Suosittelemamme elämykset kaupungissa Lyypekki

Lyypekki: 1 tunnin kaupunkiristeily saksaksi

1. Lyypekki: 1 tunnin kaupunkiristeily saksaksi

Koe Lyypekin kauneimmat nähtävyydet ja ihaile kaupungin lumoavaa horisonttia tällä kiertoajelulla. Rentoudu mukavassa veneessä, jossa on minibaari ja kylpyhuone, ja nauti samalla kiehtovasta saksankielisestä live-kommentoinnista. Tutustu Lyypekin loiston päiviin, tutustu sen historiaan ja kuule tarinoita kaupungin kuuluisimmista asukkaista. Tämä 1 tunnin mittainen risteily vie sinut sataman läpi ja historiallisen vanhan kaupungin ympäri. Näe Lyypekin tärkeimmät nähtävyydet vedestä käsin, mukaan lukien kaupungin seitsemän tornia, Holstenin portti, romanttinen puutarhakortteli ja vanhan kaupungin talot. Kapteenisi vie sinut matkalle kotikaupunkiinsa ja sekoittaa henkilökohtaisia tarinoita historiallisiin faktoihin, jotta tämä olisi todella erityinen kokemus.

Lyypekki: Pihoja ja kujia Opastettu kävelykierros

2. Lyypekki: Pihoja ja kujia Opastettu kävelykierros

Tutustu Lyypekin kauneimpiin sisäpihoihin ja käytäviin opastetulla kierroksella. Ohjataan kapeita polkuja pitkin pienille, viehättäville sisäpihoille, joista kaupunki on kuuluisa. Tutustu pieniin kojuihin, joissa työläiset asuivat ennen, ja uppoutu paikalliseen historiaan.Hyvästi. Opi kaikenlaista mielenkiintoista tietoa hansaliitosta ja siitä, miten kaupungin väkiluku kasvoi voimakkaasti keskiajalla. Kuule, miksi asuintilaa piti luoda, mikä johti kapeiden ja kierojen käytävien rakentamiseen rintamamiestalojen väliin. Tutustu luostaripihoihin ja palaa ajassa taaksepäin. Ihaile, miten kauppias- ja rahdinkuljettajaleskiä majoitettiin tuohon aikaan.

Lyypekki: Kaupungin kohokohdat Aarteenmetsästysjahti ja itseopastettu kierros

3. Lyypekki: Kaupungin kohokohdat Aarteenmetsästysjahti ja itseopastettu kierros

Tutustu Lyypekkiin omaan tahtiisi tällä interaktiivisella kävelykierroksella, jota pelataan puhelimellasi. Ratkaise arvoituksia, ole vuorovaikutuksessa kaupungin tärkeimpien nähtävyyksien kanssa ja avaa mielenkiintoisia faktoja ja legendoja. Ihanteellinen ulkoilma-aktiviteetti ensikertalaisille, pariskunnille, ryhmille, perheille ja lapsille. Voidaan käyttää loistavana tiiminrakentamistoimintana.Voidaan käyttää myös loistavana tiiminrakentamistoimintana. Kun olet ladannut aarteenmetsästyksen puhelimeesi, voit aloittaa seikkailusi sovelluksen ja integroitujen karttojen avulla kauniin Burgtorin edustalla , joka on osa alkuperäisiä keskiaikaisia kaupungin muureja. Suuntaa seuraavaksi Pyhän Hengen sairaalaan, , joka majoitti köyhiä ja sairaita keskiajalla. Ihaile seinien taidokkaita seinämaalauksia ja asukkaille tarkoitettuja pieniä koppia. Kullakin pysähdyspaikalla saat tietoa nähtävyydestä ja voit ratkaista paikkasidonnaisen arvoituksen, jonka voi ratkaista vain, jos saavut kyseiseen paikkaan. Käytä logiikkaa, mielikuvitusta, havainnointia ja tiimihenkeä avataksesi oikean koodin ja paljastaaksesi seuraavan kohteen kaupunkikierrospelissä. Jatka tutustumista Lübeckin kulttuuriin vierailemalla Theater Lübeckissä. Kävele sitten Buddenbrookhausiin, joka on viehättävä rakennus taidokkaine julkisivuineen ja jossa asuivat aikoinaan kirjailijat Thomas ja Heinrich Mann. Pysähdy Marienkirchessä, 1200-luvulla rakennetussa keskiaikaisessa basilikassa, joka sijaitsee Lübeckin vanhankaupungin korkeimmalla kohdalla kauppakorttelissa. Kävele edelleen kaupungin läpi Stadtverwaltung Hansestadtiin ja sen jälkeen Museum Holstentoriin, joka on kaupungin toinen goottilainen portti.Kävele edelleen kaupungin läpi Stadtverwaltung Hansestadtiin ja sen jälkeen Museum Holstentoriin, joka on kaupungin toinen goottilainen portti. Kävele syvemmälle kaupunkiin ja ihaile Pietarinkirkon arkkitehtuuria sekä Museumsquartier St. Annenia, joka oli aiemmin augustinolaisnunnaluostari. Ennen pelin päättämistä pysähdy korkealle kohoavalle Lübeckin katedraalille ja opi, miten Henrik Leijona kehitti sen 1200-luvulla.

