Valitse päivämäärät

Malaga Pääsyliput

  • Pääsyliput
10 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Malaga: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Malaga parhaat nähtävyydet?

Kohteen Malaga parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga ovat

Gibraltar

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 1 863 arvosteluun

Mikä hieno esitys. Esiintyjät toimivat ikään kuin tämä olisi heidän ensimmäinen esiintymisensä. Huikeaa energiaa, uskomatonta kitaraa, upeita tansseja ja intohimoista laulua. Istuimme vain 15 metrin päässä ja koputtavien kenkien ja kastanjettien äänet tuntuivat luissamme. Olimme ihmeissämme. Hienoa työtä kaikilta viideltä esiintyjältä. A+++++ koko matkan. Tämä oli jokaisen pennin arvoinen, ja juomat, jotka päätimme ostaa, toi mukava henkilökunta, eivätkä ne olleet ollenkaan kalliita .... upea bonus!

En ole varma, olisiko Picasso koskaan halunnut kenenkään kuluttavan niin paljon hänen maalauksiaan ja veistoksiaan yhtenä iltapäivänä kuin tämä museo sallii. Se on yksinkertaisesti ylivoimaista. Samalla se on fantastinen. Mestari on esillä kuin et ole koskaan kokenut. Se vaatii todellakin enemmän kuin yhden päivän imeytyäkseen, mutta se on kerran elämässä kokemus.

Täytyy myöntää, että en muusikkona ole suuri flamencon fani. Tässä tunnin mittaisessa esityksessä oli kuitenkin runsaasti energiaa ja poppia kaikilta viideltä esiintyjältä (2 laulajaa, 2 tanssijaa ja kitaristi. Se oli meille makuista muistoa. Varmasti sisäänpääsyn ja ulkona vietetyn illan hintansa arvoinen).

Andalusialaiset hevoset olivat upeita. Heidän koulutuksensa näkyi heidän esitystaidoissaan. Tapahtuma oli erittäin nautinnollinen. Flamencotanssijat, laulaja ja kitaristi olivat erittäin lahjakkaita.

Todella hieno esitys,ehdottomasti kannattaa käydä.