Suosittelemamme elämykset kaupungissa Makry Gialos

Self-Drive JeepTour Thripti-vuorille ja pieniin kyliin

1. Self-Drive JeepTour Thripti-vuorille ja pieniin kyliin

Tutustu Itä-Kreetan "villiin sydämeen", jota turismi ei ole vielä löytänyt ja jossa "aika" tuntuu olevan... pysähtyä. Terva- ja sivuteiden yhdistelmä johdattaa sinut Ierapetrasta Thripti-vuorille. Kierroksen kohokohta on pysähdys Afentiksen huipulla (850 m), josta avautuu unohtumaton panoraamanäkymä molemmille merille (Libya/Egeanmeri). Jatkamme Kavousiin, jossa voit ihailla maailman vanhinta oliivipuuta (3250 vuotta). Mochlosissa voit nauttia "kreikkalaista ruokaa" tyypillisessä tavernassa. Matkamme jatkuu viinitarhojen ja oliivipeltojen halki, pienten kappelien keskellä, kohti aitoja kyliä, joissa on yksinkertainen elämäntapa (Sfaka, Lastros, joka tunnetaan "kissakylänä"). Tämän seikkailupäivän päätteeksi voitte virkistäytyä Tholoksen lahden kristallinkirkkaassa vedessä. Unohtumaton päivä luonnon ystäville ja seikkailijoille.

Ierapetra: Itä-Kreetan luontojeeppi ajomatkalla

2. Ierapetra: Itä-Kreetan luontojeeppi ajomatkalla

Nauti unohtumattomasta panoraamanäkymästä koko Kreetan koillisrannikolle. Vuoristossa tuoksuu mitä aromaattisimpia yrttejä, joita sinulle näytetään ja selitetään. Seikkailumme vie sinut maalaismaiseen vuoristokylään "Stavrohori". Siellä on aikaa kuljeskella, käydä vanhassa kirkossa ja istahtaa nauttimaan virvokkeita. Matkanjohtajasi, joka on asunut Kreetalla viimeiset 33 vuotta, kertoo sinulle mielellään kreikkalaisia salaisuuksia sekä pieniä anekdootteja. Luonnonystävät kokevat täydellisen seikkailun käärittynä puolen päivän retkeen!

Makrygialos-Ierapetra: Spinalonga, Elounda ja Agios Nikolaos.

3. Makrygialos-Ierapetra: Spinalonga, Elounda ja Agios Nikolaos.

Kuljetamme sinut ilmastoidulla bussillamme Makrigialosista ja Ierapetrasta Eloundaan, joka on kuuluisa kylä kauneudestaan ja näkemistään. Sieltä lähdemme veneellä Spinalongan saarelle, jossa teille järjestetään kävelykierros ja teillä on riittävästi vapaa-aikaa tutustua saareen. Tämä pieni saari kantaa mukanaan antiikin Kreikan historiaa, sillä sitä käytettiin vuoteen 1957 asti lepra-siirtokuntana, ja voit tutustua sen historiaan. Takaisin Eloundaan, jossa sinulla on aikaa tutustua kauniiseen rantakadulle ja nauttia kahvia tai lounasta. Viimeinen pysähdyspaikka on Agios Nikolaos, jossa voit kävellä "kasvittoman" järven ympäri ja nauttia viehättävistä maisemista. Aikaa jää riittävästi ostoksille ja kahville.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Makry Gialos

3 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Makry Gialos: Koe enemmän

Näytä kaikki

Makry Gialos: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Makry Gialos parhaat lapsiystävälliset aktiviteetit?

Makry Gialos: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Makry Gialos? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.