Valitse päivämäärät

Malaga Museot ja näyttelyt

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Päiväretket
17 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Malaga: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Malaga parhaat nähtävyydet?

Kohteen Malaga parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga ovat

Gibraltar

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Kaunis kokoelma ja ääniopas hämmästyttävällä hinnalla, joka on ilmoitettu sovelluksessa täällä. Henkilökohtaisesti se maksaisi paljon enemmän ja olen iloinen, että löysimme tämän sovelluksen ja palvelut täältä! Ääniopas oli erittäin mielenkiintoinen ja esityksessä oli paljon upeita kappaleita. Brassaï-kokoelma on täysin sen arvoinen, sillä valokuvat ja Brassaïn ja Picasson sekä muiden taiteilijoiden kietoutunut historia oli merkityksellistä ja kaunista. En suosittele alle 15-vuotiaille lapsille katsomaan molempien näyttelyiden taideteoksia, koska osa sisältää S-hyökkäystä ja alastomuutta.

Mukava museo, melko nopea käydä läpi, vaikkakin hieman tungosta. Ainoa ärsyttävä asia oli, että turvallisuus oli todella outo. Minulla oli pieni reppu, jota minulla ei ole ollut ongelmia missään muussa museossa tai historiallisessa paikassa useisiin viikkoihin Espanjassa, ja alun perin haluttiin, että laitan sen pois. Selitin, että minulla oli lääkkeitä ja vettä, jotka minun piti pitää mukanani, ja lopulta he antoivat minun pitää ne, mutta en ole varma, miksi he olivat niin tiukkoja monissa Espanjan museoissa ja paikoissa.

En ole varma, olisiko Picasso koskaan halunnut kenenkään kuluttavan niin paljon hänen maalauksiaan ja veistoksiaan yhtenä iltapäivänä kuin tämä museo sallii. Se on yksinkertaisesti ylivoimaista. Samalla se on fantastinen. Mestari on esillä kuin et ole koskaan kokenut. Se vaatii todellakin enemmän kuin yhden päivän imeytyäkseen, mutta se on kerran elämässä kokemus.

Varasimme vanhan, pääsimme suoraan D-päivään sovittuun aikaan (klo 12). Museo on erittäin mukava kahdella Picasson kokoelmalla. Reitti on miellyttävä. Meillä on taidemaalarin historia joidenkin hänen teostensa kanssa. Henkilökunta on erittäin miellyttävä. Ranskankielinen ääniopas (sisältyy hintaan) on plussaa.

Menimme sinne noin klo 18.30, joten siellä ei ollut melkein ketään, johon pääsimme suoraan sisään odottamatta. Ääniopas sisältyy hintaan ja opastaa töistä töihin. Reput tulee jättää sisäänkäynnin kaappiin, mikä on normaalia, jotta vältytään teosten vaurioitumiselta kömpelyydestä.