Malaga
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Malaga

Malaga: Kaikki retket ja aktiviteetit

Malaga: huippunähtävyydet

Malagan top 10 -nähtävyydet

Malagassa aurinkoinen rannikko ja tyylikäs kaupunkitunnelma elävät sulassa sovussa. Tutustu museoihin, putiikkeihin, kauniisiin rakennuksiin ja rentoon espanjalaiseen elämäntyyliin näiden vinkkien avulla.

Malagan katedraali

Malagan katedraali

Roomalaiskatolinen kirkko on tärkeä osa espanjalaista kulttuuria. Malagan katedraali tunnetaan sen ulko- ja sisäpuolien upeasta kivityöstä.

Alcazaba

Alcazaba

Alcazaba on historiallinen arabialainen puolustuslinnake, josta voi ihailla upeita näkymiä kaupunkiin ja satamaan. Paras paikka pistää kamerapuhelimesi panoraama-asetus koetukselle.

Picasso-museo
Valokuva: Javier Valero Iglesias@flickr (CC BY-SA 2.0)

Picasso-museo

Tässä museorakennuksessa historiallinen ja moderni arkkitehtuuri yhdistyvät saumattomasti. Museon näyttelyissä voi tutustua mestarimaalarin huipputeoksiin hänen syntymäkaupungissaan.

Costa del Sol

Costa del Sol

Kaipaatko hengähdystaukoa? Suuntaa tälle kuuluisalle rannikolle paistattelemaan päivää. Valkoisista hiekkarannoista ja säästä kannattaa nousta nauttimaan varhain aamulla, jolloin rannalla on hiljaisempaa.

Castillo de Gibalfaro

Tälle linnoitukselle kannattaa kiivetä aikaisin aamulla tai myöhään iltapäivällä - vaihtoehtoisesti voit päihittäää kuumuuden pitämällä puolessa välissä sangriatauon!

Fundación Picasso

Taidefanaatikot nauttivat taatusti tästä Picasso-arkistosta, jossa voi tutustua muun muassa kubismin isän asiakirjoihin ja taidekokoelmiin.

Tivoli World

Tämän huvipuiston klassiset laitteet ja lasten suosikkiaktiviteetit luovat upeat puitteet hauskalle päivälle. Puiston virvokkeet ovat kohtuuhintaisia ja perherannekkeella voit säästää rahaa.

Guadalhorce-joen suisto

Lintubongaajan paratiisi on valokuvaajien suosikkikohde Malagassa. Suistoon pääsee helposti autolla tai bussilla numero 10 Malagan keskustasta.

Sea Life -akvaario, Benalmádena

Hait, epätavalliset merieläimet ja värikkäät korallit viihdyttävät lapsia ainakin puolen päivän ajan. Varaa verkossa 9,95 euroa maksava lippu ja tutustu merenalaiseen maailmaan henkilökunnan opastamana.

Museo de Malaga

Kulttuurista ja historiasta kiinnostuneiden kannattaa suunnata Museo de Malagaan, jossa on sekä kuvataide- että arkeologianäyttelyitä. Museo on suljettu maanantaisin.

Suunnittele käyntisi paikassa Malaga

Matkan suositeltu kesto

Malagassa kannattaa viettää ainakin viikko nähtävyyksiä katsellen ja auringosta nauttien. Merkittävimmät nähtävyydet ehtii nähdä parissa päivässä.

Kuinka pääsen Malagaan?

Malagan lentokenttä on Espanjan neljänneksi liikennöidyin lentokenttä, jonne voi lentää useista Euroopan kaupungeista.

Tarvintsenko auton?

Malagaan voi tutustua ilman autoa. Vuokra-autot ovat kuitenkin suhteellisen edullisia, ja voit matkustaa vapaammin kauempanakin sijaitseviin kohteisiin. Suosittelemme kesällä ilmastoitua autoa.

Matkamuistovinkkejä

Jätä täytetyt aasit kaupan hyllylle. Kirjontatyö tai posliiniesine on tyylikäs käsintehty matkamuistoidea.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Malagassa kannattaa vierailla ennen kesälomakauden ruuhkaisinta matkustussesonkia tai sen jälkeen. Tuolloin rannoilla on enemmän tilaa ja hinnat ovat alhaisemmat, mutta voit silti nauttia lämpimästä säästä ja sateen vähäisyydestä.

Tekemistä: Malaga

Huippunähtävyydet kohteessa Malaga

Kaupungit: Espanja

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Hinta-/laatu kohdallaan ja kokemisen arvoinen kohde

Retki kokonaisuudessaan hyvä. Hyvä, että ohjeistettu kengät yms. Tapakset erittäin hyviä. Opas hyvä ja kiinnostunut ihmisistä ja aidosti innoissaan kohteesta. Retken kestosta tuli erittäin pitkä, etenkin heille, jotka noudettiin ensimmäisinä ja palautettiin viimeisinä. Tosin logistisesti varmaan ainoa keino saada ihmisiä useasta eri kohteesta. Hyvä kuitenkin, että sellainen mahdollisuus oli.

Mukava ja helppo tapa vierailla Alhambrassa

Helmikuinen käynti Alhambrassa oli miellyttävä kokemus, koululaisryhmiä oli mutta ei ruuhkaa. Tapaamispaikka Malagassa oli helppo löytää, auto ja kuljettaja loistavat. Matkareitti Nerjan kautta tarjosi mahtavat maisemat. Opas perillä puhui kaunista, selkeää englantia, tutustumisreitti oli hyvin suunniteltu.

Opastettu Alhambra-kierros Malagasta Arvostelija: Tuija, 15.02.2019

Mukava kokemus, järjestelyt toimivat hienosti!

Oppaamme Frank huolehti porukasta Body Guardin tavoin! Päivän aikana ehti nähdä ja kokea monenlaista. Vapaata aikaa emme olisi edes kaivanneet yhtään enempää sillä katumyyjät olivat ahdistavia. Kiitos Frankille samoin kuin paikallisoppaalle -reissu oli oikein hyvin järjestetty!

Koko päivän Tanger-kierros lautalla Arvostelija: Anonyymi, 09.06.2018

Yltäkylläinen taideanti, joka synnytti paljon ajatuksia ja koettua.

Muutoin upea taideanti kaikissa ulottuvuuksissa, mutta kahvio hyvin vaatimaton. Taidemuseossa olisi jaksanut tankata Picassoa pidempään, jos tarjolla olisi ollut muutakin kuin kuivaa croissanttia.

Museo Picasso Málaga: Pääsylippu ja audio-opas Arvostelija: Pekka, 23.11.2018

Hyvä kokonaisuus, luontoa ja informaatiota.

Lisäinfo reitin kulusta puuttui, esim. juoma ja välipalatilanteesta. Ei mahdollisuutta vessaan. Kokonaisuus noin 7 tuntia eli pidempi kuin infottu.