Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Usean päivän matka

Luxorista: Yksityinen 2 yötä, 3 päivää Luxury Niilin risteily

Aktiviteetin tarjoaja: Travel To Church

Luxorista: Yksityinen 2 yötä, 3 päivää Luxury Niilin risteily

Aktiviteetin tarjoaja: Travel To Church
Säästä jopa 10 %

alkaen 279 € 251,10 € per henkilö

Nauti 2 yötä ja 3 päivää ylellisellä risteilyllä Niilin varrella tutkimalla luonnonmaisemia ja ikonisia temppeleitä Luxorin ja Aswanin välillä.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Kesto 3 päivää
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Opas
arabia, englanti, hollanti, tanska, ranska, saksa, italia, espanja

Elämys

Kohokohdat
 • Purjehdi Aswaniin Niilijokea pitkin 5 tähden luksusveneellä
 • Ihaile luonnonmaisemia ja pieniä egyptiläisiä kyliä joen varrella
 • Tutustu ikonisiin temppeleihin Luxorin Kuninkaiden laaksossa
 • Tutustu Edfun ja Kom Ombon temppelien rikkaaseen historiaan
 • Näe Ramses II:n ja Nefertarin majesteettiset kaksoistemppelit
Koko kuvaus
Lähde matkalle Luxorista Aswaniin ylellisellä 5 tähden veneellä, joka sisältää kaikki ateriat ja opastetut vierailut joihinkin Egyptin ikonisimpiin ja hyvin säilyneisiin temppeleihin Niilin varrella. Päivä 1 Aloita monipäiväisen risteilysi ensimmäinen päivä noutamalla hotellilta Luxorin majoituksesta noin klo 7.00. Ennen kuin nouset veneeseen, lähdet opastetulle kierrokselle ikoniseen Kuninkaiden laaksoon Luxorissa. Vieraile muinaisten kuninkaiden kolmessa tärkeimmässä haudassa ja mene sisään ja näe niitä koristavat monet kirjoitukset ja hieroglyfit. Seuraavaksi sinut ohjataan Hatshepsut-temppeliin, joka on Egyptin tärkeän kuningattaren kaunis hautaustemppeli, jonka poliittinen valta muutti Egyptin valtion tuolloin. Seuraa opasta, kun jatkat eteenpäin tutkiaksesi Habun kaupunkia nähdäksesi Ramses III:n temppelin, joka on yksi 20. dynastian suurimmista temppeleistä. Ota kuvia vaikuttavista Memnon-patsaista ja päädy Karnakin temppeliin, joka on Luxorin kaupungin tärkein ja suurin. Historiallisen kiertueesi jälkeen sinut viedään risteilyllesi noin klo 13.00, jolloin voit nauttia jokimatkasi ensimmäisestä ateriasta. Kun olet asettunut, muista mennä ylös veneen katolle nauttimaan lumoavista maisemista. Katso, kuinka pienet veneet, egyptiläiset kylät ja luonnonmaisemat purjehtivat ohi. Päivä 2 Aamiaisen jälkeen lähde hevoskärryretkelle vierailemaan Edfu Horuksen temppeleissä. Ihaile näitä hyvin säilyneitä uskonnollisia palatseja ja Horuksen vaikuttavia hiekkakivirakenteita. Palaa veneelle lounaalle ennen kuin lähdet jälleen katsomaan Kom Ombo -temppeliä. Opi temppelin rakenteista ja siitä, miksi se rakennettiin kahden suuren Niilin jumaluuden kunniaksi. Päivä 3 Kun olet kirjautunut ulos aikaisin aamulla, ota matkatavarasi ja nappaa nopea aamiainen ja ennen kuin sinut noudetaan vieraillaksesi Abu Simbelin temppelissä. Tällä pienryhmäkierroksella tutustut myös Ramses II:n ja Nefertarin temppeleihin. Nämä kaksoistemppelit rakennettiin vuorenrinteeltä 1200-luvulla eKr. farao Ramses II:n dynastian aikana. Lopeta kiertue noin klo 13.30 ja kulje sitten majoituksellesi Aswanissa tai kaupungin rautatieasemalle tai lentokentälle.
Sisältää
 • Yksityinen kiertue
 • 2 yötä ja 3 päivää 5 tähden luksusveneessä
 • Yksityinen mökki kaikilla mukavuuksilla
 • Kaikki ateriat
 • Oppaat
 • Ratsastus hevoskärryillä
 • Kaikki verot ja maksut
 • Hotellikuljetus ilmastoidulla minibussilla
 • Vinkkejä (valinnainen)
 • Pääsymaksut temppeleihin
Covid-19-varotoimenpiteet
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,4 /5

perustuen 26 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,3/5
 • Kuljetus
  4,5/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Matka oli hieno - vierailemasi temppelit ovat niin erityisiä (etenkin Abu Simbel). Itse Niilin risteily on kokemus, ja vietimme illan katsomassa tähtiä kirkkaalta yötaivaalta veneen kannelta. Oli todellinen bonus, että kaikki sisäänpääsymaksut sisältyivät hintaan, koska se poisti vaivan, jonka joutui huolehtimaan tästä. Viestintä WhatsAppissa oli hienoa, ja he jopa järjestivät matkan Philae-temppeliin Aswanissa kiertueen muodollisen päättymisen jälkeen. Suosittelisin lämpimästi

Lue lisää

8. joulukuuta 2021

Se oli enemmän kuin upea reissu, ja heidän tapaamisensa kaikilla matkan asemilla sovittiin ja he olivat aina paikalla ennen aikaa, ja tämä ilahdutti minua. Kaikki ne, joiden kanssa olin tekemisissä matkasuunnitelmallani, olivat ihania ja yhteistyöhaluisia, olivatpa he sitten En unohda mainita sisar Silvanaa, joka vastasi vaiheiden koordinoinnista ja seurannasta Matkani kulku oli ammattimaista, tyylikästä ja erittäin yhteistyökykyistä, ja myös hänen vastauksensa tiedusteluihini koko päivän ajan oli erittäin nopea ja riittävä, mikä sai minut tuntemaan oloni turvalliseksi hänen jatkuvan kiinnostuksensa ja tyylikkäiden asiointiensa vuoksi. Neuvoin ja kokemuksestani käsittelemään niitä

Lue lisää

9. lokakuuta 2021

Superbe croisière en couple. C était une première pour nous. Chambre très propre, très bon buffet, rooftop piscine avec transats .. Le personnel était bienveillant. Mention spéciale à Mohammed qui a pris très soin de nous. Les excursions étaient superbes. Peut être que l’A/R de 8h pour Abou simbel était de trop pour nous. Ça n’enlève rien à la beauté du lieu. Le prix des consommations alcoolisées chères cependant ( 12 euros le cocktail pour un petit verre ) mais ce n’est pas cela qui nous a gâché le voyage, loin de là :)

Lue lisää

29. heinäkuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 383998