Lyypekki: Omatoiminen kävelykierros Merenkulkijoiden kortteliin

4. Lyypekki: Omatoiminen kävelykierros Merenkulkijoiden kortteliin

Tutustu Lyypekkiin, joka on yksi Saksan Unescon kulttuuriperintökohteista, omaan tahtiisi ja näe sen merenkulkukortteli tällä mielenkiintoisella ja historiallisella kierroksella älypuhelimellasi. Kävele läpi Burgklosterin suojeluspyhimyksen mukaan nimetyn Marien-Magdalenen-korttelin, entisen merimies- ja matkustajakorttelin, jolle on ominaista lukuisat majatalot ja hostellit ja joka on suuntautunut kaukoliikennesatamaan. Kävele 3-4 tunnin rauhallisella kävelyretkellä Lyypekille tyypillisillä vanhoilla kaduilla, kujilla ja käytävillä, löydä salaisuuksia takapihoilta ja tutustu tarkemmin moniin pieniin yksityiskohtiin matkan varrella. Vieraile museosatamassa ja entisessä punaisen valon kaupunginosassa ja nauti upeasta näköalapaikasta korkealla Burgklosterissa. Tapaa mafialintuja, käsinkudojia, ritarikunta, taikuri ja paljon muuta. Pysäkeillä on viihdyttäviä tehtäviä ratkaistavana ja hauskoja kysymyksiä vastattavana. Kuka esimerkiksi tietää, mikä on nenäkilpi? Kierros on loistava tapa päästä ulos ja löytää uusia asioita perheen, ystävien tai yksin. Se on kuin hyvä ystävä esittelisi Lyypekkiä. Monet anekdootit rikastuttavat kävelykierrosta kaupungin läpi. Voit aloittaa kierroksen milloin tahansa ja niin usein kuin haluat älypuhelimen selaimella. Paikan päällä tai vaikka mukavasti sohvalta käsin. Nauti ajastasi Lyypekissä! *** Hyvä tietää *** Saat linkin kierroksen aloittamiseen sähköpostitse heti varauksen jälkeen.

Lyypekki: Klassinen kierros hansakaupungissa

5. Lyypekki: Klassinen kierros hansakaupungissa

Tutustu Lyypekin hansakaupunkiin ja sen vertaansa vailla olevaan arkkitehtuuriin, joka on erityisen merkittävää, koska se nimitettiin ensimmäiseksi Saksan Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1987. Tutustu Lyypekin ainutlaatuiseen horisonttiin, jota koristavat viisi pääkirkkoa, maailmankuulu Holstentor ja tiiliset Kaufmannshäuser, jotka kaikki kertovat tämän Itämeren kaupungin satavuotisesta historiasta. Kuule mielenkiintoisia tarinoita kaupungin historiasta. Aloita kierros kuuluisalta Holstenin portilta ja jatka "Salzspeicherhäusereille" ohi kaupungin entisen teollisen sydämen, Lyypekin sataman. Jatka kuuluisalle kaupungintalolle, jossa on perinteistä hansalaisarkkitehtuuria ja historiaa, ja sen jälkeen makealle "Teufelchenille" ja Pyhän Marian kirkolle. Kierroksen päätteeksi voit kävellä kuuluisilla kaduilla ja koristelluissa taloissa Buddenbrook-Hausissa.

