Suosittelemamme elämykset kaupungissa Malaga

Málagasta: Caminito del Reyn opastettu kierros bussilla

1. Málagasta: Caminito del Reyn opastettu kierros bussilla

Patikoi Caminito del Rey, luonnonkauniiden maisemien ympäröimä riippuva kävelyreitti, oppaan johdolla retkellä Málagsta.Tutustu reitin varrella tämän vaikuttavan insinöörityön rakentamisen todelliseen tarinaan. Hyppää Málagasta bussiin ja matkusta Ardalesiin. Saat oppaaltasi turvallisuusopastuksen ja kypärät. Aloita Caminito del Reyn yksisuuntainen vaellus pohjoiselta sisäänkäynniltä ja kulje kohti eteläistä sisäänkäyntiä. Kulje miljoonia vuosia sitten syntyneiden vuorten ja Guadalhorce-joen voimasta syntyneiden pystysuorien kanjonien lomassa. Kuuntele seikkailijoiden ja kiipeilijöiden tarinoita. Opi yhden Espanjan historian vaikutusvaltaisimmista miehen, kuningas Alfonso XIII:n, tarina. Polun pituus on 7,7 kilometriä, mutta se on helppo kävelyreitti, varsinkin kun oppaasi pitää sinulle seuraa. Polun lopussa palaa bussille, jolla sinut kuljetetaan takaisin Málagaan.

Costa del Solista ja Málagasta: Opastettu Caminito del Rey

2. Costa del Solista ja Málagasta: Opastettu Caminito del Rey

Valmistaudu seikkailupäivään kävellessäsi Caminito del Reyllä, El Chorron rotkon seinämiä pitkin Málagassa. Seuraa opasta polulla, joka johtaa Desfiladero de Los Gaitanesin läpi kulkevalle kävelysillalle. Päivä alkaa, kun sinut noudetaan jostakin Málagan monista paikoista ja matkusta Ardalesiin. Pysähdy hetkeksi Ardalesissa, valkoisessa kylässä, jotta voit ostaa aamiaisen tässä paikallisessa paikassa ennen aktiviteetin alkamista. Palaa bussiin ja jatka, kunnes saavut Caminito del Reyn pohjoiselle sisäänkäynnille. Kävele sitten pienen ja pitkän tunnelin läpi päästäksesi luonnonpoluille, jotka johtavat rotkojen sisäänkäynnille. Laita kypärä päähäsi ja kuuntele turvallisuusohjeita. Opi, mitä voit kokea vaelluksen aikana. Opas seuraa sinua ryhmän perässä vastatakseen kysymyksiisi matkan varrella samalla, kun nautit kokemuksesta. Kulje Gaitanesin rotkon tuntumassa, kukkuloiden poikki kulkevan luonnollisen solan, joka erottaa Malagan rannikon saarista ja jonka pohjalla virtaa Guadalhorce-joki. Suuntaa turvalliselle ja mukavalle kävelylle henkeäsalpaavien maisemien ympäröimänä. El Caminito del Rey on monen vuoden täydellisen hylkäämisen jälkeen nyt jälleenrakennettu polku, joka ulottuu kahden rotkon ja suuren laakson välille. Kun olet kulkenut pohjoisesta etelään kulkevaa alamäkeä, saavut uloskäynnille, jossa bussi odottaa sinua. Kun ryhmä on noussut bussiin, palaa takaisin Costa del Solille ja sinut jätetään noutopaikalle.

Málaga: Flamenco-esitys Tablao Alegríassa

3. Málaga: Flamenco-esitys Tablao Alegríassa

Koe aito flamencoesitys, jossa tanssitaan, lauletaan ja soitetaan kitaraa, Costa del Solin pääkaupungissa Málagassa. Aluksi voit kokea koko näyttelijäkaartin esityksen, jossa jokainen tanssija esittää pienen numeron, ja johon myöhemmin liittyvät kanttori ja kitaristi. Seuraavaksi voit nauttia kitaristin sooloesityksestä ja sen jälkeen kunkin tanssijan soolotanssista, joka ilmaisee hänen tunteitaan sillä hetkellä: iloa, tuskaa, sydänsurua. Nauti drinkki ja syö tapaksia esityksen aikana. Ihaile uskomattomia esityksiä, jotka ovat improvisoituja ja tuottavat joka kerta erityistä taikaa.

Malaga: Katamaraaniristeily lahdella

4. Malaga: Katamaraaniristeily lahdella

Koe Malagan lahti ainutlaatuisella tavalla katamaraanilla. Tapaa Malagan laiturilla aloittaaksesi purjehdusseikkailusi. Nouse Mundo Marino -katamaraaniin ja nauti purjehduksen ilosta tutustumalla viehättävään kaupunkiin uudesta näkökulmasta. Nauti joustavasta reitistä, joka on ainutlaatuinen ja erilainen joka päivä. Anna tuulen puhaltaa ja rentoudu. Hemmottele itseäsi kannen baaripalvelulla koko matkan ajan. Sinulla on myös mahdollisuus päivittää matkasi sisältämään ylimääräinen 30 minuutin pysähdys uimiseen tai DJ:n esiintyminen koko kiertueen ajan.

