Malaga
Museot ja näyttelyt

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Malaga, Museot ja näyttelyt

Museot ja näyttelyt: Mitä muuta kokemista on kohteessa Malaga?

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Kaunis kokoelma ja ääniopas hämmästyttävällä hinnalla, joka on ilmoitettu sovelluksessa täällä. Henkilökohtaisesti se maksaisi paljon enemmän ja olen iloinen, että löysimme tämän sovelluksen ja palvelut täältä! Ääniopas oli erittäin mielenkiintoinen ja esityksessä oli paljon upeita kappaleita. Brassaï-kokoelma on täysin sen arvoinen, sillä valokuvat ja Brassaïn ja Picasson sekä muiden taiteilijoiden kietoutunut historia oli merkityksellistä ja kaunista. En suosittele alle 15-vuotiaille lapsille katsomaan molempien näyttelyiden taideteoksia, koska osa sisältää S-hyökkäystä ja alastomuutta.

Ei pettynyt

Saatuaani tietää Alhambran takaisin lukiopäivinäni, se oli aina ollut kauhat-luetteloni. Se ei petä! Kiertueen teki vielä paremmaksi upeasta oppaastamme Maria Lopez Garciasta. Hänellä on todellinen intohimo koko palatsin historiaan, arkkitehtuuriin ja kauneuteen. Hänen tietonsa ovat hämmästyttäviä, ja uskon, että hän olisi voinut pidentää kiertueen aikaa tunteilla ja pitää silti kiinnostuneena sen historiasta. Maria, kiitämme sinua niin paljon.

Varasimme vanhan, pääsimme suoraan D-päivään sovittuun aikaan (klo 12). Museo on erittäin mukava kahdella Picasson kokoelmalla. Reitti on miellyttävä. Meillä on taidemaalarin historia joidenkin hänen teostensa kanssa. Henkilökunta on erittäin miellyttävä. Ranskankielinen ääniopas (sisältyy hintaan) on plussaa.

Menimme sinne noin klo 18.30, joten siellä ei ollut melkein ketään, johon pääsimme suoraan sisään odottamatta. Ääniopas sisältyy hintaan ja opastaa töistä töihin. Reput tulee jättää sisäänkäynnin kaappiin, mikä on normaalia, jotta vältytään teosten vaurioitumiselta kömpelyydestä.

Alhambra erittäin hyvin, puuttui selityksiä sivuston historiasta. Muulle: Kranaatti ei todellakaan hyvä. Olimme pyytäneet retkiä ranskaksi, oppaamme ei puhunut ranskaa. Onneksi puhumme myös englantia… Oppaan tarjoama minimipalvelu, ei muuta.