Valitse päivämäärät

Madison Square Garden

  • Opastetut kierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Yksityiskierrokset
  • Seikkailut
  • Hop-on hop-off -kierrokset
16 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Madison Square Garden: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Madison Square Garden? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Madison Square Garden : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 2 876 arvosteluun

Ground Zeron liput myytiin loppuun klo 16 mennessä. Sen jälkeen, joka tuli perässä, piti kokeilla seuraavaa tai toista tsg:tä saadakseen liput aikaisemmin. Bussi hop-in, hop-off kulkee vain klo 16.30 asti. Se voisi olla pidempi. Vapaudenpatsaan risteilyä ei voitu varata. Hän lähtee uudelleen vasta huhtikuussa. Kaikki tämä olisi tuotava esiin New York Passissa.

Erinomainen vaihtoehto para realizar actividades, el precio vale la pena ya que si lo compras individual es más caro. Yo lo compre por 3 días pero por ejemplo el hop on and off soolo lo incluía un día y para un día extra pague $20 Dlls. Pero me encantó que incluía todos los lugares que quería visitar.

Vain 1 viikko etukäteen ostin NYpassin getyouguiden kautta, en kadu sen tekemistä, onnistuin vierailemaan tärkeimmissä nähtävyyksissä 2 päivässä, lisäksi oppaasi opasti minut missä ja missä käydä passin käytön jälkeen . Parhaat 5 päivää, jotka olen voinut viettää NY:ssä.

Sinun tulisi ehdottomasti ostaa NYC Pass. Empire State Building, Rockefeller Center, bussimatka, veneretki, Intrepid ja paljon muuta ovat pelkän arvoisia passilla.

NY-passi on ehdottomasti erittäin suositeltava. Retket on kuitenkin varattava hyvin aikaisin, koska muuten ne on varattu kokonaan.