Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Muut elämykset

Málaga: 3 tunnin yksityinen kiertoajelu aarreetsintä

Aktiviteetin tarjoaja: Malaga City Adventures

Málaga: 3 tunnin yksityinen kiertoajelu aarreetsintä

Aktiviteetin tarjoaja: Malaga City Adventures

alkaen 28 € per henkilö

Tämä yksityinen kiertue muuttaa klassisen Málagan kiertoajelun interaktiiviseksi aarteenetsinnästä, joka tasapainottaa nähtävyyksien, tiedon, itsenäisyyden ja hauskanpidon välillä. Tämä kiertue sopii kaikkien matkailijoiden tarpeisiin ja odotuksiin.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 3 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohjaaja
englanti, saksa, espanja
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Katso kaikki tärkeimmät kulttuurikohteet Málagan historiallisessa keskustassa
 • Tutustu Málagan viehättäviin kaduihin ja nauti aidosta tunnelmasta
 • Etsi piilotettuja vihjeitä muinaisesta merirosvoaarteesta
 • Ole enemmän kuin turisti, ole matkailija ja löydä paikallisia sisäpiiripaikkoja
Koko kuvaus
Matkustitpa sitten pariskuntana, lapsiperheenä tai ryhmässä – ei ole parempaa tapaa löytää ja rakastua kauniiseen Málagaan kuin yksityinen kiertoajelu aarteenetsintäkierroksella. Aarteenetsintä vie sinut sinne, missä bussi- ja pyörämatkat eivät vain pääse. Tutustut 10 kauniiseen ja jännittävään Málagan nähtävyyteen yksityisessä ryhmässäsi. Málagan kaupunkikierroksen alussa tapahtumaopas toivottaa sinut tervetulleeksi lyhyellä esittelyllä ja varustaa sinut aarteenetsintäpussilla, joka sisältää modernin kompassin, aarrekirjan ja joitain muita hauskoja vempaimia, jotta sinusta tulee todellinen kaupungin aarteenmetsästäjä. . Kun olet tehnyt yhden aseman yhdessä tapahtumaoppaan kanssa, olet itsenäisesti omillasi. Kolmen tunnin yksityisellä aarreetsintäkierroksella voit nauttia Málagan historiallisesta keskustasta navigoimalla itsesi modernin kompassin ja aarrekirjan avulla. Kiertue johtaa kaikkiin tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten Plaza de Mercediin, Carmen Thyssen -museoon, katedraaliin, roomalaiseen teatteriin ja Alcazaban linnaan. Lisäksi kävelykierroksellasi tunnet Málagan viehättävän keskustan aidon tunnelman. Jokaisella asemalla sinun on ratkaistava pieni arvoitus tai leikkisä tehtävä kerätäksesi vihjeitä, jotka johtavat sinut kaupunkikierroksesi viimeiselle asemalle, josta löydät aarteen. Arvoitukset ja tehtävät eivät vie aikaa, joten sinulla on tarpeeksi aikaa katsella ympärillesi ja tutkia jokaista paikkaa, johon aarrekirja sinut johdattaa.
Sisältää
 • Pullovesi
 • Yksityinen kiertue
 • Aarteenetsintämateriaali
 • Ammattimainen tapahtumaopas
 • Kaikki verot, maksut ja käsittelykulut
 • Pääsymaksut

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Plaza de la Constitución suihkulähteellä.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Retki sopii sekä perheille että yksityisille
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,9 /5

perustuen 88 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,9/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,8/5
 • Palvelu
  4,8/5
 • Organisointi
  4,9/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Loistava idea tutustua moniin kauniisiin paikkoihin ja kulmiin kaupungin keskustassa. Matthias ja hänen perheensä ovat rakkaudella suunnitelleet kaiken aarteenetsintää varten pienimpiä yksityiskohtia myöten ja voit oppia paljon siitä, mitä ympärillä tapahtuu. Se on ehdottomasti parasta arkisin, koska silloin on vähän vähemmän ihmisiä liikkeellä. Olimme tien päällä 3 tuntia ja olisimme mielellämme viettäneet enemmän aikaa sen kanssa. Mutta kiertueen kautta voit myös löytää jälleen monia kulmia ja jatkaa niistä nauttimista. Se sopii hyvin saamaan hyvän yleiskuvan heti loman alussa.

Lue lisää

29. toukokuuta 2022

Kiertue oli hieno ja jännittävä. Matkustimme 3 lapsen kanssa (7v, 4v, vauva). Iso lapsi ei halunnut luopua kompassista ollenkaan, joten meillä kesti vähän kauemmin, minkä esimiehet todella kompensoivat. Palapelit / vihjeet olivat hyvin erilaisia, joten se ei koskaan ollut tylsää. Mikä parasta, lasten ikää kysyttiin ja "aarre" mukautettiin lasten ikään ja lukumäärään. Yhteydenpito omistajiin varauksen yhteydessä oli erinomaista ja joustavaa. Hienoa ja aina. Hieno suositus!

Lue lisää

24. toukokuuta 2022

Sisareni ja minä löysimme lapsuuden sielumme tämän aarteenetsinnön kautta. Löytöjä, hauskaa, kilpailuhenkeä, kaikkea oli siellä. Ihanteellinen kaupungin tutustumiseen toisella tavalla, tämä aarteenetsintä on kaikille (todiste, että olimme kaksi aikuista ilman lapsia ja rakastimme kokemusta). Ihana ja saatavilla oleva opas alusta loppuun. Tässä toiminnassa on jotain maagista ja kiihottavaa, mikä muuttaa tavalliset vierailut! Finaali apoteoosissa, mutta annan sinun löytää itse: D Hinta-laatusuhde huipulla!

Lue lisää

24. helmikuuta 2020

Tuotteen tunnus: 72499