Tekemistä kohteessa
Madrid

Taide, rakennukset ja kulinaariset elämykset odottavat sinua Espanjan pääkaupungissa.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Madrid: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Madrid parhaat nähtävyydet?

Madridin top 10 -aktiviteetit

Madridin kulttuuri korostaa vapaa-aikaa enemmän kuin kovaa raatamista, mutta kaupungista löytyy silti Euroopan upeimpia taideteoksia ja rakennuksia. Tässä Espanjan pääkaupungin parhaat palat!

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Kesällä lämpötilat ovat niin korkeita, että jopa paikalliset lähtevät rentoutumaan viileämpiin lämpötiloihin. Kesä on silti Madridin suosituin turistikausi. Paras aika matkustamiselle on keväällä ja syksyllä, mutta myös talvikuukaudet ovat miellyttäviä ainakin siksi, että hotellien hinnat ovat silloin huomattavasti edullisempia.

 • Matkan kesto

  Madridissa riittää nähtävää ja koettavaa ainakin viikoksi. Kaupungista voi myös tehdä halutessaan päiväreissuja esimerkiksi historiallisiin Toledoon ja Segoviaan tai Ribera del Dueron viinialueelle!

 • Kuinka pääsen lentokentältä kaupunkiin?

  Barajasin kansainvälinen lentokenttä on yksi maailman suurimmista lentokentistä, mutta sieltä on myös hyvät kulkuyhteydet kaupunkiin! Takseja on saatavilla, mutta Renfe-juna on vaihtoehdoista halvin ja nopein. Ruuhka-aikaan lentokenttäbussi voi kuitnkin olla parempi vaihtoehto. Kentälle ja pois sieltä pääsee myös metrolla, joka voi kuitenkin olla matkatavaroiden kanssa hieman haastavaa.

 • Madridissa liikkuminen

  Madridissa on kattava ja edullinen bussien sekä metrojen muodostama liikennejärjestelmä. Matkailijoille suositellaan Madrid Touris Travel Pass -lippua, jolla voi matkustaa junissa ja busseissa yhden, kolmen, viiden tai seitsemän päivän ajan. Kaupungissa on myös paljon takseja, joilla ajaminen on moniin muihin Euroopan kaupunkeihin verrattuna edullista.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Kesäisin ja syksyisin lämpötilat ovat miellyttäviä ja kaupungissa on vähemmän turisteja

Madrid: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Madrid? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Madrid : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 29 928 arvosteluun

Se oli hämmästyttävä koko päivän matka. Juuri sitä mitä halusimme. Opas, joka ei ole aina selässäsi. Ennen perille saapumista kaikki paikan historia ja historia kerrottiin bussissa kaiuttimessa sekä espanjaksi että englanniksi. Yhteensä 38 tai 32 meistä vain 4 oli paikalla englanniksi, mutta oppaamme Mr.Khan yritti joka kerta selittää kaiken englanniksi. Ja määränpäähän saavuttuaan jokaisesta paikasta kerrottiin lyhyt historia ja sitten jätettiin omin avuin tutkimaan ja tehtiin kävelykierros myös muutamissa paikoissa, joissa sitä tarvittiin ilman turhaa ajanhukkaa. Meillä oli 15 minuuttia aikaa aamiaiselle ja 1 tunti lounaalle. Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä ja mukava matka, ja oppaamme Mr. Khan oli hämmästyttävä ja upea. Kiitos GYG tästä kokemuksesta

Tämä on toinen kerta, kun käytän Hop-on Hop-Off Busia ja olen erittäin tyytyväinen palveluun. Halusin nähdä suurimman osan kaupungista ja tämä bussi on loistava ensivaikutelmana. Ne tarjoavat historiallisia tarinoita useilla kielillä, ja se on joustava, jos haluat käyttää sitä tai et. Parasta linja-autossa on, että voit poistua siitä kaupungin osasta, jonka uskot olevan tutkimisen arvoinen, ja myöhemmin nousta bussiin uudelleen.

Osallistuimme sekä Route 1 että 2 ja olimme erittäin tyytyväisiä. Onneksemme oli molemmissa busseissa ikkunat, ettemme joutuneet värjöttelemään tuulessa ja tuiskussa, kuten näimme joissakin busseissa olemaan melkoisen avoin yläkerta. Molemmat reitit näyttivät Madridia niin laajalti, ettemme olisi kyenneet itse julkisilla liikennevälineillä sitä saavuttamaan.

Reima Sofia on liian sokkeloinen. Vaikea hahmottaa. Näyttely oli tällä kertaa minulle pettymys.

The routes give you an overview of the city of Madrid. I highly recommend.