Malaga
Päiväretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 3 980 arvosteluun

Ihana matka, tein muutaman kierroksen maksimoidakseen tarjotun 1,5 tunnin ajan. Ihana raikas lasi cavaa nauttiaksesi upeiden auringonlaskunäkymien rinnalla! En tiedä miten se toimisi tai näyttäisi, jos sää ei olisi niin hyvä kuin meillä! Runsaasti tilaa ja mahdollisuus liikkua katamaraanissa ja ihmiset ovat mukavat vaihtamaan tilojen välillä, jos haluat istua verkoissa, jos et ole onnistunut nappaamaan sinne paikkaa. Mutta loppua kohti! Tulee viileä, mutta roiskeet takaisin eivät ole ollenkaan huonoja. Paras kohokohta, onnistui saamaan vilauksen delfiineihin! 10/10 suosittelen kaikille, perheille, sinkkuille tai pariskunnille!

Erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta. mukava vene, lähti ajoissa matkaan, näki korkean laivan ja risteilyaluksen lähtevän molemmat samaan aikaan. Lähde matkaan cava kädessä!! Ja maksubaari myös toiminnassa. Kaunis matka, ihana auringonlasku. Upea matka - ja erittäin hyvä hinta.

Mukava kävelymatka kauniilla kivimuodostelmilla. Näimme myös vuoristovuohia ja korppikotkia matkan varrella. Välissä saimme myös selkeät selitykset oppaalta.

pakko tehdä! Mutta ei niille, jotka eivät voi kävellä kohtuullista vauhtia vähään aikaan. Kauniita näkymiä toisensa jälkeen!

Kokemus oli jännittävä ja mieleenpainuva. Varmasti käymisen arvoinen. Suosittelemme