Louvren museo

Maailman suosituin museo tarjoaa lukemattomia esineitä ja mestariteoksia esihistoriasta nykyaikaan.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Vältä jonot

  Louvren jonot saattavat olla luotaantyöntävän pitkiä. Lasipyramidissa sijaitseva pääsisäänkäynti on aina kaikista ruuhkaisin. Paikalliset kertovat, että museoon pääsee helpoiten Carrousel du Louvre -ostoskeskuksen sisäänkäynnistä, josta voit ostaa lipun ja ohittaa turvatarkastusjonot helposti. Voit tutustua pyramidiin myös museoista poistuttaessa.

 • Varaa reilusti aikaa ja saavu valmistautuneena

  Louvre on valtava, joten varaa itsellesi tarpeeksi aikaa, jotta ehdit nähdä kaiken haluamasi. Museo on avoinna yleensä klo 9.00-18.00 ja keskiviikkoisin sekä perjantaisin klo 21.45 saakka. Saavu paikalle ajoissa, ota lippupisteeltä mukaan ilmainen kartta ja tutustu museoon läpikotaisin – se on vaivan arvoista!

 • Vältä vierailua tiistaisin!

  Useat Pariisin museoista, myös Louvre, on suljettu tiistaisin. Vieraile näinä päivinä jollain muulla nähtävyydellä, kuten Eiffel-tornilla tai Riemukaarella ja palaa Louvrelle jonain muuna päivänä.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Louvre on avoinna klo 9.00-18.00 lukuunottamatta keskiviikkoa ja perjantaita, jolloin se on avoinna klo 21.45 saakka. Se on suljettu tiistaisin.
 • Hinta
  Pysyvien näyttelyiden lippujen hinnat: 12 € alkaen
 • Tarvitsenko oppaan?
  Opas voi olla tarpeen. Saatavana on lukuisia erilaisia ääniopas- ja pienryhmäkierroksia.
 • Kuinka päästä perille
  Saavu metrolinjalla 1 Palais Royal–Musée du Louvre -asemalle. Myös Paris Open Tour -bussi pysähtyy pyramidilla.
 • Lisävinkkejä

  • Huoneet sulkeutuvat 30 minuuttia ennen museon sulkemisaikaa.

  • Lokakuusta maaliskuuhun voit vierailla pysyvissä näyttelyissä kunkin kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina ilmaiseksi!

  • Ranskan yleisinä vapaapäivinä museo saattaa sulkeutua aiemmin tai olla kokonaan suljettu.

Louvren museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Louvren museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Louvren museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 43 716 arvosteluun

Meillä oli mukava Eiffel-tornin opas, joka ilahdutti meitä hauskoilla tarinoilla Eiffel-tornista ja Pariisista. Tietysti Eiffel-tornissa yöpyminen on täydellistä massaprosessointia, mutta näin on monessa paikassa. Myös venematka oli mukavaa, Pariisin näkeminen vedestä upeiden siltojen kanssa on todella mukavaa. Jos haluat tehdä matkan yhdeksältä illalla, sinun tulee olla paikalla hyvin aikaisin, jälleen väkijoukkoja muita turisteja. Kupongin kanssa muista kiinnittää huomiota kohtaamispaikkaan, joka ei ole Eiffel-tornissa, vaan läheisellä kadulla - mutta se on helppo löytää.

Sovellus on loistava; sinulla on kaikki liput ja suunnitellut kampanjat selkeästi järjestettynä ja aina käden ulottuvilla älypuhelimellasi! Päivä on ehdottomasti liian lyhyt Louvrelle ja sitten yksinkertaisesti liian paljon pienempien lasten kanssa. Ääniopas on Nintendo SWITCH ja siksi todella siisti lapsille!

Juuri sitä mitä luvataan. Helppo pääsy liikennevälineille, informatiivinen selostus ja reitti kattaa kaikki tärkeimmät kiinnostavat kohteet. Suosittelen ehdottomasti varsinkin jos ensimmäinen matka kaupunkiin

Ajoitetun sisäänpääsylipun kanssa pääsimme sisälle ilman ongelmia, joustavasti ja nopeasti.

Hyvin järjestetty ja todella informatiivinen kierros