Malaga
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Malaga

Malaga: Kaikki retket ja aktiviteetit

Malaga: huippunähtävyydet

Malagan top 10 -nähtävyydet

Malagassa aurinkoinen rannikko ja tyylikäs kaupunkitunnelma elävät sulassa sovussa. Tutustu museoihin, putiikkeihin, kauniisiin rakennuksiin ja rentoon espanjalaiseen elämäntyyliin näiden vinkkien avulla.

Malagan katedraali

Malagan katedraali

Roomalaiskatolinen kirkko on tärkeä osa espanjalaista kulttuuria. Malagan katedraali tunnetaan sen ulko- ja sisäpuolien upeasta kivityöstä.

Alcazaba

Alcazaba

Alcazaba on historiallinen arabialainen puolustuslinnake, josta voi ihailla upeita näkymiä kaupunkiin ja satamaan. Paras paikka pistää kamerapuhelimesi panoraama-asetus koetukselle.

Picasso-museo
Valokuva: Javier Valero Iglesias@flickr (CC BY-SA 2.0)

Picasso-museo

Tässä museorakennuksessa historiallinen ja moderni arkkitehtuuri yhdistyvät saumattomasti. Museon näyttelyissä voi tutustua mestarimaalarin huipputeoksiin hänen syntymäkaupungissaan.

Costa del Sol

Costa del Sol

Kaipaatko hengähdystaukoa? Suuntaa tälle kuuluisalle rannikolle paistattelemaan päivää. Valkoisista hiekkarannoista ja säästä kannattaa nousta nauttimaan varhain aamulla, jolloin rannalla on hiljaisempaa.

Castillo de Gibalfaro

Tälle linnoitukselle kannattaa kiivetä aikaisin aamulla tai myöhään iltapäivällä - vaihtoehtoisesti voit päihittäää kuumuuden pitämällä puolessa välissä sangriatauon!

Fundación Picasso

Taidefanaatikot nauttivat taatusti tästä Picasso-arkistosta, jossa voi tutustua muun muassa kubismin isän asiakirjoihin ja taidekokoelmiin.

Tivoli World

Tämän huvipuiston klassiset laitteet ja lasten suosikkiaktiviteetit luovat upeat puitteet hauskalle päivälle. Puiston virvokkeet ovat kohtuuhintaisia ja perherannekkeella voit säästää rahaa.

Guadalhorce-joen suisto

Lintubongaajan paratiisi on valokuvaajien suosikkikohde Malagassa. Suistoon pääsee helposti autolla tai bussilla numero 10 Malagan keskustasta.

Sea Life -akvaario, Benalmádena

Hait, epätavalliset merieläimet ja värikkäät korallit viihdyttävät lapsia ainakin puolen päivän ajan. Varaa verkossa 9,95 euroa maksava lippu ja tutustu merenalaiseen maailmaan henkilökunnan opastamana.

Museo de Malaga

Kulttuurista ja historiasta kiinnostuneiden kannattaa suunnata Museo de Malagaan, jossa on sekä kuvataide- että arkeologianäyttelyitä. Museo on suljettu maanantaisin.

Suunnittele käyntisi paikassa Malaga

Matkan suositeltu kesto

Malagassa kannattaa viettää ainakin viikko nähtävyyksiä katsellen ja auringosta nauttien. Merkittävimmät nähtävyydet ehtii nähdä parissa päivässä.

Kuinka pääsen Malagaan?

Malagan lentokenttä on Espanjan neljänneksi liikennöidyin lentokenttä, jonne voi lentää useista Euroopan kaupungeista.

Tarvintsenko auton?

Malagaan voi tutustua ilman autoa. Vuokra-autot ovat kuitenkin suhteellisen edullisia, ja voit matkustaa vapaammin kauempanakin sijaitseviin kohteisiin. Suosittelemme kesällä ilmastoitua autoa.

