Suosittelemamme elämykset kaupungissa Mainz

Mainz: 2-tunnin adventti-iltapäivän laivaristeily Reinillä

1. Mainz: 2-tunnin adventti-iltapäivän laivaristeily Reinillä

Lähde pois joulun kaaoksesta ja lähde rentouttavalle kahden tunnin risteilylle, jossa voit uppoutua talvikauden lumoukseen. Koe tuikkivat jouluvalot KD:n laivalla, nauti juhlallisesta musiikista ja maista herkullisia kauden herkkuja (ostettava erikseen). Älä missaa tilaisuutta saada Pyhä Nikolaus mukaan laivaan! Laiva seilaa 2 tunnin ajan Rein-jokea pitkin Mainzin ympäristössä. Risteily Mainzista/ Mainziin 14:30 Laivaan nousu 15:00 Lähtö 17:00 Paluu 17:00 Tapahtuman päättyminen Varatut paikat Jouluinen taustamusiikki Ateriat ja juomat à la carte

Mainz: Itseopastettu kaupunkiseikkailupeli

2. Mainz: Itseopastettu kaupunkiseikkailupeli

Tutustu Mainzin kaupunkiin hauskan ja interaktiivisen pelin avulla. Kierros alkaa kaupungin keskustassa sijaitsevalta keskeiseltä aukiolta ja johdattaa sinut tärkeiden muistomerkkien ja mielenkiintoisten nähtävyyksien ohi. Koko reitillä sinua odottavat vihjeet - palapelit, vihjeet ja arvoitukset. Tarvitset 2-6 hengen näppärän ryhmän, ladatun älypuhelimen, jossa on noin 100 Mt mobiilinetti, kynän ja pelikartan, joka sinun on tulostettava tai noudettava etukäteen.Peliä ei voi aloittaa ilman kynä. Kun kaikki on koossa, olet valmis seikkailuun ja voit aloittaa pelaamisen milloin haluat. Pelin voi pelata loppuun 2-3 tunnissa tai pitää taukoja kahvilla, lounaalla tai ostoksilla.

Mainz: Itseopastettu ulkoilmapakopeli

3. Mainz: Itseopastettu ulkoilmapakopeli

Koe ainutlaatuinen ulkoilmapakopeli suoraan älypuhelimellasi. Asetu profiloijan rooliin, joka matkustaa ajassa taaksepäin ratkaistakseen hankalan tapauksen. Monimutkaiset haasteet odottavat sinua tässä seikkailussa, joka vie sinut yhä syvemmälle järjestäytyneen rikollisuuden suohon. Arvoitukset ovat paikkariippumattomia, joten voit odottaa hankalia ja jännittäviä tehtäviä. Mutta jokaisen tason jälkeen opit mielenkiintoisia faktoja ympäristöstä ympärilläsi. Ratkaistessasi tämän jännittävän tapauksen arvoituksia vaellat ohi eräiden Mainzin kiehtovimpien nähtävyyksien. Nappaa älypuhelimesi ja suuntaa lähtöpisteeseen päästäksesi alkuun. Riippumatta siitä, työskentelettekö yhdessä tiiminä tai jakaudutte pienempiin ryhmiin ja tiimeihin, voitte odottaa jännittävää kävelyä henkeäsalpaavine nähtävyyksineen ja rentouttavine taukoineen. Ratkaise hankalia arvoituksia, yhdistele johtolankoja, löydä yllättäviä faktoja kustakin paikasta ja nauti vapaudesta kävellä omaan tahtiin. Tämä peli sopii pakopelien harrastajille ja palapelien ystäville, jotka etsivät haastavaa haastetta ryhmälleen eivätkä halua jättää väliin kaupungin mielenkiintoisia paikkoja.

Opastettu kierros Mainzissa Reinin varrella

4. Opastettu kierros Mainzissa Reinin varrella

Kävelykierroksella Mainzissa on hauskaa ja tutustumme nähtävyyksiin.

