Lisää päivät

MalagaKävelykierrokset

Suosituksemme kategoriassa Malaga Kävelykierrokset

Málaga: Alcazaba ja roomalainen teatteri Opastettu kierros sisäänpääsyllä

1. Málaga: Alcazaba ja roomalainen teatteri Opastettu kierros sisäänpääsyllä

Málagan Alcazaba on yksi kauneimmista nähtävyyksistä, jossa voit vierailla ollessasi täällä kaupungissa. Tule käymään tässä upeassa muslimipalatsissa tutkimalla sen linnoitusta, puutarhoja ja koristeltuja takapihoja. Opi sen taiteesta, historiasta, arkkitehtuurista ja löydä piilotetut legendat ja mielenkiintoisuudet, jotka tekevät tästä paikasta niin erityisen. Lopuksi saat selville, kuinka kristityt valloittivat Alcazaban ja Málagan samalla kun ihailet yhtä kaupungin kauneimmista näkymistä, joka jättää sinut sanattomaksi!

Malaga: pubi- ja klubiryömintä

2. Malaga: pubi- ja klubiryömintä

Vietä hauska ilta ulkona Malagassa asiantuntevan ja iloisen juhlaoppaan kanssa. Matkaa täysi ympyrä kaupungin keskustassa ja pysähdy kaupungin parhailla baareilla ja klubeilla  Liity pubi/klubiryömintään monta kertaa - reitit muuttuvat. Matkalla on aina uusia etappeja ja uusia ihmisiä ympäri maailmaa.  Pysähdy yhteensä neljä kertaa ja koe rennot, äänekkäät, tyylikkäät ja sotkuiset baarit ennen VIP -pääsyä jonojen ohi upealle yökerholle. Nauti ilmainen juoma joka pysäkillä ja juhli yön läpi.

Málaga: Perinteiset Tapas- ja viinimatkat

3. Málaga: Perinteiset Tapas- ja viinimatkat

Aloita kierros 200 vuotta vanhalta viinitilalta, jossa saat ensimmäisen Málagan makean viinin. Paikallinen opas selittää kunkin viinityypin erot, käytetyt rypäleet jne. . Jatka "Malagueñojen" suosikkipysäkille nauttimaan kaupungin parhaista viineistä ja tapaksista. Tutustu erityiseen paikkaan, jolla on pitkä historia ja folkloristiset koristeet. Juo vielä lasillinen viiniä tapaksesi kanssa ja heittäydy Málagan gastronomiaan. Kokeile lopuksi andalusialaisen tavernan tunnelmaa Calle Carreterían ympäristössä ja uppoa paikalliseen tunnelmaan kaukana turistijoukoista. Maista talon erikoisuutta, espanjalaista vermuttia, ja kokeile noin 5-6 kotitekoista tapaksia per henkilö tai useampia jaettavaksi.

Málaga: Iltainen viini- ja tapas-kierros

4. Málaga: Iltainen viini- ja tapas-kierros

Lähde kulinaariselle kierrokselle espanjalaiseen keittiöön ja tutustu alueen hienoihin viinilajikkeisiin ja monipuolisiin tapas-annoksiin tällä Málagan kierroksella. Anna asiantuntevan oppaan johdattaa sinut pois kuljettujen polkujen varsilta Málagan yöelämään. Aloita vierailulla viehättävään ja perinteiseen tavernaan Málagassa ja maistele täällä alueen tyypillisiä viinejä. Maista tuoretta iberialaista kinkkua pienessä perheomisteisessa ruokakaupassa ja nauti tyypillisestä espanjalaisesta elämäntyylistä. Jatka matkaasi pieneen, viihtyisään baariin, joka on erikoistunut makkaraan, juustoon ja vermuttiin. Nauti täällä muutama pieni suupala ennen kuin suuntaat Málagan kuuluisimpiin baareihin. Opi kaikki Málagan keittiön kehityksestä ja anna modernin ruoanlaiton innovatiivisten ideoiden inspiroida sinua.

