Makadi Bay
Päiväretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Makadi Bay: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Makadi Bay? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Makadi Bay : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 1 840 arvosteluun

Haku oli vähän hankalaa kun ei kukaan ilmoittanut ettei auto saa ajaa makadi alueelle vaan pitää mennä portille. Lippuja tutankhamonin haudalle ei kannata ostaa ennakkoon. Paikanpäältä 300 puntaa. Vene matka Niilillä maksoi 12e. Opas loistava ja kaikki katsomisen arvoista. Käytiin vielä papyryskaupassa ja kivitehtaassa missä tehtiin patsaita. Puntia vaan mukaan jos haluaa aitoa tavaraa.

Kaikki meni kuten luvattiin. Opas ja kuskit ammattilaisia. Nähtävyydet maineensa veroisia. Erikseen tarjottu n. 11 euron Niilin veneretki oli mukava lisä. Ainoa miinus pikkubussin todella pienestä jalkatilasta joka oli kyllä iso haitta keskivertopituisillekin pitkällä bussimatkalla.

Vaikka matkat venähti ajallisesti. Oppaamme piti meistä huolta. Oppaamme oli kokenut moniosaaja, monitietoinen, monikielinen ja joustava. Raskas matka, mutta sen arvoinen. Buffet oli monipuolista ja hyvää. Vettä ja pientä purtavaa oli matkan aikana useasti. Suosittelen.

Retken monista tunnista huolimatta päivä ei tuntunut pitkälle. Tämä retki oli reissumme kohokohta. Opas (Mohamed) oli erittäin pätevä ja puhui selkeää englantia. Lounas oli maukasta. Veneajelu Niilillä maksoi 12€, muuhun retkeen nähden se oli hiukan hintava.

Tahti oli reissulla aika kova, mutta nähtävyydet upeita. Kaikki sujui kuitenkin ongelmitta. Vessapaperia kannattaa varata reppuun, sillä sitä ei usein paikallisissa wc:ssä ole.