Lisää päivät

MalagaArkkitehtuuri

Suosituksemme kategoriassa Malaga Arkkitehtuuri

Katamaraaniseikkailu auringonlaskuvaihtoehdolla Malagassa

1. Katamaraaniseikkailu auringonlaskuvaihtoehdolla Malagassa

Suuntaa Malagasta alkavan elämyksen aikana ihailemaan upeita maisemia katamaraaniristeilyllä auringonlaskua katsellen. Siemaile cava-viiniä ja nauti musiikin rauhoittavasta säestyksestä. Valintasi mukaan koe joko valo- tai ei-valoshow'n sisältävä elämys. Malagasta alkava elämys alkaa, kun hyppäät katamaraanin kannelle. Katsele, kun aurinko laskee hitaasti horisontin taakse. Valojen syttyessä ihaile upeaa siluettia. Siemaile halutessasi cavaa, jos varaat sen sisältävän vaihtoehdon. Kuuntele romanttista musiikkia ja katsele valoesitystä Välimerellä. Lopuksi alus palaa sen lähtöpisteeseen. Musiikin säestämät elämykset järjestettävissä puoliväliin saakka syyskuuta. Erikoishinta keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina.

Málaga: Museo Picasso Málaga Pääsylippu Málagaan

2. Málaga: Museo Picasso Málaga Pääsylippu Málagaan

Museo Picasso Málaga vastaa taiteilijan toiveeseen, joka oli että hänen töitään olisi esillä kaupungissa, jossa hän oli vuonna 1881 syntynyt. Taiteilijan miniän ja pojanpojan lahjoitukset tarjosivat pohjan taidekokoelmalle ja Junta de Andalucía järjesti tämän kunnianhimoisen projektin - yhteisen vaivannäön ansiosta taiteilijan toive kävi toteen. Museo Picasso Málaga avattiin Málagan sydämessä vuonna 2003. Se sijaitsee Palacio de Buenavistassa, joka on julistettu kansallismonumentiksi vuonna 1939. Rakennus on harmoninen yhdistelmä renessanssin ja mudéjar-arkkitehtuurin elementtejä sekä rauhallisia nykyaikaisia linjoja. Näe muun muassa, roomalaisia, arabialaisia ja foinikilaisia raunioita maanalaisessa kerroksessa. Tutustu Picasson vallankumouksellisiin teoksiin tämän päänäyttelyn pääsylipun avulla. Tutustu Picasson graafisiin töihin, maalauksiin, keramiikkaan, piirroksiin ja veistoksiin sekä ensimmäiseen uusklassiseen akateemiseen työhön. Häikäisty Picasson kubistisista taidoista, keramiikkakokeiluista, vanhojen mestarien tulkinnoista sekä 1970-luvulla maalatuista viimeisistä teoksistaan. Tutkimisen lomassa nauti Palacio de Buenavistan kahvilassa lounas, juoma tai purtavaa.

Málagasta: Caminito del Reyn opastettu kierros bussilla

3. Málagasta: Caminito del Reyn opastettu kierros bussilla

Patikoi Caminito del Rey, luonnonkauniiden maisemien ympäröimä riippuva kävelyreitti, oppaan johdolla retkellä Málagsta.Tutustu reitin varrella tämän vaikuttavan insinöörityön rakentamisen todelliseen tarinaan. Hyppää Málagasta bussiin ja matkusta Ardalesiin. Saat oppaaltasi turvallisuusopastuksen ja kypärät. Aloita Caminito del Reyn yksisuuntainen vaellus pohjoiselta sisäänkäynniltä ja kulje kohti eteläistä sisäänkäyntiä. Kulje miljoonia vuosia sitten syntyneiden vuorten ja Guadalhorce-joen voimasta syntyneiden pystysuorien kanjonien lomassa. Kuuntele seikkailijoiden ja kiipeilijöiden tarinoita. Opi yhden Espanjan historian vaikutusvaltaisimmista miehen, kuningas Alfonso XIII:n, tarina. Polun pituus on 7,7 kilometriä, mutta se on helppo kävelyreitti, varsinkin kun oppaasi pitää sinulle seuraa. Polun lopussa palaa bussille, jolla sinut kuljetetaan takaisin Málagaan.