Nerja: Maro-Cerro Gordon kalliot Opastettu melontaretki

5. Nerja: Maro-Cerro Gordon kalliot Opastettu melontaretki

Riippaile opastetulla kajakkiretkellä Nerja-Maro-Cerro Gordon kallioilla ja näe vaikuttavia vuoria, syrjäisiä poukamia ja kauniita rantoja. Hyppää mereen uimaan seikkailusi aikana ja ota ikimuistoisia valokuvia kokemuksestasi.Hyvä. Tule rannalle tapaamaan oppaasi. Hyppää sitten kajakkiin ja melo meressä. Ihaile upeaa näkymää kallioille, jotka ovat kuuluisia 1500-luvulla rakennetusta vartiotornista. Voit valita lyhyen kajakkireitin tai pitkän reitin, jolta on parempi näköala kallioille. Toiminta on Maron rannalla, aivan vesiputouksen vieressä (itse asiassa siinä ei ole vettä, koska tänä vuonna on satanut vähän), joten vain muutamassa minuutissa pääset nauttimaan tästä vertaansa vailla olevasta ja ainutkertaisesta kauneudesta.Kerrotaan, että olet valmis nauttimaan siitä. Tarraa omat snorklausvälineet (jos sinulla ei ole, annamme sinulle suojalasit) ja pysähdy matkan varrella uimaan. Saat myös upeita valokuvia, jotka opas ottaa kierroksen aikana. Palaa lopuksi takaisin lähtöpaikalle rannalle päättämään kokemuksesi.

Museo Picasso Málaga: Lippu ja audio-opas

6. Museo Picasso Málaga: Lippu ja audio-opas

Museo Picasso Málaga vastaa taiteilijan toiveeseen, joka oli että hänen töitään olisi esillä kaupungissa, jossa hän oli vuonna 1881 syntynyt. Taiteilijan miniän ja pojanpojan lahjoitukset tarjosivat pohjan taidekokoelmalle ja Junta de Andalucía järjesti tämän kunnianhimoisen projektin - yhteisen vaivannäön ansiosta taiteilijan toive kävi toteen. Museo Picasso Málaga avattiin Málagan sydämessä vuonna 2003. Se sijaitsee Palacio de Buenavistassa, joka on julistettu kansallismonumentiksi vuonna 1939. Rakennus on harmoninen yhdistelmä renessanssin ja mudéjar-arkkitehtuurin elementtejä sekä rauhallisia nykyaikaisia linjoja. Näe muun muassa, roomalaisia, arabialaisia ja foinikilaisia raunioita maanalaisessa kerroksessa. Tutustu Picasson vallankumouksellisiin teoksiin tämän päänäyttelyn pääsylipun avulla. Tutustu Picasson graafisiin töihin, maalauksiin, keramiikkaan, piirroksiin ja veistoksiin sekä ensimmäiseen uusklassiseen akateemiseen työhön. Häikäisty Picasson kubistisista taidoista, keramiikkakokeiluista, vanhojen mestarien tulkinnoista sekä 1970-luvulla maalatuista viimeisistä teoksistaan. Tutkimisen lomassa nauti Palacio de Buenavistan kahvilassa lounas, juoma tai purtavaa.

Katamaraaniseikkailu auringonlaskuvaihtoehdolla Malagassa

7. Katamaraaniseikkailu auringonlaskuvaihtoehdolla Malagassa

Suuntaa Malagasta alkavan elämyksen aikana ihailemaan upeita maisemia katamaraaniristeilyllä auringonlaskua katsellen. Siemaile cava-viiniä ja nauti musiikin rauhoittavasta säestyksestä. Valintasi mukaan koe joko valo- tai ei-valoshow'n sisältävä elämys. Malagasta alkava elämys alkaa, kun hyppäät katamaraanin kannelle. Katsele, kun aurinko laskee hitaasti horisontin taakse. Valojen syttyessä ihaile upeaa siluettia. Siemaile halutessasi cavaa, jos varaat sen sisältävän vaihtoehdon. Kuuntele romanttista musiikkia ja katsele valoesitystä Välimerellä. Lopuksi alus palaa sen lähtöpisteeseen. Musiikin säestämät elämykset järjestettävissä puoliväliin saakka syyskuuta. Erikoishinta keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina.

