Valitse päivämäärät

Malaga Aktiviteetit sadepäiville

58 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Malaga: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Malaga parhaat nähtävyydet?

Kohteen Malaga parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga ovat

Gibraltar

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.0 / 5

perustuen 2 arvosteluun

Mikä hieno esitys. Esiintyjät toimivat ikään kuin tämä olisi heidän ensimmäinen esiintymisensä. Huikeaa energiaa, uskomatonta kitaraa, upeita tansseja ja intohimoista laulua. Istuimme vain 15 metrin päässä ja koputtavien kenkien ja kastanjettien äänet tuntuivat luissamme. Olimme ihmeissämme. Hienoa työtä kaikilta viideltä esiintyjältä. A+++++ koko matkan. Tämä oli jokaisen pennin arvoinen, ja juomat, jotka päätimme ostaa, toi mukava henkilökunta, eivätkä ne olleet ollenkaan kalliita .... upea bonus!

Noutopaikka Malagan keskustasta on bussipysäkillä, kuten todettiin, mutta nouse oikeaan bussiin, koska retkiä on monia! Reitin erittely on todella: klo 11-14, vapaa-aika Granadan keskustaan tutustumiseen, sitten kävelykierros Alhambraan klo 230-17. Bussi palaa Malagan keskustaan klo 20.00. Alhambrassa on odotettavissa joitain portaita ja rinteitä. Granadassa oli 37 celsiusastetta ja erittäin kuuma, joten käytä aurinkovoidetta ja tuo vettä.

Opas oli yksityiskohtainen ja informatiivinen maamerkeistä. Pidin erityisesti tavasta, jolla hän yhdisti tarinan palapelin palasiksi. Bonus, hän vastasi kaikkiin kysymyksiimme ja suositteli hienoa ei-turistialuetta, jossa voit syödä herkullisia ja tuoreita mereneläviä! Suosittelen lämpimästi tätä yritystä! Tämä kiertue! Opimme lisää Malagan menneisyydestä.

Esitys oli erinomainen. Intohimo oli hämmästyttävä. Tuntui, että he halusivat ja nauttivat esityksestä sen sijaan, että he tekisivät vain esityksen saadakseen palkkaa. Ensiluokkainen suoritus Hyvä ja juoma paikan päällä ovat kalliita verrattuna muihin paikkoihin, joissa voit käydä syömässä ja juomassa. Se sanoi, että se ei pilannut iltaa

Voimme suositella tätä flamenco-esitystä. Tunnelma, näyttelijät ja tietysti koko esitys oli jännittävän kaunis, fantastinen!! Koska söimme myös siellä, oli erittäin hyvät paikat varattu toiselle riville. Kaiken kaikkiaan upea ilta, hyvää vastinetta rahalle!