Erikin seikkailu - moderni lasten aarrejahti Lyypekissä

6. Erikin seikkailu - moderni lasten aarrejahti Lyypekissä

Koe unohtumaton matka, kun tutustut seuraavien maamerkkien lumoaviin nähtävyyksiin: - Puppenbrücke - Holstentor - Salzspeicher - Dom zu Lübeck - Lübecker Markt - Marienkirche - Traveufer - Historische Gänge Valmistaudu jännittävään kaupunkiseikkailuun, jossa lapsesi lähtevät mukaan kiehtovalle etsinnälle, joka on täynnä aivoja kutkuttavia pulmia. Tämän päivän digitaaliaikana lapset ovat luonnollisesti kiinnostuneita älypuhelimistaan, ja tällä jännittävällä tutkimusmatkalla heidän laitteensa muuttuvat interaktiivisiksi matkaoppaiksi, jotka esittelevät heille Erik-hahmon, joka tarvitsee heidän apuaan. Kun autat lapsiasi selviytymään erilaisista tehtävistä, voitte osallistua aktiivisesti ja luoda yhteyksiä toisiinne. Tämä erottaa kiertoajelumme perinteisistä oppaiden johtamista kaupunkikierroksista, joissa osallistujat vain kuuntelevat passiivisesti. Kierroksellamme voitte itse valita, milloin seikkailu alkaa ja milloin se päättyy. Sano hyvästit jäykille aikatauluille ja tarpeelle seurata ryhmiä tai oppaita. Tarvitset vain älypuhelimen, jossa on aktiivinen internetyhteys, jotta voit osallistua hauskanpitoon. _________________ Näin se toimii: _________________ - Lunasta GetYourGuide-seteli kotisivuillamme, ja saat hetken kuluttua sähköpostitse käynnistyslinkin. Klikkaa linkkiä ja käynnistä jännittävä aarteenmetsästys. - Nauti nimetystä reitistä, joka johdattaa sinut kiehtovasta paikasta toiseen. Matkan varrella sinä ja lapsesi ratkotte arvoituksia ja pulmia. - Jokaisen tehtävän päätyttyä Erik antaa sinulle vihjeitä ja paljastaa seuraavan haasteen, joka odottaa sinua. Voit vapaasti lähteä tälle nautinnolliselle kierrokselle, kun sinulle sopii. Optimaalisen kokemuksen saamiseksi suosittelemme kuitenkin, että se toteutetaan päivänvalon aikana. Matkan aikana voit pitää halutessasi taukoja, jolloin voit ihailla tiettyjen nähtävyyksien kauneutta tai nauttia pienen aterian.

Lyypekki: Historiallinen kierros Hansan jalanjäljissä

7. Lyypekki: Historiallinen kierros Hansan jalanjäljissä

Uppoudu hansaliiton historiaan kauniissa Lyypekissä ja tutustu vanhaan kaupunkiin kapeine kujineen ja tyypillisine porrastettuine torneineen. Lue, miten Hansa kasvoi kauppakiltojen yhteydestä kaupunkien liitoksi, johon kuului kukoistuskaudellaan noin 300 meri- ja sisämaakaupunkia Pohjois-Euroopassa Riiasta Bruggeen. Aloita historialliselta Holstentorilta, joka on yksi neljästä kaupungin linnoitusportista pelkästään tässä muurikulkutunnelissa. Kävele suolavarastojen ja Traven sataman ohi. Kulje Große Petersgruben läpi, joka on yksi Lyypekin vanhimmista kaduista ja jossa on kauniita vanhoja tiili- ja porrastorni-rakennuksia. Tutustu Pyhän Marian kirkkoon, joka oli mallina lukuisille Itämeren alueen hansakaupunkien kirkoille. Ohitat Mannin suvun Buddenbrookin talon ja saavut lopulta kunnianarvoiseen Schiffergesellschaft-kiltataloon, jossa Hansaliiton merimiehet kävivät aikoinaan poikkeamassa. Kierros päättyy Pyhän Hengen sairaalaan, joka on yksi Lyypekin vanhimmista sosiaalilaitoksista, jossa voit kurkistaa yhteen tai kahteen romanttiseen takapihaan.

Laivaristeily ja yksityinen kävelykierros Lübeckin vanhassakaupungissa

8. Laivaristeily ja yksityinen kävelykierros Lübeckin vanhassakaupungissa

Kokeneen paikallisoppaan johdolla voit kulkea Unescon maailmanperintökohteeksi nimetyn Lübeckin vanhankaupungin kaduilla. Tutustu hansakaupunki Lyypekin pakollisiin nähtävyyksiin ja piilotettuihin helmiin kävellen ja vesillä lippujen avulla 1 tunnin pituiselle laivaristeilylle kanavia pitkin. Valitse 3-tuntinen vaihtoehto, joka sisältää 2-tuntisen peruskävelykierroksen vanhaan kaupunkiin ja liput 1-tuntiselle laivaristeilylle. Yksityinen oppaasi esittelee sinulle tämän historiallisen kaupungin parhaat kohokohdat, kuten ikonisen Holstenin portin, Salzspeicherin (vanhat varastot) ja Rathausin (kaupungintalo) vilkkaalla Marketplatzilla. Näet myös pari Lyypekin ikonista tornia: Pyhän Pietarin kirkon ja Pyhän Marian kirkon. Opas saattaa teidät laiturille, jossa hyppäätte moderniin, mukavaan veneeseen, joka vie teidät 1 tunnin mittaiselle risteilylle vanhaa kaupunkia ympäröiviä kanavia pitkin. Nauti upeista näkymistä hansakaupungin 7 tornin panoraamaan, romanttiseen lohiriviin, viehättävään Gängevierteliin ja Malerwinkeliin. Valitse 4-tuntinen vaihtoehto, jossa saat pidennetyn 3-tuntisen kävelykierroksen vanhaankaupunkiin ja liput 1-tuntiselle laivaristeilylle. Tämä vaihtoehto sisältää liput Pyhän Marian kirkkoon (Marienkirche), joka on Lyypekin suurin kirkko. Sisällä voit ihailla sen ainutlaatuista tähtitieteellistä kelloa ja kuulla tarinan kirkon rikkinäisistä kelloista. Lisättyyn matkasuunnitelmaan kuuluu myös vierailu Lübeckin katedraaliin, jossa on Bernt Notken ja Thomas Quellinuksen kuuluisia teoksia.

