Valitse päivämäärät

Los Tarantos

2 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Los Tarantos: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Los Tarantos? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Los Tarantos : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 1 366 arvosteluun

Esitys oli aivan uskomaton, siitä, kuinka he kaikki katsovat toisiaan, huomaa olevansa intohimoinen ja vain nauttiva siitä, mitä he tekevät. se ei myöskään tuntunut listalta, he vain toistivat, vaan tuntui, että he tunsivat musiikin ja menivät sen mukana improvisoimalla ja heidän kaikkien tekevän niin ja olevan niin synkronoituja toistensa kanssa, se näyttää vain kuinka lahjakkaita he ovat, se oli kohokohtani. enkä voi suositella sitä tarpeeksi!

Äitini ja minä olimme IHANAMUKSIA tanssijoista! Voit kertoa kuinka intohimoisia tanssijat, laulaja ja kitaristi olivat, he ruokkivat toistensa energiaa, mikä johti uskomattomaan esitykseen! Olit myös lähellä tanssijoita, joten tunsit sähkön ilmassa. En voi arvioida tätä tarpeeksi korkealla, tämä esitys oli täydellinen ja teki iltamme!

Spontaani varaus tuntia ennen esitystä ja voin sanoa, että se on ollut yksi Barcelonan matkani kohokohdista. Esityksen muusikot ja laulaja ovat henkeäsalpaavan lahjakkaita ja heidän ja tanssijoiden välinen kemia on varsin vaikuttava. Suosittelen todella varaamaan sen, jos haluat löytää flamencoelämyksen!