Tekemistä kohteessa

Malaga

Koe aurinkoisen kaupungin boheemi taide-elämä, upeat panoraamamaisemat ja aidot andaluz-tapakset.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Ilmainen peruutus

Peruuta enintään 24 tuntia ennen aktiviteettisi alkamista saadaksesi täyden hyvityksen.

Malagan top 10 -nähtävyydet

Malagassa aurinkoinen rannikko ja tyylikäs kaupunkitunnelma elävät sulassa sovussa. Tutustu museoihin, putiikkeihin, kauniisiin rakennuksiin ja rentoon espanjalaiseen elämäntyyliin näiden vinkkien avulla.

 • Malagan katedraali

  1. Malagan katedraali

  Roomalaiskatolinen kirkko on tärkeä osa espanjalaista kulttuuria. Malagan katedraali tunnetaan sen ulko- ja sisäpuolien upeasta kivityöstä.

 • Alcazaba

  2. Alcazaba

  Alcazaba on historiallinen arabialainen puolustuslinnake, josta voi ihailla upeita näkymiä kaupunkiin ja satamaan. Paras paikka pistää kamerapuhelimesi panoraama-asetus koetukselle.

 • Picasso-museo

  3. Picasso-museo

  Tässä museorakennuksessa historiallinen ja moderni arkkitehtuuri yhdistyvät saumattomasti. Museon näyttelyissä voi tutustua mestarimaalarin huipputeoksiin hänen syntymäkaupungissaan.

 • Costa del Sol

  4. Costa del Sol

  Kaipaatko hengähdystaukoa? Suuntaa tälle kuuluisalle rannikolle paistattelemaan päivää. Valkoisista hiekkarannoista ja säästä kannattaa nousta nauttimaan varhain aamulla, jolloin rannalla on hiljaisempaa.

 • 5. Castillo de Gibalfaro

  Tälle linnoitukselle kannattaa kiivetä aikaisin aamulla tai myöhään iltapäivällä - vaihtoehtoisesti voit päihittäää kuumuuden pitämällä puolessa välissä sangriatauon!

 • 6. Fundación Picasso

  Taidefanaatikot nauttivat taatusti tästä Picasso-arkistosta, jossa voi tutustua muun muassa kubismin isän asiakirjoihin ja taidekokoelmiin.

 • 7. Tivoli World

  Tämän huvipuiston klassiset laitteet ja lasten suosikkiaktiviteetit luovat upeat puitteet hauskalle päivälle. Puiston virvokkeet ovat kohtuuhintaisia ja perherannekkeella voit säästää rahaa.

 • 8. Guadalhorce-joen suisto

  Lintubongaajan paratiisi on valokuvaajien suosikkikohde Malagassa. Suistoon pääsee helposti autolla tai bussilla numero 10 Malagan keskustasta.

 • 9. Sea Life -akvaario, Benalmádena

  Hait, epätavalliset merieläimet ja värikkäät korallit viihdyttävät lapsia ainakin puolen päivän ajan. Varaa verkossa 9,95 euroa maksava lippu ja tutustu merenalaiseen maailmaan henkilökunnan opastamana.

 • 10. Museo de Malaga

  Kulttuurista ja historiasta kiinnostuneiden kannattaa suunnata Museo de Malagaan, jossa on sekä kuvataide- että arkeologianäyttelyitä. Museo on suljettu maanantaisin.

Suunnittele vierailusi

 • Matkan suositeltu kesto

  Malagassa kannattaa viettää ainakin viikko nähtävyyksiä katsellen ja auringosta nauttien. Merkittävimmät nähtävyydet ehtii nähdä parissa päivässä.

 • Kuinka pääsen Malagaan?

  Malagan lentokenttä on Espanjan neljänneksi liikennöidyin lentokenttä, jonne voi lentää useista Euroopan kaupungeista.

 • Tarvintsenko auton?

  Malagaan voi tutustua ilman autoa. Vuokra-autot ovat kuitenkin suhteellisen edullisia, ja voit matkustaa vapaammin kauempanakin sijaitseviin kohteisiin. Suosittelemme kesällä ilmastoitua autoa.

 • Matkamuistovinkkejä

  Jätä täytetyt aasit kaupan hyllylle. Kirjontatyö tai posliiniesine on tyylikäs käsintehty matkamuistoidea.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Malagassa kannattaa vierailla ennen kesälomakauden ruuhkaisinta matkustussesonkia tai sen jälkeen. Tuolloin rannoilla on enemmän tilaa ja hinnat ovat alhaisemmat, mutta voit silti nauttia lämpimästä säästä ja sateen vähäisyydestä.

Malaga : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Malaga a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 12 269 arvosteluun

Matka kesti Rondaan noin 5h, joista ensimmäiset kaksi tuntia meni ihmisten kyytiin hakemiseen ympäri kaupunkeja. Kannattaa varautua hyvillä eväillä, sillä syömään päästiin vasta klo 14.30.. Nähtävyydet oli erinomaisia ja opas oli mukava. Mutta koska ihmisten kyytiin ottamiseen meni niin paljon aikaa, ei omaa aikaa kohteessa jäänyt kuin 1,5h ja sekin meni enimmäkseen syödessä. Viininmaisteluun saatiin aikaa 15minuuttia, Setenilin kaupungissa 45minuuttia, aika nopeaa tahtia. Paluumatkalla onneks ihmiset tiputettiin järkevämmin pysäkeille, eikä heidän hotelleilleen.

Olin haaveillut pääsystä tälle reitille jo vuosia. Mahtava kokemus, huimat maisemat. Ja fiilis oli turvallinen, ei pelottanut. Reitti sopii monenkuntoisille ihmisille, koska "hyllyillä" ei ole isoja tasoeroja, helppokulkuista. Jos aurinkorannalle vielä menen, teen uuden del Rei- retken.

Mukava kokemus, järjestelyt toimivat hienosti!

Oppaamme Frank huolehti porukasta Body Guardin tavoin! Päivän aikana ehti nähdä ja kokea monenlaista. Vapaata aikaa emme olisi edes kaivanneet yhtään enempää sillä katumyyjät olivat ahdistavia. Kiitos Frankille samoin kuin paikallisoppaalle -reissu oli oikein hyvin järjestetty!

Paikka on uskomattoman upea! Kannattaa lähteä! Kuumana päivänä on syytä ottaa mukaan runsaasti juotavaa, sillä reitin varrella ei ole myyntipisteitä.

Good trip, even included little breakfast. You can walk the path at your own pace.