Tekemistä kohteessa

Malaga

Koe aurinkoisen kaupungin boheemi taide-elämä, upeat panoraamamaisemat ja aidot andaluz-tapakset.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Malagan top 10 -nähtävyydet

Malagassa aurinkoinen rannikko ja tyylikäs kaupunkitunnelma elävät sulassa sovussa. Tutustu museoihin, putiikkeihin, kauniisiin rakennuksiin ja rentoon espanjalaiseen elämäntyyliin näiden vinkkien avulla.

 • Malagan katedraali

  1. Malagan katedraali

  Roomalaiskatolinen kirkko on tärkeä osa espanjalaista kulttuuria. Malagan katedraali tunnetaan sen ulko- ja sisäpuolien upeasta kivityöstä.

 • Alcazaba

  2. Alcazaba

  Alcazaba on historiallinen arabialainen puolustuslinnake, josta voi ihailla upeita näkymiä kaupunkiin ja satamaan. Paras paikka pistää kamerapuhelimesi panoraama-asetus koetukselle.

 • Picasso-museo

  3. Picasso-museo

  Tässä museorakennuksessa historiallinen ja moderni arkkitehtuuri yhdistyvät saumattomasti. Museon näyttelyissä voi tutustua mestarimaalarin huipputeoksiin hänen syntymäkaupungissaan.

 • Costa del Sol

  4. Costa del Sol

  Kaipaatko hengähdystaukoa? Suuntaa tälle kuuluisalle rannikolle paistattelemaan päivää. Valkoisista hiekkarannoista ja säästä kannattaa nousta nauttimaan varhain aamulla, jolloin rannalla on hiljaisempaa.

 • 5. Castillo de Gibalfaro

  Tälle linnoitukselle kannattaa kiivetä aikaisin aamulla tai myöhään iltapäivällä - vaihtoehtoisesti voit päihittäää kuumuuden pitämällä puolessa välissä sangriatauon!

 • 6. Fundación Picasso

  Taidefanaatikot nauttivat taatusti tästä Picasso-arkistosta, jossa voi tutustua muun muassa kubismin isän asiakirjoihin ja taidekokoelmiin.

 • 7. Tivoli World

  Tämän huvipuiston klassiset laitteet ja lasten suosikkiaktiviteetit luovat upeat puitteet hauskalle päivälle. Puiston virvokkeet ovat kohtuuhintaisia ja perherannekkeella voit säästää rahaa.

 • 8. Guadalhorce-joen suisto

  Lintubongaajan paratiisi on valokuvaajien suosikkikohde Malagassa. Suistoon pääsee helposti autolla tai bussilla numero 10 Malagan keskustasta.

 • 9. Sea Life -akvaario, Benalmádena

  Hait, epätavalliset merieläimet ja värikkäät korallit viihdyttävät lapsia ainakin puolen päivän ajan. Varaa verkossa 9,95 euroa maksava lippu ja tutustu merenalaiseen maailmaan henkilökunnan opastamana.

 • 10. Museo de Malaga

  Kulttuurista ja historiasta kiinnostuneiden kannattaa suunnata Museo de Malagaan, jossa on sekä kuvataide- että arkeologianäyttelyitä. Museo on suljettu maanantaisin.

Suunnittele vierailusi

 • Matkan suositeltu kesto

  Malagassa kannattaa viettää ainakin viikko nähtävyyksiä katsellen ja auringosta nauttien. Merkittävimmät nähtävyydet ehtii nähdä parissa päivässä.

 • Kuinka pääsen Malagaan?

  Malagan lentokenttä on Espanjan neljänneksi liikennöidyin lentokenttä, jonne voi lentää useista Euroopan kaupungeista.

 • Tarvintsenko auton?

  Malagaan voi tutustua ilman autoa. Vuokra-autot ovat kuitenkin suhteellisen edullisia, ja voit matkustaa vapaammin kauempanakin sijaitseviin kohteisiin. Suosittelemme kesällä ilmastoitua autoa.

 • Matkamuistovinkkejä

  Jätä täytetyt aasit kaupan hyllylle. Kirjontatyö tai posliiniesine on tyylikäs käsintehty matkamuistoidea.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Malagassa kannattaa vierailla ennen kesälomakauden ruuhkaisinta matkustussesonkia tai sen jälkeen. Tuolloin rannoilla on enemmän tilaa ja hinnat ovat alhaisemmat, mutta voit silti nauttia lämpimästä säästä ja sateen vähäisyydestä.

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 12 076 arvosteluun

Oli erittäin mukavaa ja suositeltavaa. Valitettavasti sää oli huono ja muutama tunti ennen sen varaamista seuraavaan päivään ilman ongelmia. GetyourGuiden ja Mundo Marinen kaverien tuki oli erittäin, erittäin mukavaa ja mukavaa. Varasimme ja maksoimme Get your Guide -oppaan kautta - mutta meidän oli silti maksettava 7 € lisämaksu per henkilö paikan päällä - mutta en tiedä miksi - ehkä uudelleenvarauksen takia? Kaikesta huolimatta - palaan seuraavalla kerralla! Oli todella mukavaa ja cava oli erittäin hyvä. On myös cocktaileja ja muita juomia, mutta niistä on maksettava erikseen. Terveisiä Itävallasta, Martina + Marcel

Suosituin retki - keskustan kohtaamispaikka Málagassa (ajoissa), bussikuljetus Gibraltarille, rajanylityspaikka, Gibraltarin rock -kiertue minibussilla - mutta ei saksaksi tilattuna (koskee bussikuljetusta ja minibussia) - useiden varausten jälkeen , olet tottunut siihen, että kiertue ei ole saksaksi, mutta ainakin englanniksi (olisi parempi tarjota se vain englanniksi)

Hieno matka! Olemme niin tyytyväisiä koko pakettiin! (Olimme kuitenkin myöhässä aamulla bussista. Tajusimme, että se oli bussi mr 11, joka lähti suurelta linja -autoasemalta ...)

erittäin suositeltavaa kiertää luontoa tehokkaalla quadilla. tapaat kaikenlaisia asioita matkan varrella

Erinomainen kokemus, erittäin ammattitaitoiset oppaat ja kuljettaja.