Malaga
Transportation

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Malaga, Kuljetukset

Kuljetukset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Malaga?

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Järjestelyt olivat oikein toimivat ja matkamme onnistui hienosti. Opas odotti meitä jo reilusti ennen sovittua aikaa kohtaamispaikalla ja lähdimme liikkeelle heti kaikkien osallistujien (vain 8 henkeä, mikä oli loistava ryhmän koko) saavuttua. Opas (Paul) puhui äidinkielinään sekä englantia että espanjaa, joten englanninkielinen selostus oli hyvin selkeää ja kommunikointi sujui muutenkin mainiosti. Myös huumoria löytyi. Muu ryhmä oli espanjankielinen, joten hän kertoi asiat heille espanjaksi ja joko ennen tai jälkeen meille kahdelle erikseen englanniksi, mikä oli meistä erinomaista palvelua.

Se oli niin hauskaa tehdä. Lämpötila oli noin 18-20 astetta, mikä on täydellinen lämpötila tällaiselle matkalle. Ympäristö oli henkeäsalpaava! Paavali oli oppaamme ja hän tietää niin paljon ympäristöstä. Tämä ympäristö on todella hänen leikkipaikkaan. Voit nähdä, että hän rakastaa sitä niin paljon, ja saimme nopeasti niin innostuneeksi kuin hän on. Kiitos paljon hienosta kokemuksesta Paul! Me ja 9-vuotias tytärmme rakastimme sitä!

Itse vene oli ihana matka ja mukavaa musiikin kera, edullinen baari laivalla. Uintiin ei kuitenkaan jäänyt pysähdystä ja muita arvosteluja luettuaan tämä kuulosti enemmänkin auringonotto + uintimatkalta, mutta sitä se ei ollut ollenkaan. Jälleen, se oli ihanaa, mutta sitä ei mainostettu, ja kaikki perheet olivat niin vain pitämisen arvoisia, koska jotkut lapset häiritsivät minua ja kokemusta.

Menin vaimoni kanssa 15 € 1,5 tunnin matkalle ja se oli melko uskomatonta. Sää oli melko hyvä yli 30 astetta, ja koska saavuimme ajoissa, saimme verkon makuulle koko matkan ajaksi vain itsellemme. 3€ ylimääräinen uinti meressä on ehdottomasti pakko saada, vesi vaikka kylmä oli erittäin virkistävää ja oli todella siistiä hypätä veneestä merelle!

Hienot maisemat. Miinusta se että piti kulkea ryhmässä ja pitkät pysähdykset kuuntelemaan oppaan melko yksityiskohtaisia kertomuksia.