Valitse päivämäärät
Malaga

Auringonlaskukierrokset

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Malaga, Auringonlaskukierrokset

Auringonlaskukierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Malaga?

Malaga, Auringonlaskukierrokset: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 3 arvosteluun

Ihana matka, tein muutaman kierroksen maksimoidakseen tarjotun 1,5 tunnin ajan. Ihana raikas lasi cavaa nauttiaksesi upeiden auringonlaskunäkymien rinnalla! En tiedä miten se toimisi tai näyttäisi, jos sää ei olisi niin hyvä kuin meillä! Runsaasti tilaa ja mahdollisuus liikkua katamaraanissa ja ihmiset ovat mukavat vaihtamaan tilojen välillä, jos haluat istua verkoissa, jos et ole onnistunut nappaamaan sinne paikkaa. Mutta loppua kohti! Tulee viileä, mutta roiskeet takaisin eivät ole ollenkaan huonoja. Paras kohokohta, onnistui saamaan vilauksen delfiineihin! 10/10 suosittelen kaikille, perheille, sinkkuille tai pariskunnille!

Erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta. mukava vene, lähti ajoissa matkaan, näki korkean laivan ja risteilyaluksen lähtevän molemmat samaan aikaan. Lähde matkaan cava kädessä!! Ja maksubaari myös toiminnassa. Kaunis matka, ihana auringonlasku. Upea matka - ja erittäin hyvä hinta.

Jos joku Malagaan eksyy, niin kyllä tällaiseen kannattaa ottaa osaa. Hyvä ilta-aktiviteetti, joka virkistää eikä niin kamalan kalliskaan ole.

Täydellinen lopetus lomallesi. Voin vain suositella! (:

The sunset in the end of the trip is really beautiful.