Malagasta: Kokopäivän bussimatka Rondaan ja Seteniliin

8. Malagasta: Kokopäivän bussimatka Rondaan ja Seteniliin

Noudetaan keskeisellä paikalla sijaitsevasta kohtauspaikasta Malagassa ja istu alas ja rentoudu ilmastoidulla ajomatkalla Setenil de las Bodegasiin, jossa sinulla on vapaa-aikaa lounaaseen ja tutkimiseen. Jatka Rondan kaupunkiin opastetulle kierrokselle Rondan historiallisessa keskustassa. Pysähdy Uudella sillalla nauttiaksesi Tajon rotkosta ja sen panoraamanäkymistä, vieraile härkätaisteluareenassa ja Härkätaistelumuseossa. Ronda on yksi Espanjan vanhimmista kaupungeista ja se on rakennettu kahdelle erilliselle kalliolle, joita yhdistää Espanjan kuuluisin silta, Uusi silta, joka rakennettiin 1700-luvulla. Opas esittelee Rondan ympäristössä, ja sinulla on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin myös omatoimisesti. Lähde kävelykierrokselle romanttisessa kaupungin keskustassa, jossa on kirkkoja, minipalatseja ja Espanjan vanhin härkätaisteluareena. Palaa kohtaamispaikkaasi Malagassa kiertueesi lopussa.

Malagasta ja Costa del Solista: Gibraltar -kierros

9. Malagasta ja Costa del Solista: Gibraltar -kierros

Aloita kierros Malagan keskustassa, Corte Inglésistä tai muusta kohteesta Costa Del Solista bussin luota. Suuntaa kohti Gibraltaria ilmastoidussa bussissa, ja rentoudu makuuasentoon menevissä istuimissa WiFiä ja USB-portteja hyödyntäen. Opas esittelee kierroksella kiehtovia yksityiskohtia nähtävyyksistä ja tekemisestä, jota voit odottaa Gibraltarille saapuessasi. Tullipisteen jälkeen linja-autio ajaa Gibraltarille, ja pysähtyy sitten keskustaan vapaa-aikaa varten. Luonnonsuojelualueen ja kalliokierroksen varattuasi voit kokea upeita näkymiä Gibraltarilla ja käydä muun muassa salmella, sekä St Michaelin luolien sisällä. Bongaile magotteja Apinaluolassa. Nähtävyyskierroksen jälkeen nauti lounastauosta ja tutustu ostosmahdollisuuksiin ja kohteisiin Main Streetsillä, Casematerin aukiolla, Marina Bayssa ja Välimeren portailla. Paluumatka alkaa Gibraltarista klo 15.30.

Málaga: Auringonlaskun katamaraaniretki

10. Málaga: Auringonlaskun katamaraaniretki

Kokeile Malagan kauneutta ennennäkemättömällä tavalla purjehtimalla ylellisellä katamaraanillamme auringonlaskun aikaan. Ihaile kaupungin majesteettista horisonttia mereltä käsin ja luo pysyviä muistoja, joita voit vaalia ikuisesti.. Nouse katamaraanin kyytiin ja lähde Malagan satamasta. Risteile pitkin Välimerta ja näe Malagaa auringonlaskun aikaan chillout-musiikkia kuunnellen. Katamaraanilla on laaja baari ja lyömätön musiikkilaitteisto, jotta voit nauttia tästä aktiviteetista kuin koskaan ennen. Aluksen sisällä on baaripalvelu ja kylpyhuoneet.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Malaga
Koe aurinkoisen kaupungin boheemi taide-elämä, upeat panoraamamaisemat ja aidot andaluz-tapakset.

Parhaat aktiviteetit

Malaga: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

310 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 20

Immersiivisiä elämyksiä

Malaga: Koe enemmän

Näytä kaikki

Malaga: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Malaga parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga ovat

Gibraltar

Malaga: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 23 977 arvosteluun

Mikä hieno esitys. Esiintyjät toimivat ikään kuin tämä olisi heidän ensimmäinen esiintymisensä. Huikeaa energiaa, uskomatonta kitaraa, upeita tansseja ja intohimoista laulua. Istuimme vain 15 metrin päässä ja koputtavien kenkien ja kastanjettien äänet tuntuivat luissamme. Olimme ihmeissämme. Hienoa työtä kaikilta viideltä esiintyjältä. A+++++ koko matkan. Tämä oli jokaisen pennin arvoinen, ja juomat, jotka päätimme ostaa, toi mukava henkilökunta, eivätkä ne olleet ollenkaan kalliita .... upea bonus!

Bussi oli hyvä. Matka sujui jouhevasti. Opastus (englanniksi) oli selvää ja ymmärrettävää. Hintaan kuului vain mstka Gibraltarille ja takaisin. Matkaan voi ostaa lisäpalveluja (delfiinit, vuorelle ajelu,….) Omatoimisesti voi käydä kävellen vuorella tai kaniinihissillä. Me kävimme vuorella kabiinihissillä, joka lähtee Main Streetin päästä. Fish and chips (small) oli hyvä ja riittävä pääkadulla.

Mahtava paikka ja iso suositus vierailulle! Kuljetus oli hienosti järjestetty ja kaikki liikkuminen sujui helposti reissun alusta loppuun. Matkan opas toi tiedoillaan elämyksestä kokonaisemman ja oppi uutta myös historiasta. Tämä olisi jäänyt tutkimatta ilman, että matkan olisi suorittanut ilman häntä.

Erittäin hieno reitti jylhissä maisemissa. Suosittelen Aurinkorannikolla matkaaville.

Wow, such an awesome experience and beautiful spa!