Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Madrid

Taide, rakennukset ja kulinaariset elämykset odottavat sinua Espanjan pääkaupungissa.

Madrid: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Madrid parhaat nähtävyydet?

Kohteen Madrid parhaat nähtävyydet ovat:

Madrid: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Madrid? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Madrid : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 39 570 arvosteluun

Kävimme katsomassa tätä upeaa esitystä kello 21.00 -aloilla. Nautimme tunnin tanssista, laulusta ja lyömäsoittimista intiimissä ja kauniisti sisustetussa ympäristössä. Taiteilijat veivät meidät flamencon maailmaan, jalkojen tai käsien koputtamista on vaikea vastustaa, joten tanssi on niin eloisaa. Esityksen lisäksi maistelimme nälkämme sammuttamiseksi yksinkertaisia mutta erittäin hyviä tapaksia (sangria, kinkkukroketti, kalmari, raakakinkku, paella jne.). Todella kaunis esitys, suosittelen, jos, kuten me, löydät tämän tanssin ensimmäistä kertaa.

Rakenteilla on, kuinka näet kuinka lähellä olet, näet kuppien alueen, kultapallot, ... reitti on hyvä, vaikka töiden välissä on mentävä. Jos joku saattaisi olla kiinnostunut, niin kerrottiin, että ruoho laitetaan elokuun lopussa, nyt on kaikki valmiina.

Uskomatonta, sanatonta. Lapsille se on ainutlaatuinen ja jännittävä kokemus. Ja aikuisille se on itkemistä. Tapa, jolla he esittävät stadionin kunnostusehdotuksen, esitykset ovat epäilemättä yksi parhaista tavoista viihdyttää

Taitavat, upeat esiintyjät, joiden lavakarisma vangitsi katsojan. Hyvää ruokaa. Kaiken kaikkiaan onnistunut ilta!

Our guide Rocio was very funny and nice and the tour was great.