Malaga Kulttuuri ja historia

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
64 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Malaga: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Malaga parhaat nähtävyydet?

Kohteen Malaga parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga ovat

Gibraltar

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 2 460 arvosteluun

Kaunis kokoelma ja ääniopas hämmästyttävällä hinnalla, joka on ilmoitettu sovelluksessa täällä. Henkilökohtaisesti se maksaisi paljon enemmän ja olen iloinen, että löysimme tämän sovelluksen ja palvelut täältä! Ääniopas oli erittäin mielenkiintoinen ja esityksessä oli paljon upeita kappaleita. Brassaï-kokoelma on täysin sen arvoinen, sillä valokuvat ja Brassaïn ja Picasson sekä muiden taiteilijoiden kietoutunut historia oli merkityksellistä ja kaunista. En suosittele alle 15-vuotiaille lapsille katsomaan molempien näyttelyiden taideteoksia, koska osa sisältää S-hyökkäystä ja alastomuutta.

Kaupungin historiallisen osan keskustassa Picasso-museo oli mukava tapa viettää pari tuntia. Kronologisesti aseteltuna voit jäljittää taiteilijan kehityksen hänen viimeisiin vuosiin - ääniopas oli enemmän kuin hyödyllinen. Paikan päällä oleva kahvila oli halpa ja iloinen istuimilla sisätiloissa ja patioalueella. Kannattaa käydä.

Erittäin kaunis kaupunki (ja 30 ° huhtikuun puolivälissä ...)

Bussimatka on pitkä (> 3 tuntia kumpaankin suuntaan), mutta ehdottomasti sen arvoinen. Erinomainen paikallinen opas Sevillassa (tuomiokirkon vierailu) sujuvasti neljällä kielellä. Paikallinen opas bussissa oli hyvä, mutta ei voinut jakaa paljon sisältöä ajon aikana, koska selitys oli tehtävä 4 kielellä (käsityksemme).

Varasimme vanhan, pääsimme suoraan D-päivään sovittuun aikaan (klo 12). Museo on erittäin mukava kahdella Picasson kokoelmalla. Reitti on miellyttävä. Meillä on taidemaalarin historia joidenkin hänen teostensa kanssa. Henkilökunta on erittäin miellyttävä. Ranskankielinen ääniopas (sisältyy hintaan) on plussaa.

Menimme sinne noin klo 18.30, joten siellä ei ollut melkein ketään, johon pääsimme suoraan sisään odottamatta. Ääniopas sisältyy hintaan ja opastaa töistä töihin. Reput tulee jättää sisäänkäynnin kaappiin, mikä on normaalia, jotta vältytään teosten vaurioitumiselta kömpelyydestä.