Lisää päivät

MalagaAjokokemukset

Suosituksemme kategoriassa Malaga Ajokokemukset

Malaga: Mönkijäkierros luonnossa

1. Malaga: Mönkijäkierros luonnossa

Kulje Malagan maaseudulla mönkijällä ja koe alueen ainutlaatuinen maisema omakohtaisesti. Aloita päällystetyillä ja suorilla poluilla samalla, kun tutustut ajoneuvoon. Aja sitten hiekkatietä pitkin päästäksesi lähelle luontoa. Bongaile lentokoneita laskeutumassa Malagan lentokentälle. Katsele erilaisia villieläimiä ja karjaa, mukaan lukien hevoset, vuohet, lampaat ja monet lintulajit. Seuraavaksi valmistaudu kastumaan jaa ylitä Guadalhorce-joki. Ota hauskoja ennen ja jälkeen -kuvia ennen taukoa. Koet myös Vison alueen erityisreitit mönkijöille. Käytä aikaa tarkkaillaksesi luontoa turvallisella ja lempeällä nopeudella, joka sopii kaikenikäisille ja myös aloittelijoille ja joka varmistaa ympäristön suojelun.

Malaga: Puisto, satama ja Gibralfaron linna Segway/Scooter Tour (Segway/Scooter Tour)

2. Malaga: Puisto, satama ja Gibralfaron linna Segway/Scooter Tour (Segway/Scooter Tour)

Hyppää Segwayn tai skootterin kyytiin ja tutustu Malagan parhaimpaan tarjontaan tällä upealla opastetulla kierroksella. Kun olet tavannut oppaasi, saat lyhyen harjoittelun Segwaylla itseluottamuksesi lisäämiseksi, ennen kuin lähdet tutkimaan kaupunkia. Kierroksen aluksi voit nauttia lempeästä ajelusta Malagan puiston, jota kutsutaan myös Alameda-puistoksi, läpi. Se rakennettiin 1800-luvun lopulla, ja se on Malagan sydän! Täältä lähdet ajamaan Malagan kansainväliseen satamaan Costa del Solin rannikolla Välimeren rannikolla. Opit lisää Espanjan vanhimmasta yhtäjaksoisesti toimineesta satamasta ja Malakan historiallisesta foinikialaisesta satamasta asiantuntevalta paikalliselta oppaaltasi. Malagan sataman kierroksen jälkeen suuntaat upeaan Alcazaban linnaan, joka on Hammudid-dynastian 1100-luvun alussa rakentama palatsimainen linnoitus. Ihaile ajomatkan aikana kauniita maisemia ja pysähdy hetkeksi, jotta voit hyödyntää hienoja valokuvausmahdollisuuksia.

Buggy Tour Mijas

3. Buggy Tour Mijas

Olemme nyt ainoa Mijasin valtuuston hyväksymä buggiajelu, ja viemme sinut eeppiselle seikkailulle Costa del Solin kauniiden vuorten halki. Kiinnitä siis turvavyösi hyvin huollettuun kaksipaikkaiseen buggiin ja valmistaudu 40 kilometrin pituisen seikkailureittimme jylhään maastoon, josta avautuvat upeat näkymät Eagle-näköalapaikalta. Tarjoamme parhaan mahdollisen Buggy-kokemuksen Costa del Solilla, ja meillä on saatavilla aamu- ja iltapäiväkierrosvaihtoehtoja lomasuunnitelmiesi mukaan. Buggyt on valittu erityisesti yleisen suorituskyvyn ja nautinnon kannalta, ja nämä täysin automaattiset buggyt eivät ole vain helppoja ajaa, vaan ne tarjoavat kokemuksen, joka on vertaansa vailla. Huollamme ne myös korkeimpien standardien mukaisesti täysin varustetussa korjaamossamme. Pidämme retket pieninä, ja kolmen buggien avulla voimme ottaa retkelle enintään kuusi henkilöä. Tämä ei ainoastaan anna yksityisempää tunnelmaa retkelle, vaan myös vähentää vaikutusta reitin aikana ajettaviin polkuihin ja reitteihin. Saapuessasi matkanjohtaja James toivottaa sinut tervetulleeksi, ja hän auttaa sinua valmistautumaan buggy-kokemukseen. Kuljettajan on täytettävä joitakin paperitöitä, ja sinun on tuotava mukanasi voimassa oleva auton ajokortti. Kaikkien asiakkaiden on osallistuttava kuljettajan turvallisuuskoulutukseen ennen buggykierroksen aloittamista. Huom: Asiakkaidemme, buggien ja ajoalueiden turvallisuuden vuoksi kaikkien asiakkaiden on oltava vastuullisia. Emme salli minkäänlaista ylinopeutta, kilpa-ajoa, ajelehtimista tai vaarallista ajamista. Oppaamme asettamien sääntöjen noudattamatta jättäminen voi johtaa buggiajelun keskeyttämiseen. Alkoholia ei saa nauttia ennen buggy-ajeluun osallistumista. (Kuljettajat 18+) Buggy Tour Mijas vie meidät Mijasin maaseudun mutkittelevien polkujen läpi. Kierros kestää noin 2 tuntia ja tarjoaa upeat näkymät kauniille Sierra de Mijasille ja Espanjan aurinkoiselle rannikolle. Kun palaat pölyisestä seikkailustasi, siivoamme sinut ja viemme sinut virkistävälle juomalle ystävälliseen ja todella aitoon andalusialaiseen ravintolaan. Muista pukeutua pölyäviin vaatteisiin ja sopiviin jalkineisiin (flipflopsit eivät ole sallittuja).

