Madame Tussauds Amsterdam

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Madame Tussauds Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Madame Tussauds Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Madame Tussauds Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 4 242 arvosteluun

Todella nautinnollista.

Kävin teini-ikäisen tyttäreni ja serkkuni kanssa. Ostimme lippumme netistä Getyourguide -palvelusta, koska niiden hinta oli halvin ja esitimme sitten vain mobiililiput museoon saapuessamme ilman mitään vaivaa. Meillä oli hauskaa ja pystyimme helposti arvaamaan suurimman osan madame tussaudsissa olevista ihmisistä ja nautimme heidän kanssaan otettujen valokuvien ottamisesta! Pienellä urheilualueella ja taidealueella oli myös erittäin hyviä vuorovaikutteisia aktiviteetteja, joista voit saada omakuvan Van Goghsin auringonkukista. Sinulla oli jopa mahdollisuus lähettää tämä ja joitain muita asioita itsellesi sähköpostitse. Tyttäreni ja minä pidimme hauskaa kissakävelyssä. Erittäin avulias ja hauska henkilökunnan jäsen tässä aktiviteetissa auttoi meitä osoittamaan, miten se toimi, ja sitten lähetimme sähköpostitse kissakävelykävelymme itsellemme. Upea ilmapiiri koko museossa ja ehdottomasti vierailun arvoinen. Hauskaa koko perheelle!

Oikeat vapaat ajoitukset tulee mainita kartalla. Vain GVB-kuljetukset ovat käytettävissä tälle passille. R-net eivät ole. Kaiken kaikkiaan se on paras tarjous. Niin monia paikkoja on vierailulla. Muista, että luottokortti on aina mukanasi, koska tämä kortti on voimassa vain Amsterdamissa, ei missään muussa kaupungissa, joten joudut maksamaan kuljetuksen luottokortillasi muihin kaupunkeihin. Tämä kulku oli todella hyödyllinen meille monissa yhteyksissä. IAmsterdamin edustajat opastavat sinua parhaiten. Epäilemättä heidän taitoissaan. Kiitos hämmästyttävästä palvelustasi IAmsterdam

Jos käyt museoissa, ok, samalla matkakortti.

Kannattaa ostaa paikanpäältä, meidät neuvottiin aivan väärään paikkaan kun menimme lunastamaan netissä maksettua lippua, ja saimme pelkän matkustuskortin, Sehän kävi ilmi kun menimme ensimmäiseen museoon. Palasimme takaisin sinne minne ensin menimme ja saimme kyllä oikeat liput, mutta kyllä ketutti...

Paljon vaihtoehtoja, vielä kun olisi linkit ratikoihin.

Ainut ongelma oli, että lipun lunastus tuotti ongelmaa. Tuntui, että vain yksi henkilö tiesi miten lippu lunastetaan. Lisäksi vieressä oleva liikenteen lipputoimisto ei tienyt asiasta mitään vain vaihto lipun 12,50 euron liikennelipuksi. Siitä sitten käytiin kädenvääntöä, että saatiin oikea lippu.

Oikein toimiva systeemi, enemmänkin olisi voinut hyödyntää mutta aika ei riittänyt niin moneen aktiviteettiin. Helppo kun sai käyttää liikennevälineissä rajattomasti. Ei tarvinnut etsiä automaattia matkalipun ostoa varten.Olis saanut Anne Frankin museo kuulua museokierroksiin.