Tekemistä kohteessa
Louvren museo

Maailman suosituin museo tarjoaa lukemattomia esineitä ja mestariteoksia esihistoriasta nykyaikaan.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Louvren museo: Varaa liput ja kierrokset

Louvren viisi kuuluisinta taideteosta

Pariisin Louvre on maailman suosituin museo, jossa on yli 35 000 maalausta, veistosta sekä artefaktia aina esihistoriasta nykypäivään. Museossa on lukemattomia mestariteoksia, mutta nämä viisi ovat niistä uskomattomimpia.

Suunnittele vierailusi

 • Vältä jonot

  Louvren jonot saattavat olla luotaantyöntävän pitkiä. Lasipyramidissa sijaitseva pääsisäänkäynti on aina kaikista ruuhkaisin. Paikalliset kertovat, että museoon pääsee helpoiten Carrousel du Louvre -ostoskeskuksen sisäänkäynnistä, josta voit ostaa lipun ja ohittaa turvatarkastusjonot helposti. Voit tutustua pyramidiin myös museoista poistuttaessa.

 • Varaa reilusti aikaa ja saavu valmistautuneena

  Louvre on valtava, joten varaa itsellesi tarpeeksi aikaa, jotta ehdit nähdä kaiken haluamasi. Museo on avoinna yleensä klo 9.00-18.00 ja keskiviikkoisin sekä perjantaisin klo 21.45 saakka. Saavu paikalle ajoissa, ota lippupisteeltä mukaan ilmainen kartta ja tutustu museoon läpikotaisin – se on vaivan arvoista!

 • Vältä vierailua tiistaisin!

  Useat Pariisin museoista, myös Louvre, on suljettu tiistaisin. Vieraile näinä päivinä jollain muulla nähtävyydellä, kuten Eiffel-tornilla tai Riemukaarella ja palaa Louvrelle jonain muuna päivänä.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Louvre on avoinna klo 9.00-18.00 lukuunottamatta keskiviikkoa ja perjantaita, jolloin se on avoinna klo 21.45 saakka. Se on suljettu tiistaisin.
 • Hinta
  Pysyvien näyttelyiden lippujen hinnat: 12 € alkaen
 • Tarvitsenko oppaan?
  Opas voi olla tarpeen. Saatavana on lukuisia erilaisia ääniopas- ja pienryhmäkierroksia.
 • Kuinka päästä perille
  Saavu metrolinjalla 1 Palais Royal–Musée du Louvre -asemalle. Myös Paris Open Tour -bussi pysähtyy pyramidilla.
 • Lisävinkkejä

  • Huoneet sulkeutuvat 30 minuuttia ennen museon sulkemisaikaa.

  • Lokakuusta maaliskuuhun voit vierailla pysyvissä näyttelyissä kunkin kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina ilmaiseksi!

  • Ranskan yleisinä vapaapäivinä museo saattaa sulkeutua aiemmin tai olla kokonaan suljettu.

Louvren museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Louvren museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Louvren museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 26 287 arvosteluun

Asiakirjat toimitettiin ajallaan, helppokäyttöisyys, kaikki oli täydellistä. 100% menestys tässä ensimmäisessä testissä, vieraamme olivat iloisia (ja mekin). Pieni haittapuoli joka tapauksessa risteilyn veneisiin pääsystä, siitä puuttuu merkintä lennolle pääsyn lipunvalvonnan sijainnista. Tulen varmasti käyttämään palveluitasi seuraavilla matkoillamme Louvressa ja / tai Versailles'ssa. Kiitos taas.

Matka oli mahtava. Pariisissa en löytänyt Effile-torni kohtaamispaikkaa ja menetin toiveeni mennä effile-torniin. Mutta viime hetkellä sain puhelun henkilökunnalta, ja he sovittelivät minua matkanoppaan kanssa ja saavuttivat lopulta sijaintini ja antoivat liput. Sitä ei koskaan tapahtunut koko elämäni aikana. Olin niin vaikuttunut ja huolehtin turisteista. Suuri kiitos Hanki opasjoukkueesi .. Thx, Somu

Ostin ajoitetun lipun sisäänkäynnin ja pääsimme sisään alle 15 minuutissa (mikä oli mahtavaa ottaen huomioon valtavat linjat ulkopuolella). Museo on uskomaton, ja aika kuluu niin nopeasti sisällä. Suosittelisin muita matkailijoita saapumaan sinne aikaisin ja menemään vain siihen, mikä kiinnostaa (yksi päivä ei riitä).

Ajoitettu ilmoittautuminen oli upea, ja olen niin iloinen, että löysimme täältä lippuja, koska ne olivat kaikki loppuunmyyty virallisella Louvren sivustolla. Kävimme yöllä, mitä suosittelen, koska museo ei ollut niin kiireinen ja voit päästä ylös jokaisen näyttelyesineen häiritsemättä jatkuvasti muita.

Lippujen lähettäminen oli erittäin nopeaa, sisäänpääsy lipun kanssa ja vastaava aikaväli sujuivat! Kiitos