Málaga: 3 tunnin kaiken kattava kävelykierros lippuineen

5. Málaga: 3 tunnin kaiken kattava kävelykierros lippuineen

Nauti opastetusta 3 tunnin kävelykierroksesta Málagassa, joka alkaa Plaza de la Mercediltä, yhdeltä kaupungin tärkeimmistä aukioista. Näet Picasson patsaan ja kuulet kaupungin alkuperästä. Jatka kävelyä tunnetuimmille paikoille, kuten Plaza de la Constitución, Calle Lario ja La Plaza del Obispo. Astu sisään katedraaliin, joka tunnetaan myös nimellä La Manquita. Oppaasi esittelee sinulle useita viehättäviä paikkoja, ja pysähdytte nauttimaan yhtä Malagan tyypillisistä viineistä. Viimeinen pysähdys kierroksella on vierailu Teatro Romanossa ja Alcazabassa, josta avautuu panoraamanäkymät monumentin sisältä.

Malaga: Roomalainen teatteri ja Alcazaban opastettu kierros

6. Malaga: Roomalainen teatteri ja Alcazaban opastettu kierros

Lähde retkelle ajassa taaksepäin tällä opastetulla kierroksella roomalaiseen teatteriin (Teatro Romano) ja Alcazabaan Malagassa. Matkaa aina keisari Augustuksen päiviin saakka, jota pidetään Rooman ensimmäisenä keisarina tämän noustua valtaan 27 eaa. aina kuolemaansa saakka 14 jKr. Malagan kulttuurillisessa sydämessä sijaitseva Alcazaba on kaupungin vanhin monumentti. Opi teatterin historiasta ennen kuin kierros jatkuu Espanjan parhaiten säilyneelle Alcazaba-linnoitukselle. Astu sisään historialliseen kaupunkiin ja näe Puerta del Arco de Criston kappeli. Tutustu kauniiseen Patio de Armasiin ja ihaile uskomattomia näkymiä kaupunkiin kukkulan laelta. Kuule, mitä rakennusta on käytetty ja miten se on kehittynyt Malagan 1400-luvun piirityksen jälkeen Reconquistan aikana ja sen jälkeen. Ihaile Fortaleza de Gibralfaron maisemia, joka rakennettiin 1300-luvulla Alcazabaa suojelevien joukkojen asumukseksi.

Malaga: Tapas Crawl

7. Malaga: Tapas Crawl

Sukellu andalusialaisten tapasten rikkaaseen maailmaan kierroksella, joka näyttää sinulle monenlaisia baareja Málagassa, autenttisimmista symbolisimpiin, mutta myös naapuruston tyypillisiä baareja tai baareja, jotka ovat pystyneet säilyttämään perinteensä vuosien varrella. Syö ja elä kuten paikalliset, kun matkustat eri tunnelmissa ainutlaatuisen gastronomisen kokemuksen parissa. Kun olet tavannut oppaasi, lähde löytöretkelle Malagan paikallisiin baareihin ja piilotettuihin bodegoihin. Vieraile viidessä eri tapas-baarissa ja maista jopa 10-12 herkullista paikallista erikoisuutta jokaisessa. Opi lisää siitä, miten kaupungin rikas historia ja kulttuuri ovat vaikuttaneet sen ruokakulttuuriin, ja samalla voit luoda yhteyksiä muihin herkuttelijoihin oppaasi asiantuntevalla avustuksella, joka kertoo sinulle kaupungin kulttuurista sen gastronomian kautta. Ei sovellu kasvissyöjille ja vegaaneille.

