Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Lounais-Englanti

Lounais-Englanti: huippunähtävyydet

Lounais-Englanti: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lounais-Englanti parhaat nähtävyydet?

Kohteen Lounais-Englanti parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Lounais-Englanti kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Lounais-Englanti: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lounais-Englanti? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lounais-Englanti : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 16 558 arvosteluun

Vierailimme tiistaina 6.9.2022. Parkkipaikalle on helppo päästä ja tilaa on runsaasti. Kioskit pystyvät hallitsemaan asiakkaita oikea-aikaisesti. Vaihtoehtona oli kävellä Kioskeilta Stonesille tai käyttää ilmaisia valmentajia, me valmentoimme sinne ja kävelimme takaisin, noin 20 minuuttia kävelyä, 5 minuuttia linja-autolla istuen ja seisoen. Säämuuttuja saimme liotuksen, joten Heritage suosittelee ottamaan Macia, ☔, Saappaat, Pieni pyyhe/Flanelli saattaa olla. Pakollinen nähtävyys, tekniikan fantastinen saavutus. Kahvila paikan päällä, jossa on lämmintä ja kylmää ruokaa ja juomaa.

Tein nettiajanvarauksen erittäin helposti. Sivustolla on erittäin suuri parkkipaikka ja löysin helposti paikan autolleni. Lippujen myöntämisjono oli lyhyt ja operaattori ystävällinen ja erittäin selkeä. Arkeologinen kohde on kaukana vierailukeskuksesta, mutta siellä on tehokas ja tiheä bussiyhteys, joka vei meidät suoraan sinne. Halukkaat voivat tehdä matkan myös jalkaisin (en suosittele auringon alla!). Sisäänkäynnin luona on QR-koodilla varustetut toteemit, joiden avulla pystyimme lataamaan verkkooppaan, joka selittää kaikki sivuston numeroidut kohdat.

Loistava idea aikaisen aamulennon jälkeen. Otimme kaivatut päiväunet bussissa. Bussimatka Stonhengeen sujui sujuvasti. Simon (bussinkuljettaja, tämä oli hänen ensimmäinen kiertueensa) osoitti joitain maamerkkejä ja nähtävyyksiä nousun aikana. Saapuessamme meillä oli runsaasti aikaa ottaa upeita kuvia. Linja-autonkuljettaja odotti 30 lisäminuuttia, jotta hän lähti odottamaan vierasta, jonka luulin olevan ylivoimainen.

Kolme erilaista mutta äärimmäisen tärkeää historiallista nähtävyyttä yhden päivän aikan hieman eripuolilla Englantia. Päivä oli pitkä, mutta loistava oppaamme Simon kertoi matkan aikana tarinoita nöhtävyyksien, Ison Britannian ja enhlannin kielen historiasta uskomattoman hauskalla ja mielenkiintoisella tavalla. Matkat menivät kuin siivillä. Myös kuski Krystof oli todella ammattilainen.

Pidin sivustosta erittäin paljon. Se on kunnioitusta herättävää. Nautin myös sen ajan näyttelystä ja asuintilojen kokeista. Lahjakauppa oli erittäin kohtuullinen ja osti lahjoja lapsenlapsille ja itselleni. Hyvät hinnat. Jopa välipalat olivat edullisia.