Valitse päivämäärät

Louvren museo

Maailman suosituin museo tarjoaa lukemattomia esineitä ja mestariteoksia esihistoriasta nykyaikaan.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Yhdistelmäkierrokset
124 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/8

Louvren museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Louvren museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Louvren museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 75 190 arvosteluun

Erittäin käytännöllinen ja turvallinen tapa tutustua Pariisin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Kun nouset ensimmäistä kertaa koneeseen, saat oppaan, jossa on Pariisin kartta ja kuulokkeet. Matkan aikana on ääniopas, joka selittää koko kaupungin historian, voit valita kielen (portugali on saatavilla!). BigBus-sovellus sopii erinomaisesti kiertueen mukana: sen kautta pääset jokaisen pysäkin lähellä oleville monumenteille ja seuraamaan seuraavan bussin saapumista reaaliajassa. Bussit kulkevat päivittäin klo 9.30-19.00 ja kulkevat 10 minuutin välein. Suosittelen lämpimästi tätä kiertuetta!

Lauantaina 15. lokakuuta käytimme Big Busia 14-vuotiaan 4-65-vuotiaan ryhmän kanssa. Voit vaihtaa kupongit lippuihin bussissa. Busseissa ei ollut kiirettä, eikä meidän tarvinnut odottaa kauan päästäksemme kyytiin. Jos katselet vähän ympärillesi valoissa, löydät nostopaikat hetkessä. Busseissa on kuulokkeet, joita voit käyttää.Ainoa sääli on kieli, ei ole hollantilaista selitystä. Tämä on erityisen valitettavaa lapsille.

Veneajelu oli todella mukava, näkyvät olivat hienoja. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja ruoka erinomaista. Suosittelen!

Helppo ostaa lippu, jonkin aikaa sai jonottaa , mikä ei ollut yllätys

Ihana risteily iltaisin. Hyvää ruokaa ja live musiikkia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️