Mainz: Self-Guided Walk from Old to New Town

5. Mainz: Self-Guided Walk from Old to New Town

Tämä kierros on saatavilla vain saksaksi. Kaikki tuntevat Mainzin, kun se laulaa ja nauraa. Mutta tunnetko myös Magenzan? Tällä kahden tunnin kierroksella Mainzin vanhastakaupungista Uuteenkaupunkiin uppoudut juutalaiseen Mainziin ja tämän kauniin vanhan kaupungin jännittävään menneisyyteen. Mainz - tai Magenza - koki kukoistuskautensa korkealla keskiajalla, ja yhdessä kahden muun Reinin varrella sijaitsevan kaupungin kanssa Mainz oli Keski-Euroopan juutalaisuuden kulttuurinen ja hengellinen keskus. Sitä kutsuttiin myös "Reinin Jerusalemin" nimellä. Pysäkeillä on viihdyttäviä tehtäviä ratkaistavana ja hauskoja kysymyksiä vastattavana. Kuka tietää esimerkiksi, mistä Domplatzin kuuluisassa naulapylväässä on kyse? Mutta kulttuurimatka tarvitsee myös erityisiä nautinnollisia hetkiä. Siksi reitin varrella on useita kulinaarisia osoitteita, joissa voit pitää herkullisia taukoja matkan varrella. Ne vaihtelevat hienoimmista konditoriatuotteista herkullisimpaan falafeliin ja tyypilliseen Meenzer Fleischwurstiin. Kierros on loistava tapa päästä ulos ja tutustua uusiin asioihin perheen, ystävien tai yksin. Se on kuin hyvä ystävä olisi näyttänyt Mainzia. Kierroksen voi aloittaa milloin tahansa ja yhä uudelleen, paikan päällä tai kotoa käsin, älypuhelimen selaimella. Pidä hauskaa vilkkaassa Mainzissa! *** Hyvä tietää *** Saat linkin kierroksen aloittamiseen sähköpostitse heti varauksen jälkeen.

Mainz: Yksityinen kiertoajelu paikallisen oppaan kanssa

6. Mainz: Yksityinen kiertoajelu paikallisen oppaan kanssa

Mainz voi joskus tuntua ulkomaisista vierailijoista saavuttamattomalta. Ota mysteeri pois vierailustasi tutustumalla kaupunkiin paikallisen kanssa yksityisellä, räätälöidyllä kiertoajelulla. Oppaasi ottaa sinuun etukäteen yhteyttä saadakseen tuntumaa kiinnostuksen kohteisiisi ja makuusi, jotta voit varmistaa, että vierailet vain niissä paikoissa, joista olet kiinnostunut. Kun tutustut kaupunkiin, oppaasi kertoo näkemyksiä paikallisesta elämästä ja muodostaa selkeämmän kuvan Mainzin kulttuurista. - Yksityinen kierros vain sinulle ja ryhmällesi - Oppaasi räätälöi kierroksen kiinnostuksen kohteidesi ja persoonallisuutesi mukaan - Saat syvemmän näkemyksen Mainzin elämästä kuin yksin on mahdollista - Näe Mainz paikallisen silmin ja löydä sen piilotettuja helmiä Valitse 2, 3, 4, 6 ja 8 tunnin kierroksen vaihtoehdoista.

Mainz: Whatsapp Murder Mystery Interaktiivinen kaupunkikierros

7. Mainz: Whatsapp Murder Mystery Interaktiivinen kaupunkikierros

Selvitä murha ja näe samalla kaikki Mainzin keskustan kohokohdat. Pelaa tätä ainutlaatuista peliä kaveriporukalla tai perheesi kanssa. Saat ohjeet, valokuvakehyksen ja vastauslomakkeen etukäteen sähköpostitse. Saat myös kartan kaupungista, jossa murha tapahtui. Keskusta on jaettu osiin, joissa teidän on etsittävä paikka, josta voitte ottaa ryhmäselfien. Kun olet löytänyt paikan, lähetä selfie WhatsAppin kautta pelinohjaajallesi. Jos sijainti on oikea, hän lähettää sinulle seuraavan vihjeen murhasta. Kun kävelet pitkin kaupungin keskustan hienoimpia paikkoja, keräät yhä enemmän vihjeitä murhasta. Pelin aikana sinulla on riittävästi aikaa käydä ohittamassasi kahvilassa tai kaupassa ja ihailla joitakin Mainzin nähtävyyksiä.

