Valitse päivämäärät

Malaga Alennukset ja tarjoukset

10 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Malaga: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Malaga parhaat nähtävyydet?

Kohteen Malaga parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga ovat

Tanger

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

5.0 / 5

perustuen 1 arvosteluun

Upea matka, jos oleskelet Malagan alueella. Suositeltava! Olemme varanneet bussilla Torremolinoksesta, lyhyen tauon/pissapysähdyksen jälkeen ajetaan 15 minuuttia pidemmälle puistoon. Lyhyen kävelyn jälkeen saat kypärän ja selityksen. Sen jälkeen voit tehdä kierroksen oppaan kanssa tai yksittäin kuten teimme. Retki rotkoa pitkin on mahdollista myös rajoitetusti korkeudenpelkoiselle, osittain kävely kulkee myös laakson läpi. Polut ovat erittäin hyviä ja turvallisia. Upeat näkymät matkan varrella viimeisellä kävelyllä rotkon yli olevan sillan yli. Päätepisteessä, jossa kypärä palautetaan, on pienet kojut, joissa on ruokaa/juomaa ja terassi. Sielläkin on mahdollista käydä kylpyhuoneessa ennen kuin nouset bussiin Malagaan ja lähiseudulle. Kiertuettamme ohjasi innostunut shirley ja erittäin taitava kuljettaja paco.

Meillä oli upea päivä tyttäreni kanssa! Se oli jännittävä kokemus. Matkustimme mukavassa linja-autossa ja kävelimme sitten noin 2 tuntia kauniissa maisemissa. Pelkäsimme, koska kävelet vuorenseinään kiinnitettyä kävelytietä ja kaikkialla on jyrkänteitä, mutta se on niin jännittävää. Oppaamme Rachel ja Vivian olivat aivan ihania. Voin suositella tätä matkaa, jos et pelkää LIIAN korkeuksia. Olen niin ylpeä 11-vuotiaasta tyttärestäni, joka oli erittäin rohkea. Palaan ehdottomasti sinne joku päivä.

Mahtava paikka ja iso suositus vierailulle! Kuljetus oli hienosti järjestetty ja kaikki liikkuminen sujui helposti reissun alusta loppuun. Matkan opas toi tiedoillaan elämyksestä kokonaisemman ja oppi uutta myös historiasta. Tämä olisi jäänyt tutkimatta ilman, että matkan olisi suorittanut ilman häntä.

Helppo ja mukava tapa päästä Caminito del Reyyn. Selkein ohjein ja yrityksen jatkuvalla seurannalla tehtyä varausta. Tyytyväinen tarjottuihin palveluihin, oppaan kanssa, linja-autonkuljettaja Paco, toinen opas pienellä polulla... Täysin suositeltavaa

I do have a fear of hights, but it was not so bad. Felt sade. Very recommendable.