Malaga
Viewing Points

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Malaga, Näköalapaikat

Näköalapaikat: Mitä muuta kokemista on kohteessa Malaga?

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 4 052 arvosteluun

Fantastinen kokemus. Varaus oli täydellinen … pienikokoinen 12 hengen ryhmä kuljetettiin minibussilla. Paikalla meidät jaettiin espanjan ja englanninkielisiin ryhmiin. Ryhmäkoko pysyi pienenä - muissa ryhmissä oli 20/30 henkilöä verrattuna meidän 10 hengen ryhmään. Englanninkielinen oppaamme oli erinomainen - hän kertoi paljon lisätietoa ja hänen innostuksensa aluetta kohtaan oli tarttuvaa. Korkeuksia pelkäävänä suosittelen silti tätä - näkymät ovat upeat!

Tämä oli matkamme kohokohta ja yllätti meidät todella! Kävely on upea ja luonnossa oleminen on ihanaa vaihtelua turistikaupunkiin. Ja vaikka ensimmäinen osa saattaa tuntua jo hämmästyttävältä, mikään ei valmista sinua näkemyksiin ja kokemukseen loppua kohden. Koko matka tuntui myös erittäin turvalliselta ja hyvin hoidetulta oppaan iloisen ja kevyen lähestymistavan huipulla. Paljon suositeltavaa!

Se oli erittäin siistiä tehdä! Erittäin suositeltava ja suloinen opas. Pääset paikkoihin, joihin et tavallisesti pääse. Olimme molemmat surullisia, että kiertue oli jo ohi. erittäin kiva

The sunset in the end of the trip is really beautiful.

Kiva retki, mukavaa nähtävää. Oppaalla kivat jutut.