Tekemistä kohteessa Mahébourg

Parhaat aktiviteetit

Mahébourg: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Mahébourg? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Mahébourg : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 667 arvosteluun

Ihana retki!

Upea matka kaiken kaikkiaan. Vaikka suurin osa ajasta vietettiin katamaraaniin, rajoitetun ajan saarella (tarpeeksi 1 tai max 2 aktiviteettia, kuten purjelautailua tai banaaniveneilyä), meressä vietetty aika oli nautinnollista. Koko miehistö oli ihana (varsinkin herra Roma, joka pelasti päivän sukeltamalla veteen hakeakseen matkustajan pudonneen puhelimen). Aluksella oleva bbq-lounas oli hyvä ja sää ihana ratsastaakseen, mutta vähän liian kylmä mukavaksi snorklausta varten. Kaiken kaikkiaan nautittava kokemus perheestäni.

Snorklaus oli hauskaa. Tunnelma veneessä oli loistava musiikin ja BBQ: n kanssa. Ainoat asiat, joita muuttaisin, on viettää enemmän aikaa Ile Aux Cerfsissä. Minusta tuntui, että enemmän aikaa olisi tehnyt siitä paremman. Toinen negatiivinen asia olisi myös se, että minusta tuntui, että siirrosta veloitettiin liikaa. Yrityksen olisi pitänyt kertoa minulle, että kohtaamispaikka oli kävelymatkan päässä hotellistani. Ei tarvitse istua autossa 5 minuutin matkalle, kun voisin vain kävellä sinne.

Hyvä kiertue, pienellä mutta

Olisi ollut hieno kiertue, jos meillä olisi mahdollisuus nähdä vesiputous läheltä kuin kaikki muut, ja jos aluksella olisi vähemmän ihmisiä. Veneen mahtuu 40 ja meitä oli 27. Saarenpää, joka oli päätavoite, ei ole mielestäni todella mahtava. Mutta ruoan ja juomien hinnat siinä olivat.

Päivä oli erittäin onnistunut kaikin puolin. Näimme jopa valaita, joka oli super bonus jo onnistuneen päivän päälle. Vahva suositus!