Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Malaga

Koe aurinkoisen kaupungin boheemi taide-elämä, upeat panoraamamaisemat ja aidot andaluz-tapakset.

Malaga: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Malaga parhaat nähtävyydet?

Kohteen Malaga parhaat nähtävyydet ovat:

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 19 156 arvosteluun

Teimme vain ostoskierroksen, Gibraltar on käsitteellisesti erittäin kiehtova, mutta ei mitään jännittävää. Joissakin kaupoissa hinnat ovat alennusmyyntien ansiosta hyvät ja sieltä saa vähän löytöjä. On varmasti edullista ostaa tupakkaa ja liköörejä. Hienoa, jos sinulla on päivä viettää eri tavalla. Mitä matkaan tulee, opas Gabrielle oli loistava, hän kertoi monia asioita, bussi todella mukava ja kuljettaja erittäin hyvä.

Caminito del Ray is a complicated walk away and this service solved that. The destination was very impressive and I recommend it to everyone who wants an experience! Our guide was very good, took care of the group and explained the destination very comprehensively.

Meillä oli mukava matka Gibraltarille. Meidät haettiin Fuengirolassa. Sitten toinen pysäkki Marbellassa. Puolivälissä 15 minuuttia saniteettipysäkki. Sitten viipymättä Gibraltarille. Selkeä selitys oppaalta Magda. apua.

Unohtumaton kokemus. José ja Francesco olivat upeita matkaoppaita. Carlos oli epäilemättä hauskin opas, jonka olemme koskaan kokeneet. Reissu oli hyvin toteutettu, ajallaan ja vähällä vaivalla. Ehdottomasti 5* arvoinen

It was a really special experience. I can recomment this to everyone who don't fear high places.