Madame Tussauds London

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Madame Tussauds London: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Madame Tussauds London? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Madame Tussauds London : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 4 081 arvosteluun

Käyn aina uusissa kaupungeissa oppimassa kulkuani. Aika ajoitettu 20 minuutin välein meidän 3 päivän lipulle. Helppo nähdä ympäri kaupunkia, pelasti meidät taksit/Uberit noustamalla pois lähemmällä pysäkillä asioihin, joita halusimme nähdä ja tehdä kaikkialla kaupungissa. Huomautus: SININEN linja ei ole nyt toiminnassa - se on "kausiluonteista". Minulta se on varmasti jäänyt varaamatta. Jokiristeily on todella sen arvoinen. Rakastan erilaisia näkemyksiä ja kommentteja. Helppoa, luotettavaa. Rauhallista jopa vain ratsastaa heidän silmukoillaan. Suosittelen ehdottomasti sekä kiertueeksi että taksiksi sinulle!

Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta ja tehokasta. Otin poikani mukaan, en usko, että koko tapahtumapaikka oli auki, koska jotkut osat oli irrotettuja ja joitain hahmoja olisin uskonut olevan esillä enemmän kuin toiset, mutta valitettavasti ei. Olisin halunnut nähdä enemmän paikallisia taiteilijoita esillä, mutta kokonaiskokemus oli hauska ja menisin todennäköisesti uudestaan.

Hauska kierros, kaikille jotain. Yllättävän pitkä kierros, tunnissa kierretty kuitenkin. Rappusia jonkun verran, tiedoksi jos polvi-tai lonkkaongelmia, hissistä ei tietoa.

Paljon erilaisia ja ei liian tungosta. Todella mukavaa, että pystyit seisomaan hahmojen lähellä, mikä johti kauniisiin kuviin.

Tämä toiminta ylitti kaikki odotuksemme. Se on täynnä, kun saavut, kunnes lähdet noin 2 tuntia myöhemmin.