Nouto risteilyterminaalista. Malaga 2 tunnissa sähköautolla

4. Nouto risteilyterminaalista. Malaga 2 tunnissa sähköautolla

Tutustu ja vieraile Malagan tunnetuimmissa paikoissa ja vähemmän nähtyjen alueiden nähtävyyksissä, kun matkustat sähköautolla. Aloita kierros Calle Alamosista, Malagan keskustasta. Kulje läpi historiallisen alueen (Paseo del Parque, La Catedral, Museo de Málaga, Ayuntamiento, Puerto de Málaga, Mirador de Gibralfaro) ja vähemmän tunnettujen alueiden, kuten Pedregalejon ja El Palon kalastusalueiden. Pysähdy kierroksen aikana kahdesti, jotta voit nauttia näkymistä. Päätä kierros takaisin lähtöpaikalle Calle Alamosiin.

Málaga: Sähköauton opastettu kierros, johon sisältyy sisäänpääsy aarreluolaan

5. Málaga: Sähköauton opastettu kierros, johon sisältyy sisäänpääsy aarreluolaan

Tutustu Málagaan hauskalla tavalla tekemällä opastettu kierros sähköautolla. Aja rannikkoa pitkin ja tee pysähdyksiä matkan varrella. Kun saavut Rincón de la Victoriaan, käy Cueva del Tesorossa ja rentoudu tietäen, että pääsylippusi on maksettu. Suuntaa takaisin Málagan keskustaan, kun olet lopettanut.Palaa takaisin Málagan keskustaan, kun olet lopettanut. Aloita retkesi tapaamalla Málagan keskustassa ja valitsemalla oma minisähköautosi. Saat oppaaltasi perehdytyksen ajoneuvon käyttöön. Lähde rauhalliselle ajelulle rannikkoa pitkin ja ihaile matkan varrella avautuvia näkymiä. Tee pysähdyksiä matkan varrella, ja saat tilaisuuden ottaa valokuvia.Matkalla on myös tilaisuus ottaa valokuvia. Aja moderniin Rincón de la Victorian rannikkokaupunkiin. Hyppää ulos ja vieraile Cueva del Tesorossa. Kuuntele oppaasi kertomusta tämän luolan tarinoista ja legendoista, jotka juontavat juurensa vanhalle kivikaudelle. Opi salaperäisestä arabien aarteesta, jonka sanotaan olevan kätkettynä sen sisälle.Kuuntele, mitä luolaan on kätketty. Jos valitset retken iltapäivällä, voit nauttia auringonlaskusta. Kun kiertoajelu on ohi, suuntaa takaisin Málagan keskustaan palauttamaan autot.

Malaga: Sähköautojen kaupunkikierros ja kävelymatka historialliseen keskustaan

6. Malaga: Sähköautojen kaupunkikierros ja kävelymatka historialliseen keskustaan

Hauska kiertue, erilainen matkailijoille, jotka haluavat tutustua Malagaan kestävällä tavalla. Elä ja tunne Malagassa paikallisten oppaiden kanssa, jotka ajavat sähköautoja Renault Twizyllä tai Citroen Amilla. Ajoneuvoissa on sisäänrakennettu sovellus ja se ohittaa GPS:n avulla kaupungin kiinnostavat paikat. Opas menee toisella ajoneuvolla, jotta ei pelätä eksymistä. Kaksi pysäkkiä kaupungin päänäkymillä. Ajoneuvoilla tutustut kaupungin pääalueeseen ja kalastusalueisiin sekä kävelykierroksella historialliseen keskustaan.

Malaga: Auringonlasku ja yökierros sähköautolla

7. Malaga: Auringonlasku ja yökierros sähköautolla

Tutustu Malagaan uudella, hauskalla ja ainutlaatuisella tavalla sähköauton opastetulla kierroksella! Nauti auringonlaskusta, merituulesta sähköautollamme. Ohjaamme sinut hyvään tahtiin, jotta voit tutustua Malagaan rennosti ja nauttia tämän Välimeren kulman olemuksesta Ajat itse kumppanisi kanssa, autot ovat kaksipaikkaisia! Seuraamme sinua koko ajan toisessa opasautossa ja muodostamme yhteyden sovellukseemme, jossa he kertovat sinulle kaiken, mitä näemme ja nautimme koko ajan.

Malaga: Montains of Malaga Sähköauton vuokraus lounaalla

8. Malaga: Montains of Malaga Sähköauton vuokraus lounaalla

Tällä ekogastronomisella retkellä nautit ja tutustut Malagaan erilaisella, turvallisella ja hauskalla tavalla. Itse ajaen nousemme autoilla Montes de Malagan luonnonpuistoon, matkan varrella pysähdymme tärkeimmillä näköalapaikoilla nauttiaksemme näkymistä kaupunkiin , merelle ja vuorille. Nautimme samassa luonnonpuistossa lounaan paikallisessa ravintolassa nauttiaksemme alueen ruokakulttuurista. Rauhallinen retki hengittää raitista ilmaa ja nauttia Malagasta.

8 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Immersiivisiä elämyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Malaga, Ajokokemukset

Ajokokemukset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Malaga?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Malaga ovat:

Malaga, Ajokokemukset: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Malaga: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 25 arvosteluun

Se oli erittäin siistiä tehdä! Erittäin suositeltava ja suloinen opas. Pääset paikkoihin, joihin et tavallisesti pääse. Olimme molemmat surullisia, että kiertue oli jo ohi. erittäin kiva