Madame Tussauds London

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
10 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Madame Tussauds London: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Madame Tussauds London? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Madame Tussauds London : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 5 593 arvosteluun

Menimme sinne lauantaina elokuun puolivälissä. Pelkäsin hieman väkijoukkoja, koska olin varannut vain vakioliput, mutta se oli erittäin nopea, tuskin odotimme. Olimme saapuneet klo 10.15 (liput olivat klo 10.45), mutta meitä käskettiin palata paikalle ajoissa ja juoda kahvia odotellessa. Saavuimme pieneen jonoon klo 10.05 ja menimme suoraan eteenpäin. (Siellä oli 3 riviä, yksi skip-the-line -lipuille (nopea rata vasemmalla, mutta joka kulki melkein hitaammin kuin me), meidän linja ja jono ilman lippua. Se oli upeaa, menimme omaan rytmiin , hiljaa ja meillä meni 1h30.Erittäin hyvä tahti patsaiden, eri animaatioiden (reitti Lontoon takseissa jne.) ja vaikuttavan Marvel-elokuvan välillä!Toisaalta, ei saa tehdä pienten lasten kanssa, koska nojatuolit ovat interaktiivisia (ne pistävät selkään) ja pieni itki koko matkan.

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

Minulla ja tyttärelläni oli upea aika. Saavuimme sisään juuri meidän aikavälillämme klo 13.30. Vahatyöt olivat loistavia ja meillä oli niin hauskaa ottaa kuvia ja poseeraa joidenkin kanssa. En odottanut junamatkaa ollenkaan, se oli vieläkin parempi ja meillä oli nälkä, joten ostimme munkkeja ja suklaakastiketta kioskista. Löysimme, että siellä oli 4D Superheroes -elokuva, joten teimme varauksen ja jonoimme sitä varten. Elokuva oli hämmästyttävä, en spoilaa sitä kuvailemalla sitä. Kävin pienenä Madame Tussaudin luona, mutta se ei ollut sen kaltainen kuin nykyinen. Suosittelen lämpimästi.

Oli hektistä!! Kaksi teini-ikäistä haluaa kuvia itsestään jokaisen näyttelyesineen kanssa. Mutta ihmiset olivat kaikki melko huomaavaisia, vuorotellen jne. Sisäänkirjautuminen oli erittäin sujuvaa, ja olimme pari minuuttia ohi varatun ajan. Aikaa oli varattu riittävästi. Lapset nauttivat siitä täysin - teini - se on uskomatonta!!

Vierailumme aikana oli melko paljon ihmisiä, mutta nähtävyydet siellä olivat niin mukavia, että yllättäen tunsin paljon ihmisiä ja nautin siitä. Jos pidät vahahahmoista, tulet todennäköisesti nauttimaan MT:stä.