Costa del Solista ja Málagasta: Opastettu Caminito del Rey

4. Costa del Solista ja Málagasta: Opastettu Caminito del Rey

Valmistaudu seikkailupäivään kävellessäsi Caminito del Reyllä, El Chorron rotkon seinämiä pitkin Málagassa. Seuraa opasta polulla, joka johtaa Desfiladero de Los Gaitanesin läpi kulkevalle kävelysillalle. Päivä alkaa, kun sinut noudetaan jostakin Málagan monista paikoista ja matkusta Ardalesiin. Pysähdy hetkeksi Ardalesissa, valkoisessa kylässä, jotta voit ostaa aamiaisen tässä paikallisessa paikassa ennen aktiviteetin alkamista. Palaa bussiin ja jatka, kunnes saavut Caminito del Reyn pohjoiselle sisäänkäynnille. Kävele sitten pienen ja pitkän tunnelin läpi päästäksesi luonnonpoluille, jotka johtavat rotkojen sisäänkäynnille. Laita kypärä päähäsi ja kuuntele turvallisuusohjeita. Opi, mitä voit kokea vaelluksen aikana. Opas seuraa sinua ryhmän perässä vastatakseen kysymyksiisi matkan varrella samalla, kun nautit kokemuksesta. Kulje Gaitanesin rotkon tuntumassa, kukkuloiden poikki kulkevan luonnollisen solan, joka erottaa Malagan rannikon saarista ja jonka pohjalla virtaa Guadalhorce-joki. Suuntaa turvalliselle ja mukavalle kävelylle henkeäsalpaavien maisemien ympäröimänä. El Caminito del Rey on monen vuoden täydellisen hylkäämisen jälkeen nyt jälleenrakennettu polku, joka ulottuu kahden rotkon ja suuren laakson välille. Kun olet kulkenut pohjoisesta etelään kulkevaa alamäkeä, saavut uloskäynnille, jossa bussi odottaa sinua. Kun ryhmä on noussut bussiin, palaa takaisin Costa del Solille ja sinut jätetään noutopaikalle.

Málaga: Flamenco Show Alegría

5. Málaga: Flamenco Show Alegría

Tutustu aitoon flamencoesitykseen Flamenco Alegríassa. Näe perinteistä tanssia ja kuule kaunista laulua ja kitaransoittoa Málagasta, Costa del Solin pääkaupungista. Nauti koko näyttelijäkaartin esityksestä. Katso, kuinka tanssijat esittävät lyhyen kohtauksen, ennen kuin laulaja ja kitaristi liittyvät lavalle. Kuule seuraavaksi kitaristin soolo ja näe, kuinka kukin tanssija esittää soolokappaleen, joka ilmaisee erilaisia tunteita, kuten iloa, tuskaa ja melankoliaa. Rentoudu katsellessasi juomien ja perinteisten tapasten äärellä. Ihaile uskomattomia ja spontaaneja esityksiä taianomaisen kokemuksen aikana.

Malagasta ja Costa del Solista: Gibraltar -kierros

6. Malagasta ja Costa del Solista: Gibraltar -kierros

Aloita kierros Malagan keskustassa, Corte Inglésistä tai muusta kohteesta Costa Del Solista bussin luota. Suuntaa kohti Gibraltaria ilmastoidussa bussissa, ja rentoudu makuuasentoon menevissä istuimissa WiFiä ja USB-portteja hyödyntäen. Opas esittelee kierroksella kiehtovia yksityiskohtia nähtävyyksistä ja tekemisestä, jota voit odottaa Gibraltarille saapuessasi. Tullipisteen jälkeen linja-autio ajaa Gibraltarille, ja pysähtyy sitten keskustaan vapaa-aikaa varten. Luonnonsuojelualueen ja kalliokierroksen varattuasi voit kokea upeita näkymiä Gibraltarilla ja käydä muun muassa salmella, sekä St Michaelin luolien sisällä. Bongaile magotteja Apinaluolassa. Nähtävyyskierroksen jälkeen nauti lounastauosta ja tutustu ostosmahdollisuuksiin ja kohteisiin Main Streetsillä, Casematerin aukiolla, Marina Bayssa ja Välimeren portailla. Paluumatka alkaa Gibraltarista klo 15.30.

Málaga: Auringonlaskun katamaraaniretki

7. Málaga: Auringonlaskun katamaraaniretki

Kokeile Malagan kauneutta ennennäkemättömällä tavalla purjehtimalla ylellisellä katamaraanillamme auringonlaskun aikaan. Ihaile kaupungin majesteettista horisonttia mereltä käsin ja luo pysyviä muistoja, joita voit vaalia ikuisesti.. Nouse katamaraanin kyytiin ja lähde Malagan satamasta. Risteile pitkin Välimerta ja näe Malagaa auringonlaskun aikaan chillout-musiikkia kuunnellen. Katamaraanilla on laaja baari ja lyömätön musiikkilaitteisto, jotta voit nauttia tästä aktiviteetista kuin koskaan ennen. Aluksen sisällä on baaripalvelu ja kylpyhuoneet.

