Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Los Angeles

Suuntaa suosikkielokuviesi kulissien taakse ja täydennä elämys ulkoilmaseikkailulla kukkuloilla ja kultaisilla rannoilla.

Aktiviteetit saatavilla

210 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/14

Los Angeles: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Los Angeles parhaat nähtävyydet?

Los Angeles: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Los Angeles? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Los Angeles : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 10 751 arvosteluun

Minun on sanottava, että meillä oli todella onnea: menimme arkipäivänä syyskuun puolivälissä, joten ei todellakaan kiireisenä vuodenaikana. Vaikka meillä oli vain "tavallinen" lippu (ei ohita jonoa -sisäänpääsyä), emme löytäneet jonoa nähtävyyksistä, korkeintaan 10 minuuttia kaikkialla. Tunnelma on todella maaginen: huomaat uppoutuvasi elokuvaan ikään kuin se olisi totta. Sitten todella maagiset nähtävyydet, varsinkin Harry Potter, jossa jono Tylypahkan jälleenrakennuksen sisällä tekee odottamisesta kokemuksen, ja lisäksi karuselli näytöillä, joiden avulla voit matkustaa ympäri linnaa ja sen ympäristöä, jättää sinut sanattomaksi, sama muiden laitosten (erityisesti Simpson ja Jurassic Park) osalta. 10 ja kiitos!

Ainutlaatuinen kokemus. Olimme siellä maanantaina syyskuussa. Puisto aukeaa klo 10, mutta kannattaa olla paikalla aikaisemmin, koska puisto on todella kiireinen. Vastaavasti myös kyydissä ja ravintoloissa on odotusaikoja. Puisto on kuitenkin hieno, erittäin mielenkiintoinen, puhdas ja suunniteltu kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin. Studio Tour on mahtava. Adrenaliinifriikkit eivät saa rahoilleen vastinetta, koska ajelut eivät ole oikeita kappaleita. Jokaiselle Universal-fanille löytyy kuitenkin jotakin. On vaikea nähdä kaikkea yhdessä päivässä. Upea kokemus, varaamme uudelleen.

Emme päässeet sisään Hanki oppaasi -lipulla. Ei ollut QR-koodia. Piti ensin jonottaa asiakaspalveluun saadakseen QR-koodin ja näyttääksemme, että ostimme liput täältä. Suoraan Universal Studion kotisivuilta liput ostaneet saattoivat jonottaa suoraan sisäänkäynnille, koska heillä oli jo QR-koodi. Muuten oli hauskaa.

Pidimme siitä erittäin paljon. Vinkki: Meillä oli pikaliput, mutta emme tarvinneet niitä. Odotusajat olivat vain 15 minuuttia. Olimme siellä viikon aikana. Seuraavalla kerralla ottaisin normaalit liput ja voit aina ostaa pikaliput paikan päällä, jos se tulee täyteen.

Koko matka oli hauska alusta loppuun… Luulen, että opas oli Jeff, hän oli siisti jätkä. Hän sai meidät nauramaan paljon.. matkalla oli pari lasta ja hekin olivat hänen kanssaan hyvin tekemisissä... Suosittelen ehdottomasti tätä matkaa. Kiitos Janette & Andrew UK