Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Madrid

Taide, rakennukset ja kulinaariset elämykset odottavat sinua Espanjan pääkaupungissa.

Aktiviteetit saatavilla

  • Toledo, Segovia ja Ávila
  • Flamenco-esitykset ja muut
  • Museot ja muuta Madridissa
  • Madrid pyörillä
  • Madridiin tutustumassa
372 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/24

Madrid: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Madrid parhaat nähtävyydet?

Kohteen Madrid parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Madrid?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Madrid ovat

Toledo

Madrid: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Madrid? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Madrid : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 45 682 arvosteluun

Mielestämme välttämätön kaupunkikierrokselle. Suuri kiertorata näyttää meille kaupungin eri paikat mielenkiintoisten anekdoottien kera. Oikosulku oli vähemmän jännittävä, ja se voitiin ohittaa, jos sinulla on aikaa. Ranskalainen ääni toimi hyvin ja linja-autojen taajuus oli erittäin hyvä matkalla alas. Siellä näyttää olevan muita turistibusseja. Jos palaisimme takaisin, ottaisimme selvää muista mahdollisuuksista.

Upea tapa nähdä kaupunki, saada tunne maantieteellisestä. He tarjoavat ilmaisia karttoja opiskeluun kiertueen aikana. Suunnittele sitten vierailusi paikkoihin, joihin haluat mennä. Paremmat näkymät yläkannelta! 2 päivän lippu on paras tarjous! Pidän siitä, että heillä oli USB-portit puhelimen lataamiseen ajon aikana. Huomasin, että monet kuulokeliitännät kaipasivat korjausta linja-autoissa.

Erittäin rakentava retki tähän kauniiseen kaupunkiin, oppaamme oli erittäin iloinen ja intohimoinen kaupunkistaan, jonka historian hän tuntee. Liikenne keskustan kaduilla on hieman hankalaa, koska jalankulkijoita on paljon. Kolme tuntia kuluu hyvin nopeasti kiitos

Prado on taiteen harrastajan mekka. Upeat kokoelmat, joista riittää tutkittavaa monellekin käynnille pidätpä sitten vanhasta tai uudemmasta taiteesta.

Kiinnostava kohde, jonka huippuelämys oli Picasson Guernica. Ohita jonot -lippu on kötevä ja mukava tapa päästä helposti sisälle