Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Lounais-Englanti

Lounais-Englanti: huippunähtävyydet

Lounais-Englanti: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lounais-Englanti parhaat nähtävyydet?

Kohteen Lounais-Englanti parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Lounais-Englanti kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Lounais-Englanti: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lounais-Englanti? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lounais-Englanti : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 15 369 arvosteluun

Well organized tour, with guide Simon and coach driver Ahmed. Enough time to see all the places and in good time back to London. We had paid for entrances but due to some slip in the office, were given wrong tour tickets at the check in. Thanks to Simon, things were sorted out and we got what we had paid for :). Also the partial refund for Windsor entrance was sent promptly.

Antoisa päivämatka useampaan kohteeseen. Oppaamme oli ystävällinen ja kertoi mielellään bussimatkamme aikana tietoa vierailukohteista ja muustakin. Bussi oli moderni ja viihtyisä. Suosittelen päiväretkeksi, jos haluat nähdä muutakin kuin kaupunkia. Bathin kaupunki oli upea, mutta suuri. Kannattaa ennakkoon jo pohtia mitä siellä haluaa tehdä. Suosittelen retkeä!

Se oli upea päivä, hyvin suunniteltu ja täynnä mielenkiintoisia tarinoita ja erittäin mukavaa ajoa. kuljettajamme oli Carlos, opas oli Steve. Molemmat herrat olivat loistavia työssään. Suosittelemme tätä kiertuetta.

Suosittelisin ehdottomasti tätä kiertuetta! nautinnollinen matka, jossa on riittävästi aikaa tutustua Stonehedgeen ja Bathiin omin päin. Matkaoppaamme Lisa ja bussikuski Chris olivat mahtavia.

We had a "Simply Stonehenge" visit and it was really fun. Busdriver was very friendly, smooth driving and funny commentary on the roundtrip. Stonehenge it self was a magnificent pile of rocks.