Mainz: Yksityinen kävelykierros ammattioppaan kanssa

8. Mainz: Yksityinen kävelykierros ammattioppaan kanssa

Tutustu Rein- ja Main-jokien yhtymäkohdassa sijaitsevan Mainzin rikkaaseen historiaan yksityisellä kävelykierroksella. Sukella tämän roomalaisten perustaman kaupungin kulttuuriperintöön, jolla on pitkät viinintuotantoperinteet. Seuraa opasta sen vanhoilla kaduilla katsellaksesi muinaisia maamerkkejä. Pysähdy Gutenberg-museossa nähdäksesi entisen Pyhän Rooman keisarin palatsin julkisivun. Suuntaa Gutenbergplatzille ja ihaile Mainzin osavaltion teatterin suurta salia sekä suihkulähdettä, jossa on yli 200 hahmoa ja vertauskuvaa. Löydä Kirschgarten-aukiolta joitain keskiaikaisia taloja ja monia viehättäviä tavernoja aikoinaan. Uppoudu Kauppatorin eloisaan tunnelmaan ja katsele Pyhän Martinin katedraalia, jossa on kuusi tornia, jotka kohoavat aukion yläpuolelle ja muodostavat ainutlaatuisen Mainzin siluetin.

Saksa/Eurooppa: eSim-mobiilidatapaketti

9. Saksa/Eurooppa: eSim-mobiilidatapaketti

Tee Saksan-matkastasi vaivatonta kätevän eSIM-kortin avulla. Pysy matkallasi yhteydessä nopean kuuluvuuden ansiosta Saksassa ja 43 muulla Euroopan alueella (täydellinen luettelo alla).Hyvin nopea kuuluvuus Saksassa ja 43 muulla Euroopan alueella (täydellinen luettelo alla). Osta ja asenna eSIM-käyttökorttisi milloin ja minne tahansa ja valitse useista datapaketeista, voimassaolovaihtoehdoista ja kattavuudesta muissa maissa. Skannaa vain eSIM QR-koodi, niin pääset käyttämään kaikkia tärkeitä sovelluksiasi matkallasi. Vältä useiden SIM-korttien hallinnoinnista aiheutuva vaiva tämän jätteetön ratkaisun avulla. Hanki yksi eSIM-laite per laite ja täydennä puhelinta yksinkertaisesti ostamalla ja aktivoimalla lisää eSIM-sopimuksia matkan aikana. Aktivoinnin jälkeen kattavuutesi alkaa valitsemasi keston mukaisesti. Useimmat vuoden 2019 jälkeen julkaistut laitteet ovat yhteensopivia eSIMin kanssa (esim. iPhone XR, XS malleista eteenpäin, Google Pixel 4 ja siitä eteenpäin). Jos olet epävarma, tarkista yhteensopivuus yhteensopivuusohjeen kuvasta varmistaaksesi kelpoisuuden. Jos et voi muodostaa yhteyttä internetiin tämän eSIM:n asennuksen jälkeen, noudata GYG-voucherisi sisältämää vianmääritysopasta.Mikäli et voi muodostaa yhteyttä internetiin tämän eSIM:n asentamisen jälkeen, noudata GYG-voucherisi sisältämää vianmääritysopasta. Verkon kattavuus: Albania, Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Gibraltar, Kreikka, Unkari, Islanti, Irlanti, Mansaari, Italia, Jersey, Kazakstan, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Pohjois-Makedonia, Norja, Puola, Portugali, Romania, San Marino, Serbia, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Espanja, Sveitsi, Turkki, Ukraina, Uzbekistan, Tšekki, Unkari, Viro ja Vatikaanivaltio. Saksassa käytettävät operaattorit: T-Mobile, Vodafone ja Telefónica .

