Valitse päivämäärät

Malaga Kesätoimintaa

85 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/6

Malaga: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Malaga parhaat nähtävyydet?

Kohteen Malaga parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga ovat

Gibraltar

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Opas oli yksityiskohtainen ja informatiivinen maamerkeistä. Pidin erityisesti tavasta, jolla hän yhdisti tarinan palapelin palasiksi. Bonus, hän vastasi kaikkiin kysymyksiimme ja suositteli hienoa ei-turistialuetta, jossa voit syödä herkullisia ja tuoreita mereneläviä! Suosittelen lämpimästi tätä yritystä! Tämä kiertue! Opimme lisää Malagan menneisyydestä.

Erittäin hyvä kokemus. Olimme lopulta erittäin tyytyväisiä kiertueeseen. Onat-opas on erittäin hyvä, hän yrittää mukautua kunkin ryhmän makuun ja kiinnostuksen kohteeksi. Hän opetti meille paljon historiaa tekemättä siitä raskasta ja antanut meille aikaa ottaa valokuvia tai levätä. Toistaisimme epäilemättä.

Hieno ajo! Panoraamanäkymä kaupunkiin oli erittäin kaunis, samoin kuin itse satama ja suuret risteilyalukset. Cava voidaan toistaa ilman ongelmia. Tilaa riitti kaikille. Mielestäni se on mukavaa toimintaa ja erittäin hyvään hintaan. Kippis

Mukavaa tekemistä Malagassa, vieraanvarainen ja lämmin henkilökunta. Mukava katamaraani. Pieni haittapuoli: harmi, että se on niin lähellä rannikkoa, mutta looginen toiminnan ajaksi, joka on määrätty.

Me and my friend like a lot! It was nice to see Malaga from sea at evening.