8. Malaga: Opastettu ruokakierros
Nauti pysähdyksistä vähintään 4 ravintolassa tai ruokapaikassa tällä Malagan ruokakierroksella. Nauti tapaksia ja muita maukkaita ruokia sekä juomia, kuten tyypillistä espanjalaista viiniä, sangriaa, olutta ja virvoitusjuomia. Sukella tähän aistinvaraisten kokemusten maailmaan, jossa voit helposti eksyä ainutlaatuisten makujen, kutsuvien rytmien ja paikallisten viinilasien sekaan. Maistelut sisältävät: - Paistettu kalmari tai anjovis: Malagan tyypillisin ruoka on anjovis, jota syödään pääasiassa kuumassa öljyssä paistettuna. Kala toimitetaan päivittäin tuoreena rantabaareihin ja ravintoloihin. Malaganin paikalliset syövät niin paljon sardellia, että he ovat ansainneet lempinimen "boquerones" (sardellit). Vaihtoehtona voidaan valita paistettu kalmari. - Manchego-juustolautanen ja Jamon iberico de cebo: Manchegoa tarjoillaan tyypillisesti leivän ja oliiviöljyn kanssa. Maailmankuulu Jamón puhuu puolestaan. Se on laadukas ja pitkään maustettu kinkku, jonka maku on intensiivinen ja vähärasvainen. - Tortilla de patatas: Espanjalainen perunatortilla on kansainvälisesti myydyin eniten, kiitos sen soveltuvuuden lisukkeeksi, kuumaksi ruuaksi tai alkupalaksi. - Chorizo de bellota: Tämä tyypillinen espanjalainen tammenterhomakkara on yleensä suolattu tai paistettu. - Lihapullat tomaattikastikkeessa: Herkullisessa tomaattikastikkeessa keitetyt maukkaat lihapullat ovat klassikko jokaisessa espanjalaisessa kotitaloudessa. - Alioli-perunat tai patatas bravas: Tämä alkupala koostuu paistetuista perunoista, joiden päällä on valkosipulikastiketta tai mausteista tomaattikastiketta. - Croquetas caseras: Nämä herkulliset kroketit valmistetaan bechamel-kastikkeella (jauhot, voita, maitoa ja muskottipähkinää), suolaa, pippuria, sipulia, extra-neitsytoliiviöljyä, kinkkua, kananmunaa ja korppujauhoja. - Jäätelö - 2 mittalusikallista kupissa tai kartiossa.