 273 helmeä, 17 safiiria, 11 smaragdia ja 5 rubiinia. Hanki arvokkaita näkemyksiä Towersin historiasta joiltakin sen kuuluisimmilta asukkailta, The Yeoman Bodylta. Vaikka Tours ei ehkä ole tällä hetkellä saatavilla, Yeoman Warders on valmiina tarjoamaan kiehtovia tarinoita Towerista kautta aikojen.

Sisältää
 • Pääsy Tower of Londoniin
 • Pääsy näyttelyihin, mukaan lukien kruununjalokivet
 • Lasten toimintapolut
 • Painetut kartat (saatavilla Towerin lippupisteestä ja sisäänkäyntipisteistä)
 • rajoittamaton ilmainen Wi-Fi-yhteys vierailusi aikana
 • Opastettu kiertoajelu
 • Ruokaa ja juomia
Covid-19-varotoimenpiteet

Sinun tulee varata tämä aktiviteetti verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu

Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Näytä tämä lippu pääsisäänkäynnin portilla päästäksesi nähtävyyteen

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Alle 5-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi.
 • Nähtävyydelle on sijoitettu käsidesiä vierailijoiden käyttöön
 • On odotettavissa ja suositeltavaa, että kasvonaamioita käytetään sisätiloissa ja että vierailijat jatkavat kunnioittavan etäisyyden säilyttämistä henkilökunnan ja ryhmän ulkopuolisiin vierailijoihin.
 • Jos päätät tehdä lahjoituksen Tower of Londonin säilyttämiseksi, tämä lahjoitus lahjoitetaan kokonaisuudessaan Historic Royal Palacesille, Lontoon Towerista huolehtivalle hyväntekeväisyysjärjestölle Towerin ylläpitoa ja esittelyä varten. Get Your Guide ei saa maksua tai provisiota mistään tehdyistä lahjoituksista. Historialliset kuninkaalliset palatsit on rekisteröity Englannin ja Walesin hyväntekeväisyyskomissioon (nro 1068852)
 • Tower of Londonin aukiolo- ja sulkemisajat muuttuvat usein. Viimeinen sisäänpääsy on 1 tunti ennen sulkemista
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 9036 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,2/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Minulla oli hauskaa täällä. Voit viettää paljon aikaa Tower of Londonissa kaikkien erilaisten näyttelyiden kanssa. Yleensä paikalla on näyttelijöitä ja myös vartijan vaihtoa. Ehdottomasti voi ohjata itseään. En saanut ääniopasta. Jos etsin opasta, menisin beefeaterille. Olin yhden ryhmän takana ja beefeater todella osaa antaa kiertueen. Suosittelisin, mutta aiot ehdottomasti viettää muutaman tunnin täällä.

Lue lisää

31. elokuuta 2022

Kiehtova rakennus, tietoa ja kiertue. Linja liikkui nopeasti ja tehokkaasti. Kruununjalokivet ovat upeita. Tämä on kolmas vierailuni ja näin edelleen asioita ja luin tietoja, joita en ollut nähnyt aikaisemmilla vierailuillani. Emme käyttäneet tilaisuutta hyväkseni kuunnella Yeoman Wardersin puhetta, mutta suosittelen lämpimästi, kuten olen tehnyt tämän edellisellä vierailulla, ja he antoivat oivalluksia, joita et saa vain kävelemällä.

Lue lisää

23. elokuuta 2022

Minulla ei ollut aavistustakaan, kuinka suuri se oli noiden paksujen seinien sisällä! Luulin, että 3 tuntia riittäisi, mutta voisit todella viettää päivän siellä. Pakollinen on merkitä Beefeaters-kiertueelle. He saavat rakennukset eloon historiatietoillaan. Teimme sen, kruununjalokivet ja valkoinen torni (asevarasto - olisin voinut viettää enemmän aikaa tässä paikassa yksin, niin monia kiehtovia artikkeleita. Lisäksi niissä oli piirroksia kuuluisista ihmisistä, jotka olivat vierailleet tornissa; mikä oli erittäin mielenkiintoista, mutta Minulla ei ollut solmiota lukeakseni niitä kaikkia.) Minun piti sitten lähteä päästäkseni junaan, mutta perheeni viipyi vähän kauemmin: menin rakennukseen, jossa vankeja pidettiin, mikä oli heidän mukaansa todella hyvää. Kaiken kaikkiaan se oli erittäin mielenkiintoinen paikka vierailla, ja minun on mentävä takaisin. Seuraavalla kerralla minun on hankittava kartta paikasta, koska näin ihmisten käyttävän niitä ja ne näyttivät varsin hyödyllisiltä.

Lue lisää

22. helmikuuta 2022

Tuotteen tunnus: 21253