Mainz: Escape Game

10. Mainz: Escape Game

Jos etsit täydellistä yhdistelmää ulkoilmapakopelin ja aarteenmetsästyksen väliltä, Crime-Trails on sinua varten! Ota tutkinta haltuun ja etsi syyllinen kuvitteellisessa rikostapauksessa. Ratkaiset petollisia murhia, ovelia ryöstöjä tai ovelia kidnappauksia - vaihtoehtoja on loputtomasti. Älypuhelimilla, tapauksen tiedostolla ja pidätysmääräyksen koodilla varustautuneena sinä ja perheesi, ystäväsi tai rikoskumppanisi aloitatte tutkinnan rikospaikalla. On sinun tehtäväsi päättää, mitä johtolankoja seuraat ensin. Crime-Trails on suunniteltu niin nuorille kuin kokeneillekin harrastusetsiville 12-vuotiaista ylöspäin. Jotkut Crime-Trailit sopivat myös nuoremmille lapsille, mutta työstämme parhaillaan erityisesti tälle ikäryhmälle suunniteltuja ratoja. 1. Crime-Trailin ostaminen Jos haluat pelata yhtä Crime-Trailistamme, valitse yksi valitsemasi kaupungin radoista. Kun osto on suoritettu, saat sähköpostitse tapaustiedoston sekä koodin, jolla voit luoda pidätysmääräyksesi pelin lopussa. Kun sinulla on tapaustiedosto, voit aloittaa pelin milloin haluat. Tapaustiedosto sisältää esittelyn sekä ohjeet tehtävääsi. Huomautus: Tulosta tapaustiedosto, jotta saat paremman yleiskuvan pelin aikana! Työstämme parhaillaan täysin digitalisoitua versiota. 2. Rikospaikan paikantaminen Aloittaaksesi tutkinnan etsi tapauskansiosta rikospaikaksi merkitty paikka. Kun saavutte paikalle, tutustukaa tapaukseen ja ratkaiskaa ensimmäinen kysymys. Lähetä vastauksesi chatbotin välityksellä päämajaan käynnistääksesi Crime-Trail -reitin. Tietoa siitä, miten voit lähettää vastauksesi saadaksesi yhä enemmän vihjeitä, kun etenet tapauksen läpi. Huomautus: Kaikki Crime-Trailit ovat pelattavissa ilman ennakkovarausta. Saat itse päättää, milloin haluat aloittaa tutkinnan! Sillä ei ole väliä, milloin ostat rikosrekisterisi, se ei vanhene. 3. Tutkinnan aloittaminen Kun olet ratkaissut ensimmäisen kysymyksen ja saanut yhteyden päämajaan, voit käydä karttaan merkityissä paikoissa missä tahansa järjestyksessä. Koko Crime-Trailin ajan olet yhteydessä päämajaan saadaksesi lisää vihjeitä, jotka auttavat sinua ratkaisemaan tapauksen. Suosittelemme, että vierailet kaikissa tiedostoosi merkityissä paikoissa, jotta et menetä mitään tärkeää tietoa. Paikalla ei ole opasta tai järjestäjää. Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä, voit pyytää vihjeitä päämajasta. Koska Crime-Trails pelataan ulkona ja yksittäisissä ryhmissä, ne ovat yhteensopivia kaikkien Covid-19-rajoitusten kanssa. 4. Syyllisen kiinniottaminen Kun olet tunnistanut syyllisen, voit luoda hänestä pidätysmääräyksen verkkosivustollamme. Käytä koodia, jonka sait sähköpostissa yhdessä tapaustiedoston kanssa. Oletko saanut kiinni oikean epäillyn?

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Mainz

Mainz

Mainz: Koe enemmän

Näytä kaikki

Mainz: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Mainz? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.