Malaga: Opastettu ruokakierros

8. Malaga: Opastettu ruokakierros

Nauti pysähdyksistä vähintään 4 ravintolassa tai ruokapaikassa tällä Malagan ruokakierroksella. Nauti tapaksia ja muita maukkaita ruokia sekä juomia, kuten tyypillistä espanjalaista viiniä, sangriaa, olutta ja virvoitusjuomia. Sukella tähän aistinvaraisten kokemusten maailmaan, jossa voit helposti eksyä ainutlaatuisten makujen, kutsuvien rytmien ja paikallisten viinilasien sekaan. Maistelut sisältävät: - Paistettu kalmari tai anjovis: Malagan tyypillisin ruoka on anjovis, jota syödään pääasiassa kuumassa öljyssä paistettuna. Kala toimitetaan päivittäin tuoreena rantabaareihin ja ravintoloihin. Malaganin paikalliset syövät niin paljon sardellia, että he ovat ansainneet lempinimen "boquerones" (sardellit). Vaihtoehtona voidaan valita paistettu kalmari. - Manchego-juustolautanen ja Jamon iberico de cebo: Manchegoa tarjoillaan tyypillisesti leivän ja oliiviöljyn kanssa. Maailmankuulu Jamón puhuu puolestaan. Se on laadukas ja pitkään maustettu kinkku, jonka maku on intensiivinen ja vähärasvainen. - Tortilla de patatas: Espanjalainen perunatortilla on kansainvälisesti myydyin eniten, kiitos sen soveltuvuuden lisukkeeksi, kuumaksi ruuaksi tai alkupalaksi. - Chorizo de bellota: Tämä tyypillinen espanjalainen tammenterhomakkara on yleensä suolattu tai paistettu. - Lihapullat tomaattikastikkeessa: Herkullisessa tomaattikastikkeessa keitetyt maukkaat lihapullat ovat klassikko jokaisessa espanjalaisessa kotitaloudessa. - Alioli-perunat tai patatas bravas: Tämä alkupala koostuu paistetuista perunoista, joiden päällä on valkosipulikastiketta tai mausteista tomaattikastiketta. - Croquetas caseras: Nämä herkulliset kroketit valmistetaan bechamel-kastikkeella (jauhot, voita, maitoa ja muskottipähkinää), suolaa, pippuria, sipulia, extra-neitsytoliiviöljyä, kinkkua, kananmunaa ja korppujauhoja. - Jäätelö - 2 mittalusikallista kupissa tai kartiossa.

Málaga: Katedraali, Alcazaba, roomalainen teatteri Kävelykierros

9. Málaga: Katedraali, Alcazaba, roomalainen teatteri Kävelykierros

Katsele Málagan kohokohtia tällä ryhmäkävelykierroksella. Seuraa opastasi katedraaliin, Alcazabaan, roomalaiseen teatteriin ja Picasson kaduille. Kuuntele, kun oppaasi kertoo sinulle lisää näistä kohteista. Aloita kierroksesi Plaza de La Marinalta. Kävele Malagan renessanssiajan katedraaliin, jossa oppaasi osoittaa katedraalin yksityiskohtia ja antaa kiehtovia taustoja näkemällesi. Katedraalissa vietettävinä messupäivinä selitykset tapahtuvat rakennuksen ulkopuolella.Messuina katedraalissa on messu. Suuntaa Alcazabaan, joka on rakennettu Gibralfaro-vuoren kylkeen. Nouse hissillä korkeimmalle kohdalle, josta voit ihailla näkymiä Malagaan. Kävele muinaiselle roomalaiselle teatterille ennen kuin suuntaat kaduille, joilla Picasso asui. Ihaile Picasson patsasta ja tutustu Plaza de la Mercediin, Plaza del Obispoon ja Calle Lariosiin asiantuntevan oppaan kanssa.

Malaga: Kahden tunnin kierros keskustassa ja katedraalilla

10. Malaga: Kahden tunnin kierros keskustassa ja katedraalilla

Tämä opastettu kierros vie sinut Malagan historialliseen keskustaan ja katedraalille. Tapaamispaikka on Plaza de la Merced, joka on tunnettu sen kytköksistä liberaaliin politiikkaan ja monista käyttötarkoituksista historian aikana. Aukiolla näet kuuluisan Picasso-patsaan lähellä Pablo Ruiz Picasso -säätiötä. Kävelykierroksen aikana näet Malagan kaupungin historiallisen juuret. Kiertele tärkeissä kohteissa, kuten Calle Granadassa ja Iglesia de Santiagolla, Plaza de la Constituciónilla, Pasaje de Chinitasilla, Calle Lariosilla ja Plaza del Obispolla. Koe siellä Malagan suurimman monumentin, katedraalin, majesteetillinen ulkomuoto. Monumentin oikea nimi on Catedral de la Encarnación ja se tunnetaan myös nimellä La Manquita.

67 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 5

Malaga: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.