Vesiaktiviteetti

Malaga: Auringonlaskun purjehduskatamaraanimatka lasin kanssa cavaa

Aktiviteetin tarjoaja: MUNDO MARINO

Malaga: Auringonlaskun purjehduskatamaraanimatka lasin kanssa cavaa

Aktiviteetin tarjoaja: MUNDO MARINO
Pian loppuunmyyty Varattu eilen 15 kertaa

alkaen 12 € per henkilö

Pian loppuunmyyty Varattu eilen 15 kertaa

Näe mukavan korkealuokkaisen katamaraanin kyydistä kuinka aurinko laskee. Nauti juomasta ja rennosta musiikista laivalla ja ihaile upeita näkymiä Malagan siluettiin.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Kesto 1 tunti
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohjaaja
espanja, englanti
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Ihaile auringonlaskua
 • Nauti lasillinen Cavaa aluksella
 • Rentoudu katamaraanin kyydissä
Koko kuvaus

Purjehda merelle rentouttavalle katamaraaniristeilylle ja nauti Malagan dynaamisen rannikon näkymistä samalla, kun aurinko katoaa hitaasti vuorten taakse. Kuuntele rentouttavaa musiikkia lasillinen perinteistä espanjalaista cava-viiniä kädessäsi. Valitse kiertue valoesityksen kanssa tai ilman.

Hyppää tilavaan katamaraaniin Málagassa ja aloita purjehdusseikkailu. Ihaile Alboran-merta auringonlaskun aikaan liukuessasi aaltojen yli. Nauti näkymistä Malagan horisonttiin, kun valot syttyvät. Paranna kokemustasi lasillisella cava-kuohuviiniä, kun jaat tämän hetken jonkun rakastamasi kanssa.

Lisää ripaus taikuutta iltaan sisällyttämällä siihen romanttinen valoshow ja musiikki samalla kun ajelehtit Välimeren rauhallisten vesien yli. Palaa lähtöpisteeseen risteilyn lopussa.

Sisältää
 • Lasi cavaa
 • Katamaraaniristeily
 • Miehistö
 • Hotellikuljetukset
 • Ruoka
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Etsi katamaraani nimeltä "Mundo Marino".

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ei sallittu

 • Ruoat ja juomat
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 838 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,5/5
 • Kuljetus
  4,6/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Ihana matka, tein muutaman kierroksen maksimoidakseen tarjotun 1,5 tunnin ajan. Ihana raikas lasi cavaa nauttiaksesi upeiden auringonlaskunäkymien rinnalla! En tiedä miten se toimisi tai näyttäisi, jos sää ei olisi niin hyvä kuin meillä! Runsaasti tilaa ja mahdollisuus liikkua katamaraanissa ja ihmiset ovat mukavat vaihtamaan tilojen välillä, jos haluat istua verkoissa, jos et ole onnistunut nappaamaan sinne paikkaa. Mutta loppua kohti! Tulee viileä, mutta roiskeet takaisin eivät ole ollenkaan huonoja. Paras kohokohta, onnistui saamaan vilauksen delfiineihin! 10/10 suosittelen kaikille, perheille, sinkkuille tai pariskunnille!

Lue lisää

28. lokakuuta 2021

Oli erittäin mukavaa ja suositeltavaa. Valitettavasti sää oli huono ja muutama tunti ennen sen varaamista seuraavaan päivään ilman ongelmia. GetyourGuiden ja Mundo Marinen kaverien tuki oli erittäin, erittäin mukavaa ja mukavaa. Varasimme ja maksoimme Get your Guide -oppaan kautta - mutta meidän oli silti maksettava 7 € lisämaksu per henkilö paikan päällä - mutta en tiedä miksi - ehkä uudelleenvarauksen takia? Kaikesta huolimatta - palaan seuraavalla kerralla! Oli todella mukavaa ja cava oli erittäin hyvä. On myös cocktaileja ja muita juomia, mutta niistä on maksettava erikseen. Terveisiä Itävallasta, Martina + Marcel

Lue lisää

11. elokuuta 2021

Erittäin hieno matka Málagan lahdella, vastinetta sijoitetulle rahalle on ehdottomasti olemassa ja cava oli herkullista! On niin mukavaa olla merellä muiden ihmisten kanssa, kun päälaulaja laivalla esiintyy yleisölle upean auringonlaskun taustalla! Näkymät olivat upeita ja henkilökunta oli uskomatonta ja avuliasta. Kaiken kaikkiaan erittäin sujuvaa toimintaa ja kokemusta, suosittelen kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa alkuperäisellä, mutta kuitenkin helposti saavutetulla tavalla!

Lue lisää

29. toukokuuta 2021

Tuotteen tunnus: 381394