Lyypekki: 10 kaupungin kohokohtia Aarteenmetsästysjahti

9. Lyypekki: 10 kaupungin kohokohtia Aarteenmetsästysjahti

Sinua odottaa moderni kaupunkiralli, jonka aikana ratkot hankalia arvoituksia ja paljastat mielenkiintoista tietoa. Jo ensimmäisestä tehtävästä lähtien uppoat maailmaan, joka on täynnä piilotettuja vihjeitä ja salaperäisiä vihjeitä. Kommunikoitte aktiivisesti toistenne kanssa ja tulette lähemmäs toisianne, kun rikastutatte tietämyksellänne ikätovereitanne. Päätät itse, milloin aloitat ja lopetat seikkailusi, täysin riippumatta matkaoppaista ja ryhmistä. Osallistuaksesi tarvitset vain älypuhelimen, jossa on aktiivinen internetyhteys. Kun olet lunastanut kupongin tätä kaupunkiseikkailua varten kotisivulla, oppaasi lähettävät sinulle välittömästi sähköpostitse aloituslinkin. Sieltä voit aloittaa aarteenmetsästyksen siirtymällä linkkiin älypuhelimesi kautta. Seuratkaa reittiä, joka vie teidät näyttelypaikasta toiseen, vastaten matkan varrella nokkeliin kysymyksiin ja ratkaisten hankalia arvoituksia. Kierroksen aikana vierailet muun muassa Puppenbrückessä, Holstenin portilla, Rakkauden sillalla, Slummikorttelissa, Lyypekin katedraalissa, Pyhän Petrin kirkossa, Pyhän Marian kirkossa ja kaupungintalossa. Jos sinulla on vaikeuksia jonkin tehtävän ratkaisemisessa, voit käyttää järjestelmää saadaksesi useita vihjeitä ja jopa näyttää oikean vastauksen. Voit tietysti vapaasti käyttää internetiä tietolähteenä. Kunkin tehtävän lopussa saat jännittävää tietoa ja viihdyttäviä tarinoita kyseisestä nähtävyydestä.

Luebeck: itseopastettu ulkoilmapakopeli

10. Luebeck: itseopastettu ulkoilmapakopeli

Koe ainutlaatuinen ulkoilmapakopeli suoraan älypuhelimellasi. Asetu profiloijan rooliin, joka matkustaa ajassa taaksepäin ratkaistakseen hankalan tapauksen. Monimutkaiset haasteet odottavat sinua tässä seikkailussa, joka vie sinut yhä syvemmälle järjestäytyneen rikollisuuden suohon. Arvoitukset ovat paikkariippumattomia, joten voit odottaa hankalia ja jännittäviä tehtäviä. Mutta jokaisen tason jälkeen opit mielenkiintoisia faktoja ympäristöstä ympärilläsi. Ratkaistessasi tämän jännittävän tapauksen arvoituksia vaellat Luebeckin kiehtovimpien nähtävyyksien ohi. Nappaa älypuhelimesi ja suuntaa lähtöpisteeseen päästäksesi alkuun. Riippumatta siitä, työskentelettekö yhdessä tiiminä tai jakaudutte pienempiin ryhmiin ja tiimeihin, voitte odottaa jännittävää kävelyä henkeäsalpaavine nähtävyyksineen ja rentouttavine taukoineen. Ratkaise hankalia arvoituksia, yhdistele johtolankoja, löydä yllättäviä faktoja kustakin paikasta ja nauti vapaudesta kävellä omaan tahtiin. Tämä peli sopii pakopelien harrastajille ja palapelien ystäville, jotka etsivät haastavaa haastetta ryhmälleen eivätkä halua jättää väliin kaupungin mielenkiintoisia paikkoja.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Lyypekki

Parhaat aktiviteetit

Lyypekki: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

37 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 3

Immersiivisiä elämyksiä

Lyypekki: Koe enemmän

Näytä kaikki

Lyypekki: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lyypekki parhaat nähtävyydet?

Lyypekki: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lyypekki? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.