Malaga
Architecture Tours

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Malaga, Arkkitehtuuri

Arkkitehtuuri: Mitä muuta kokemista on kohteessa Malaga?

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 899 arvosteluun

Ei pettynyt

Saatuaani tietää Alhambran takaisin lukiopäivinäni, se oli aina ollut kauhat-luetteloni. Se ei petä! Kiertueen teki vielä paremmaksi upeasta oppaastamme Maria Lopez Garciasta. Hänellä on todellinen intohimo koko palatsin historiaan, arkkitehtuuriin ja kauneuteen. Hänen tietonsa ovat hämmästyttäviä, ja uskon, että hän olisi voinut pidentää kiertueen aikaa tunteilla ja pitää silti kiinnostuneena sen historiasta. Maria, kiitämme sinua niin paljon.

Kaikki taputteli ja oli hyvin järjestetty. Majoitimme Malagassa, koska olimme varanneet tietämättä hotellistamme, mutta matkan jälkeen meidät ajettiin suoraan hotellille, koska se oli matkalla viimeiseen pysäkkiin. Hyvä palvelu. Annabel oli taitava humoristinen opas ja paikallinen opas Al Hambrassa oli erittäin pätevä ja tehokas, puhui hyvin englantia ja oli informatiivinen tarvitsematta puhua koko ajan.

Alhambra erittäin hyvin, puuttui selityksiä sivuston historiasta. Muulle: Kranaatti ei todellakaan hyvä. Olimme pyytäneet retkiä ranskaksi, oppaamme ei puhunut ranskaa. Onneksi puhumme myös englantia… Oppaan tarjoama minimipalvelu, ei muuta.