Matkamuistovinkkejä

Jätä täytetyt aasit kaupan hyllylle. Kirjontatyö tai posliiniesine on tyylikäs käsintehty matkamuistoidea.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Malagassa kannattaa vierailla ennen kesälomakauden ruuhkaisinta matkustussesonkia tai sen jälkeen. Tuolloin rannoilla on enemmän tilaa ja hinnat ovat alhaisemmat, mutta voit silti nauttia lämpimästä säästä ja sateen vähäisyydestä.

Tekemistä: Malaga

Huippunähtävyydet kohteessa Malaga

Kaupungit: Espanja

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Itse kohde on loistava. Kannattaa käydä vierailulla. Kierroksen järjestäjä, opas, osasi asiansa. Ja asiat tapahtuivat luvatusti. Pienellä vaivalla matkasta caminolle tulisi vielä onnistuneempi. Tunnin bussimatkalla Malagasta kohteeseen ehtisi puhella perusjuttuja. Ennen kaikkea floppi osasto menee itse luonnon puiston palvelujen tai niiden puitteiden piikkiin. Ehkä tämä kohteen nuoriikä 2015-> vaikuttaa vielä asioihin. Valmistaudu hyvin. Tutustu huolella aiheeseen, varusteisiin ja ikärajoihin (alle 8v. No go) jne.). Varaudu kelin mukaisella vaatetuksella . Ja käveltävä matka on pikemminkin 7-8km kuin 3km. 3km itse Caminon osuus. Wc palvelut hyvin minimaaliset. Ruuhkia voi olla ja päivän pituus voi venähtää. Talvikaudella jengiä käy 1000, kesällä 1400 päivässä. Jos mietit omatoimista matkajärjestämistä Malagasta tms. Kohteeseen... pääset paljon helpommalla, kun otat järjestetyn retken. Ellet liiku omalla autolla.

Reissu onnistui hyvin. Opas oli hauska vanha tutiseva ukko. Varmaan 80 v. päällepäin. Hän puhui espanjaa, englantia, ranskaa, saksaa, suomea ja arabiaa. Selitti tarvittavat asiat kullekin asiakkaan omalla kielellä. Se oli suuri plussa. Näytti oikein nauttivan kun sai käyttää eri kieliä. Hoiti hommansa tomerasti. Ihmetellä täytyy, että jaksoi läpi koko 11 h matkan. Bussi oli aamulla Fuengirolassa myöhässä 20 min ja Marbellassa jo puoli tuntia. Siitä pieni miinus. Aikataulu ei silti tullut kireäksi. Apinat vuorella olivat mieluummin hieman pelokkaita kuin aggressiivisia. Eli apinoista varoittelu esitteissä on ylimitoitettua. Hieno kokemus.

Koko päivän nähtävyyskierros Gibraltarilla Arvostelija: Jorma, 30.01.2020

Matka kesti Rondaan noin 5h, joista ensimmäiset kaksi tuntia meni ihmisten kyytiin hakemiseen ympäri kaupunkeja. Kannattaa varautua hyvillä eväillä, sillä syömään päästiin vasta klo 14.30.. Nähtävyydet oli erinomaisia ja opas oli mukava. Mutta koska ihmisten kyytiin ottamiseen meni niin paljon aikaa, ei omaa aikaa kohteessa jäänyt kuin 1,5h ja sekin meni enimmäkseen syödessä. Viininmaisteluun saatiin aikaa 15minuuttia, Setenilin kaupungissa 45minuuttia, aika nopeaa tahtia. Paluumatkalla onneks ihmiset tiputettiin järkevämmin pysäkeille, eikä heidän hotelleilleen.

Kokopäiväretki Costa del Solista Rondaan Arvostelija: Jenni, 27.02.2020

olisin varannut retken mielummin suoraan caminiton sivuilta, mutta sieltähän ne on loppuunmyyty jo viikkoja etukäteen. Ainut mahdollisuus päästä retkelle on maksaa ylimääräistä ja ottaa retki getyourguiden kautta. itse nähtävyys todella hieno, kannattaa käydä

Málaga: Puolen päivän retki Caminito Del Reylle Arvostelija: Anonyymi, 04.03.2020

Todella kokemisen arvoinen. Opas oli hyvä, mutta letka eteni turhan hitaasti. Ollaan kai vähän kärsimättömiä.