Päivämatka

Malaga: Caminito del Rey Path -päiväretki oppaan kanssa

Malaga: Caminito del Rey Path -päiväretki oppaan kanssa

Aktiviteetin tarjoaja: Julia Travel Gray Line Spain
Pian loppuunmyyty

alkaen 59 € per henkilö

Pian loppuunmyyty

Kävele El Caminito del Reylle jännittävästä kokemuksesta ja upeista näkymistä. Tämä korkean seikkailun vie 100 metriä joen yläpuolelta.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Kesto 8 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti, espanja, saksa

Elämys

Kohokohdat
 • Käy Conde de Guadalhorcen padolla, jolta kävelykierros alkaa
 • Kävele 100 metriä Guadalhorcen-joen yläpuolella El Caminito del Raylla
 • Ihmettele upeita näkymiä Desfiladero de los Gaitanes kanjoniin
Koko kuvaus
Valitse lähin lähtösi Costa del Solista ja nouse ilmastoidulle bussille, istu alas ja rentoudu matkalla Caminito del Reyyn. Vain 9 km Caminito del Reystä, teemme noin puolentoista tunnin pysähdyksen viehättävässä Ardalesin kaupungissa, jossa sinulla on vapaa-aikaa vierailla siellä rauhassa. Tällä pysäkillä voit venytellä jalkojasi, syödä välipalaa ja ladata akkuja ennen kuin lähdet Caminito del Rey -vaellusreitille.

Aloita opastettu kävelymatka Caminito del Reyä pitkin ja nauti näkymistä 100 metrin korkeudelta Guadalhorce-joen yläpuolelta samalla, kun opit polun historiasta oppaaltasi.

Aloita kävelykierros Conde de Guadalhorcen padolla, joka on Malagan maakunnan tärkein vesivarasto. Opi Desfiladero de los Gaitanesin historiasta paikalliselta oppaaltasi. Tämä Guadalhorce-joen kaivertama kanjoni on provinssin keskustassa. Kuningas Alfonso XIII:n avaama polku, joka tunnetaan nimellä El Caminito del Rey (pieni kuninkaan polku), toimi vesikanavan huoltoreittinä pohjoisessa olevilta altailta El Chorroon. Katso kuinka polun pituus on noin 3 kilometriä ja leveys alle 1 metri. Se roikkuu 100 metriä Guadalhorce-joen yläpuolella, ja sitä pitkin käveleminen koettelee hermostasi tässä korkeassa seikkailussa.

Sisältää
 • Ilmastoitu bussi
 • Monikielinen saattaja/opas
 • Caminito del Reyn sisäänpääsymaksu
 • Opastettu kierros Caminito del Reyssä
 • Ruokaa ja juomia
Ei sovellu
 • Alle 8-vuotiaat lapset
 • Liikuntarajoitteiset henkilöt
 • Pyörätuolia käyttävät
 • Huimauksesta kärsivät
Covid-19-varotoimenpiteet

Sinun tulee varata tämä aktiviteetti verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu

Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka voi vaihdella valitusta kierrosvaihtoehdosta riippuen.

Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Mukavat jalkineet

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Polun varrella ei ole wc:tä
 • Tämä kiertue voidaan peruuttaa huonon sään vuoksi
 • Ota yhteyttä Julià Traveliin 48 tuntia ennen kiertueen lähtöpäivää vahvistaaksesi varauksesi ja noutopisteen tiedot uudelleen
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,3 /5

perustuen 622 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,2/5
 • Kuljetus
  4/5
 • Hinta-laatusuhde
  4/5
 • Turvallisuus
  4,6/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Mahtava retki!

Retki oli hyvin toteutettu ja sujui täysin ongelmitta. Ainoa negatiivinen asia oli todella pitkä paluumatka (Malagaan). Menomatka kesti tunnin, mutta paluumatka 3 tuntia johtuen osallistujien tiputtelusta eri kaupunkeihin. Itse paikka oli upea, ja reitti helppokulkuinen ja sopivan lyhyt, että maisemien ihailulle jäi hyvin aikaa. Kivana yllätyksenä vierailimme paluumatkalla läheisessä kylässä, jossa oli mahdollisuus syödä ja maistella paikallisia herkkuja kuten olutta, viiniä, oliiveja ja hunajaa. Loistava hinta-laatu -suhde. Voin suositella kaikille!

Lue lisää

7. heinäkuuta 2018

Upea, kokemisen arvoinen kävelyreitti.

Osallistuimme Caminito del Rey -kävelyyn tuulisena ja aika kylmänä päivänä 20.4. Meitä kehotettiin tuulen takia suoriutumaan reitistä kahdessa tunnissa. Käelypolulla oli useampia ryhmiä ja välillä oli ruuhkia ja tämän sekä aika tiukan aikataulun vuoksi ei ollut oikein aikaa jäädä fiilistelemään. Reissu oli hieno, vaikka olinkin hieman pettynyt, koska minua ei pelottanut yhtään, ei edes riippusillan ylitys. Polku oli rakennettu tosi turvalliseksi ja se myös tuntui turvalliselta, joten vaikka olisi vähän korkeanpaikankammoa reitille uskaltaa lähteä mukaan. Matka oli hyvin järjestetty. Bussi nouti meidät sovittuna aikana Marbellasta ja sitten mukaan poimittiin matkanvarrelta lisää porukkaa. Paluumatka tehtiin toista reittiä niin, että meidät ensin lähteneet palautettiin ensimmäisinä Marbellaan. se oli tosi hyvä juttu; näin ei meidän matkastamme tullut kohtuuttoman pitkä matkan eikä ajan suhteen. Lähtisin mielelläni uudestaan, jos sitten olisi aikaa myös fiilistelylle.

Lue lisää

12. toukokuuta 2018

Hieno kohde

Caminito del Rey oli ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka. Linja-auto saapui sovitusti ja ennakoiviin kysymyksiini matkan lähtöpaikasta vastattiin järjestävästä matkatoimistosta nopeasti. Bussi oli selkeästi merkitty ja opas piti hyvin huolta kaikista osallistujista. Ennakkotiedoissa olisi voinut kuitenkin lukea hiukan tarkemmin matkan sisällöstä. Kiersimme ensin Malagasta Fuengirolan kautta Marbellaan hakemaan muita retkeläisiä, josta jatkoimme pienehköjä vuuoristoteitä pitkin kohteeseen (hienot maisemat plussaa). Paluumatkalla pysähdyttiin vielä tunniksi läheiseen kylään syömään. Oletetun 8 tunnin sijaan matka kesti Malagasta lähdettäessä 11 tuntia. Suosittelen kuitenkin osallistumista!

Lue lisää

30. joulukuuta 2017

Tuotteen tunnus: 107278