Malaga
Nähtävyyskierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Sitemap Malaga

Wil je alle activiteiten in Malaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 222 arvosteluun

Matka kesti Rondaan noin 5h, joista ensimmäiset kaksi tuntia meni ihmisten kyytiin hakemiseen ympäri kaupunkeja. Kannattaa varautua hyvillä eväillä, sillä syömään päästiin vasta klo 14.30.. Nähtävyydet oli erinomaisia ja opas oli mukava. Mutta koska ihmisten kyytiin ottamiseen meni niin paljon aikaa, ei omaa aikaa kohteessa jäänyt kuin 1,5h ja sekin meni enimmäkseen syödessä. Viininmaisteluun saatiin aikaa 15minuuttia, Setenilin kaupungissa 45minuuttia, aika nopeaa tahtia. Paluumatkalla onneks ihmiset tiputettiin järkevämmin pysäkeille, eikä heidän hotelleilleen.

Kierros ja matka oli hyvin järjestetty ja palvelu oli ystävällistä (Julia Travels). Tangerin lautalla oli hieman viivästyksiä, jotka eivät johtuneet matkan järjestäjästä. Siksi aika Tangerissa hieman lyheni. Vanhan kaupungin basaari alueella ei oikein ehtinyt katsella rauhassa, kävelimme reippaasti läpi. Lounas oli myös hyvä.

Mukava kokemus, järjestelyt toimivat hienosti!

Oppaamme Frank huolehti porukasta Body Guardin tavoin! Päivän aikana ehti nähdä ja kokea monenlaista. Vapaata aikaa emme olisi edes kaivanneet yhtään enempää sillä katumyyjät olivat ahdistavia. Kiitos Frankille samoin kuin paikallisoppaalle -reissu oli oikein hyvin järjestetty!

Kannattaa varautua jonkin verran jonottamiseen (rajamuodollisuudet). Matkustaminen avartaa aina. Paljon nähtävää, lyhyessä ajassa. Vauhdikas retki. Osta heti, jos näet jotain. Varaa eväitä ja juotavaa.

Asiantunteva opas joka osasi yhdistää historian tapahtumat ja ilmiöt Alhambra rakennuksiin ja niiden taustoihin.