Malagasta: Kokopäivän bussimatka Rondaan ja Seteniliin

8. Malagasta: Kokopäivän bussimatka Rondaan ja Seteniliin

Noudetaan keskeisellä paikalla sijaitsevasta kohtauspaikasta Malagassa ja istu alas ja rentoudu ilmastoidulla ajomatkalla Setenil de las Bodegasiin, jossa sinulla on vapaa-aikaa lounaaseen ja tutkimiseen. Jatka Rondan kaupunkiin opastetulle kierrokselle Rondan historiallisessa keskustassa. Pysähdy Uudella sillalla nauttiaksesi Tajon rotkosta ja sen panoraamanäkymistä, vieraile härkätaisteluareenassa ja Härkätaistelumuseossa. Ronda on yksi Espanjan vanhimmista kaupungeista ja se on rakennettu kahdelle erilliselle kalliolle, joita yhdistää Espanjan kuuluisin silta, Uusi silta, joka rakennettiin 1700-luvulla. Opas esittelee Rondan ympäristössä, ja sinulla on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin myös omatoimisesti. Lähde kävelykierrokselle romanttisessa kaupungin keskustassa, jossa on kirkkoja, minipalatseja ja Espanjan vanhin härkätaisteluareena. Palaa kohtaamispaikkaasi Malagassa kiertueesi lopussa.

Malaga: Katamaraaniristeily ja vapaaehtoinen uimapysähdys

9. Malaga: Katamaraaniristeily ja vapaaehtoinen uimapysähdys

Nauti Malagan panoraamanäkymistä mereltä ja rentoudu 24-metrisellä katamaraanilla. Ota aurinkoa keula-alueen verkoissa tai lepää jossakin varjoisista paikoista.Hyvä on, että voit ottaa aurinkoa. Valitse 1 tunnin, 1,5 tunnin tai 1,5 tunnin päiväristeilyjen välillä. Jos valitset 1,5 tunnin päiväristeilyn, on ylimääräinen pysähdys uintia varten.

Malaga: Katamaraanipurjehdus risteily, jossa uinti ja valinnainen DJ

10. Malaga: Katamaraanipurjehdus risteily, jossa uinti ja valinnainen DJ

Koe Malagan lahti alkuperäisellä tavalla katamaraanilla. Tapaa Malagan laiturilla aloittaaksesi purjehdusseikkailusi. Hyppää Mundo Marinon katamaraaniin ja nauti purjehduksen ilosta ja tutustu viehättävään kaupunkiin uudesta näkökulmasta. Nauti joustavasta reitistä, joka on ainutlaatuinen ja erityinen jokaiselle päivälle. Anna tuulen kantaa itsesi ja rentoudu. Hemmottele itseäsi baaripalvelulla laivalla koko matkan ajan. Voit myös nauttia valinnaisesta uintipysähdyksestä risteilyn aikana.

Saatavilla olevat aktiviteetit

105 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 7

Malaga: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 899 arvosteluun

Der var intet at sætte en finger på ved denne tur. Nouto kaikista hotelleista erittäin hurtigt, og på ingen tid var vi på vej mod første stop, Granada. Guiden var virkelig god til at informere og fortælle om småt og stort under rejsen. Vi havde 3,5 time i Granada, så masser tid til både at se byen, og spise og slappe af. Derefter kørte vi videre til Al-Hambra - sikke en oplevelse!!! Klart er besøg værd. Indeholder en spændende historie og området er virkelig betagende. Vi fik en 2,5 time guidet tur rundt i hele området, og guiden her var også i topklasse ! Til all all andre rejsende: husk pas, og masser af vand!!! Der var 37 grader da vi har der, så vand kunne man ikke få nok af, dog var der rig mulighed for skygge, så vi klarede den.

Kiva matka! Ensin vietimme muutaman tunnin Granadassa - erittäin mukavassa kaupungissa. Bussimatkalla sinne oppaamme kertoi meille Malagan ja Granadan historiasta sekä alueista, joiden läpi ajoimme. Iltapäivällä menimme Alhambran palatsiin. Odota, kuinka kaunista se oli! Vaikka vierailuja oli PALJON, se oli silti silmien juhla.

Hyvä päivä. Alhambra on upea palatsi, jossa sinun täytyy ehdottomasti käydä, jos tulet Costa del Soliin. Opas bussissa oli todella hyvä ja antoi meille kaiken tarvittavan tiedon ja toi uutta tietoa alueesta. Alhambran opas myös erinomainen

Ehdimme nähdä todella paljon Alhambrassa. Opas oli erittäin asiantunteva ja huolehtiva. Hän toi hyvin esiin juuri parhaat kohokohdat ja kuvauspaikat.

Retki oli hyvin järjestetty. Opas muistutti moneen kertaan tärkeistä asioista. Aikataulu piti paikkansa.