Lisää päivät

Los Tarantos

Los Tarantos: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Barcelona: Los Tarantosin Flamenco-esitys

1. Barcelona: Los Tarantosin Flamenco-esitys

Koe intohimoinen flamenco Los Tarantosissa Barcelonan Plaça Reialilla, ja hämmästele ainutlaatuista musiikin ja tanssin muotoa. Vuonna 1963 avattu Los Tarantos on yksi Barcelonan arvostetuimmista tablaoista (flamenco-esityspaikoista). Sen myötä kaupungista tuli Andalusian ja Madridin jälkeen Espanjan kolmanneksi tärkein flamenco-kaupunki. Suunnitellessaan jokaista ohjelmaa Los Tarantosin johto ottaa huomioon jokaisen esiintyjäryhmän tason ja kyvykkyyden esittää ja ilmaista flamencoa. Esityksiä pidetään joka ilta kolmessa puolen tunnin pätkässä klo 20.30, 21.30 ja 22.30. Turistiryhmille esiintyessä esityksen tasoa ei alenneta amatööritanssijoilla. Esityksissä ei silti esiinny pelkästään huipputanssijoita. Kuka tahansa tätä upeaa lajia rakastava nauttii varmasti romanttisen kitaran ja intohimoisen laulun ja tanssin yhdistävästä illasta. Kuulet joitain taiteenlajin tunnetuimmista paloista sekä eri cuadroja jokaisena eri viikonpäivänä.

Barcelona: Goottilaiskortteli ja Flamenco Show (Pieni ryhmä)

2. Barcelona: Goottilaiskortteli ja Flamenco Show (Pieni ryhmä)

Valmistaudu tutustumaan yhteen Barcelonan historiallisimmista kaupunginosista: goottilaiseen kortteliin paikallisen oppaan johdolla. Iltavalaistus antaa sille myös maagisen tunnelman, joka tekee siitä vielä hienomman kuin päivällä. Kierroksen aikana vierailet goottilaisen korttelin kauneimmissa paikoissa, kuten mm: Plaça del Rei, jota ympäröivät goottilaiset ja renessanssirakennukset, Plaça Sant Felip Neri, Plaça Sant Jaume, joka on muun muassa institutionaalisen ja poliittisen vallan keskus. Epäilemättä nämä paikat tulevat hämmästyttämään sinut. Iltaisin tämä 2 000 vuotta vanha kaupunginosa on lisäksi paljon hiljaisempi, ja kitaristit soittavat yleensä joka nurkalla. Kierroksen jälkeen pidätte lopuksi tauon Los Tarantosissa, kaupungin vanhimmassa tablaossa. Nauti siellä ollessasi live-esityksestä, kun tunnet aidon flamencoesityksen tunnelman ja nautit samalla juoman, joka sisältyy hintaan. Flamenco on yksi niistä muistoista, jotka viet varmasti kotiin Espanjan-matkaltasi, ja tämä on yksi Barcelonan ainutlaatuisimmista paikoista nauttia siitä. Kuuntele zapateo, katsele värikkäitä pukuja ja kuule espanjalaisten kitaroiden suloiset sävelet.

Barcelona: Flamenco Workshop & Show

3. Barcelona: Flamenco Workshop & Show

Koe flamencon intohimo kuin koskaan ennen! Yksinomaisessa elämyspaketissamme kutsumme sinut flamencon kiehtovaan maailmaan, Unescon ihmiskunnan aineettomaksi kulttuuriperinnöksi julistamaan jalokiviin, jossa tunteet, musiikki ja tanssi yhdistyvät unohtumattomaksi kokemukseksi. Opi flamencon taito: Aloita matkasi kokeneen opettajan vetämällä flamencotunnilla. Hyödynnä ohjaajamme Betiana Barrosin yli 15 vuoden kokemus. Perusliikkeistä monimutkaisimpiin liikkeisiin löydät tämän jännittävän tanssin salaisuudet. Tunne taika livenä: Valmistaudu tunnin jälkeen sukeltamaan flamencon sydämeen. Nauti jännittävästä live-esityksestä, joka vie sinut takaisin tämän kiehtovan perinteen juurille. Musiikki, laulu ja tanssi yhdistyvät liikuttavassa esityksessä, joka vie henkeäsi. Espanjalainen tapas-illallinen (valinnainen): Jos haluat viedä kokemuksesi seuraavalle tasolle, voit lisätä perinteisen espanjalaisen tapas-illallisen. Täydellinen flamencoelämys: Opi, tunne ja nauti. Liity seuraamme intohimoa ja kulttuuria täynnä olevaan iltaan Barcelonan goottilaisen korttelin sydämessä ja anna flamencon vallata sinut ja saada sinut värähtelemään! Varaa paikkasi jo tänään ja valmistaudu kokemukseen, jonka muistat ikuisesti, odotamme sinua jakamaan flamencon intohimon kanssasi!

Saatavilla olevat aktiviteetit

2 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Los Tarantos: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Los Tarantos? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.