Tekemistä kohteessa

Madrid

Taide, rakennukset ja kulinaariset elämykset odottavat sinua Espanjan pääkaupungissa.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

Madridin top 10 -aktiviteetit

Madridin kulttuuri korostaa vapaa-aikaa enemmän kuin kovaa raatamista, mutta kaupungista löytyy silti Euroopan upeimpia taideteoksia ja rakennuksia. Tässä Espanjan pääkaupungin parhaat palat!

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Kesällä lämpötilat ovat niin korkeita, että jopa paikalliset lähtevät rentoutumaan viileämpiin lämpötiloihin. Kesä on silti Madridin suosituin turistikausi. Paras aika matkustamiselle on keväällä ja syksyllä, mutta myös talvikuukaudet ovat miellyttäviä ainakin siksi, että hotellien hinnat ovat silloin huomattavasti edullisempia.

 • Matkan kesto

  Madridissa riittää nähtävää ja koettavaa ainakin viikoksi. Kaupungista voi myös tehdä halutessaan päiväreissuja esimerkiksi historiallisiin Toledoon ja Segoviaan tai Ribera del Dueron viinialueelle!

 • Kuinka pääsen lentokentältä kaupunkiin?

  Barajasin kansainvälinen lentokenttä on yksi maailman suurimmista lentokentistä, mutta sieltä on myös hyvät kulkuyhteydet kaupunkiin! Takseja on saatavilla, mutta Renfe-juna on vaihtoehdoista halvin ja nopein. Ruuhka-aikaan lentokenttäbussi voi kuitnkin olla parempi vaihtoehto. Kentälle ja pois sieltä pääsee myös metrolla, joka voi kuitenkin olla matkatavaroiden kanssa hieman haastavaa.

 • Madridissa liikkuminen

  Madridissa on kattava ja edullinen bussien sekä metrojen muodostama liikennejärjestelmä. Matkailijoille suositellaan Madrid Touris Travel Pass -lippua, jolla voi matkustaa junissa ja busseissa yhden, kolmen, viiden tai seitsemän päivän ajan. Kaupungissa on myös paljon takseja, joilla ajaminen on moniin muihin Euroopan kaupunkeihin verrattuna edullista.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Kesäisin ja syksyisin lämpötilat ovat miellyttäviä ja kaupungissa on vähemmän turisteja

Madrid: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Madrid? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Madrid : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 27 212 arvosteluun

Upea FUN tapa sekoittaa ja tavata ihmisiä

Varasin tämän veljentytärni 21. syntymäpäivän juhliin Madridissa, en ollut oikein varma mitä odottaa ja jos se sopisi joillekin yli 40 -vuotiaille ryhmille, mutta olin väärässä pelkääessäni, se oli fantastista !!! Naisoppaamme teki upeaa työtä saadakseen kaikki seurustelemaan, tapasimme hienoja ihmisiä ympäri maailmaa ja saimme nähdä paljon baareja ja selvittää, miten juhlia Madridin tyyliin

Tämä oli ensimmäinen tällainen kiertue minulle, vaikutelmat ovat yleensä positiivisia, vastinetta rahalle. 6 €: lla otin rajoittamattoman oluen, sisäänpääsyjuoman - tequilaa, kaikkialla. Oluen laatu ei ole kovin hyvä, minusta tuntui kauhealta aamulla, mutta se oli myös tequilan ansiosta) laske voimasi) Pidin joistakin klubeista, jotkut eivät.

Suosittelemme lämpimästi!

Oli tosi mukava päästä asiantuntevan oppaan opastuksella kaikessa rauhassa tekemään kierros upeassa linnassa, ennen kun se aukesi yleisölle.

Joulun paras ohjelma

Bussit kulkivat sekä jouluaattona että joulupäivänä mukavasti ympäri kaupunkia! Palvelu oli ystävällistä ja selostukset selviä.

Palvelu oli ystävällistä ja esitys oli intensiivinen ja ammattitataitoinen.