Valitse päivämäärät
Luxor

Päiväretket

Päiväretket: Suosikit / Luxor

Luxor: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Luxor? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Luxor : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 751 arvosteluun

Nautin todella matkastamme Luxoriin ja nähdäkseen Egyptin toista puolta. 4 tunnin ajomatka oli todella mukava ja voimme nukkua ajon aikana. Sitä tarvittiin noustessaan viiden viiden vuoden ajalta. Luxorissa otimme oppaan, joka vei meidät ensin kuninkaan laaksoon, missä hän osoitti meille mielenkiintoisia haudoita. Sen jälkeen menimme työpajaan, jossa he tekivät perinteisiä veistoksia. Voit ostaa, mutta se on melko tyyris, joten muista tinkiä. Sitten menimme Hatshepsutin temppeliin ja Karnakin temppeliin, jotka molemmat olivat myös todella vaikuttavia. Opas oli erittäin tunteva ja kertoi meille paitsi temppeleistä, myös Egyptin kulttuurista ja perinteistä. Ennen matkaa takaisin Hurghadaan hän vei meidät lounaalle mukavassa ravintolassa, josta oli näkymä Luxorin temppeliin. Se oli pitkä päivä, jossa oli 4 tunnin ajomatka kumpaankin suuntaan, mutta se oli sen arvoista ja erittäin suositeltavaa.

Vaikka matkat venähti ajallisesti. Oppaamme piti meistä huolta. Oppaamme oli kokenut moniosaaja, monitietoinen, monikielinen ja joustava. Raskas matka, mutta sen arvoinen. Buffet oli monipuolista ja hyvää. Vettä ja pientä purtavaa oli matkan aikana useasti. Suosittelen.

Retken monista tunnista huolimatta päivä ei tuntunut pitkälle. Tämä retki oli reissumme kohokohta. Opas (Mohamed) oli erittäin pätevä ja puhui selkeää englantia. Lounas oli maukasta. Veneajelu Niilillä maksoi 12€, muuhun retkeen nähden se oli hiukan hintava.