Tekemistä kohteessa
Luxor

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Luxor: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Luxor? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Luxor : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 4 937 arvosteluun

Nautin todella matkastamme Luxoriin ja nähdäkseen Egyptin toista puolta. 4 tunnin ajomatka oli todella mukava ja voimme nukkua ajon aikana. Sitä tarvittiin noustessaan viiden viiden vuoden ajalta. Luxorissa otimme oppaan, joka vei meidät ensin kuninkaan laaksoon, missä hän osoitti meille mielenkiintoisia haudoita. Sen jälkeen menimme työpajaan, jossa he tekivät perinteisiä veistoksia. Voit ostaa, mutta se on melko tyyris, joten muista tinkiä. Sitten menimme Hatshepsutin temppeliin ja Karnakin temppeliin, jotka molemmat olivat myös todella vaikuttavia. Opas oli erittäin tunteva ja kertoi meille paitsi temppeleistä, myös Egyptin kulttuurista ja perinteistä. Ennen matkaa takaisin Hurghadaan hän vei meidät lounaalle mukavassa ravintolassa, josta oli näkymä Luxorin temppeliin. Se oli pitkä päivä, jossa oli 4 tunnin ajomatka kumpaankin suuntaan, mutta se oli sen arvoista ja erittäin suositeltavaa.

Hyvin varhainen lähtö ja pitkä ajomatka ensimmäiseen sijaintiin, sitten vielä ajomatka Bedoinen sivustoon, pysyi jonkin aikaa nähdäkseen elämäntavan, sitten toisen ajomatkan Kings Valleyyn, hieman pettymys, kun pääsin vasta laakson alkuun. Näki kolme haudaa, mutta ei mitään sivua tai mainintaa King Tutin haudan oppaasta. Vieraili tehtaassa / kaupassa, jossa laaditaan kaikenlaisia säädöksiä. Sitten nelivetopyörälle autiomaassa ajamista varten, ohjaajien seurassa ja turvallisuus etusijalle. Jonkin ajan kuluttua vaihdettiin dyynipyöriksi, jotka olivat hauskoja. Buffetityylinen ateria, jonka seurasi egyptiläinen tanssija ja sitten vatsatanssija. Yö oli piirtämässä ja sai hyvin kylmäksi, joten ole valmis ottamaan takki. Ole varaa melkein jokaiselle haudassa tai tehtaalla tapaamallesi egyptiläiselle, jotka odottavat kaatavan, jotkut tekemättä mitään. Saa toisinaan vähän ärsyttävää.

Tuo pusero / takki aamua ja aurinkovoidetta varten ja hattu iltapäivälle. Opas puhui hitaasti ja selvästi toistamalla tärkeät osat ja ilmoittamalla meille, mitä odottaa. Tämä oli hienoa vieraille, jotka eivät puhu englantia ensimmäisen kielenään. Opas Mohammed tiesi Egyptinologiastaan ja on huomaavainen ja mukava. Minusta tuntui olevani näkemässä viisaan ystävän kanssa. Bussikuljettajat olivat myös mukavia ja ystävällisiä.

Vaikka matkat venähti ajallisesti. Oppaamme piti meistä huolta. Oppaamme oli kokenut moniosaaja, monitietoinen, monikielinen ja joustava. Raskas matka, mutta sen arvoinen. Buffet oli monipuolista ja hyvää. Vettä ja pientä purtavaa oli matkan aikana useasti. Suosittelen.

Retken monista tunnista huolimatta päivä ei tuntunut pitkälle. Tämä retki oli reissumme kohokohta. Opas (Mohamed) oli erittäin pätevä ja puhui selkeää englantia. Lounas oli maukasta. Veneajelu Niilillä maksoi 12€, muuhun retkeen nähden se oli hiukan hintava.