Malaga
Churches & Cathedrals

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Malaga, Kirkot ja katedraalit

Kirkot ja katedraalit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Malaga?

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 503 arvosteluun

Yllätys valmentajamatka poikkeuksellisilla näkymillä

Ronda Valmentajan nimen opas oli José. Hän puhuu 7 kieltä ja ylpeä kaikesta. Hän oli erittäin informatiivinen jokaisesta läpikäymästämme kaupungista. Matkalla Rondaan oli upeat näkymät pysähtyen Setenil-nimiseen kylään, jossa meitä kohdeltiin, koska se oli festivaali, ihmiset paikallisessa pukeutumisessa, ratsastajat ja hevoset ja kulkue. Muutettuaan Rondalle, sama festivaali oli Rondassa, mutta mukana oli enemmän ihmisiä ja aina kehitetty miesten ja naisten pukeutuminen. Ensimmäinen pysähdyspaikka oli härkätaistelu, härkätaistelujen historian läpi käyminen ja itse käveleminen ympäri härkätaistelua. Muutimme viinitilaan, jossa meillä oli maistella viiniä valkoisesta, punaisesta makeaan sherryyn. Sitten näemme mitä kaikki tulevat katsomaan Rondan siltaa sen sijaan, että seuraisimme kaikkia muita, jos saat vain rajoitetun kuvan, menimme alas toiseen näkökulmaan ja saimme upeat näkymät ja upeita valokuvia. Lounasaamisen jälkeen kahvilassa ylös yhden sivukadun päältä välttyi Pääkadulta, ko

Erittäin kaunis kaupunki (ja 30 ° huhtikuun puolivälissä ...)

Bussimatka on pitkä (> 3 tuntia kumpaankin suuntaan), mutta ehdottomasti sen arvoinen. Erinomainen paikallinen opas Sevillassa (tuomiokirkon vierailu) sujuvasti neljällä kielellä. Paikallinen opas bussissa oli hyvä, mutta ei voinut jakaa paljon sisältöä ajon aikana, koska selitys oli tehtävä 4 kielellä (käsityksemme).

Opas oli loistava, puhuen englantia ja ranskaa. Vierailut olivat mielenkiintoisia. Bussi oli erittäin mukava. Suosittelen täysin.

Retki oli nähtövyyksiltään erinomainen.

Ihmisten pitää tulla ajoissa sovittuun lähtöaikaan. Jouduimme useaan eri otteeseen odottamaan bussissa joitakin ihmisiä. Ikävää!

Ronda retki oli hieno kokemus.

Rondan kaupunki on näkemisen arvoinen. Ainoa miinus oli, että oppaamme puhui enemmän espanjaa, ranskaa ja saksaa kuin englantia.