Valitse päivämäärät

Päivämatkat kohteesta Malaga

  • Päiväretket
56 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Malaga: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Malaga parhaat nähtävyydet?

Kohteen Malaga parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga ovat

Gibraltar

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 3 980 arvosteluun

Meillä oli upea päivä tyttäreni kanssa! Se oli jännittävä kokemus. Matkustimme mukavassa linja-autossa ja kävelimme sitten noin 2 tuntia kauniissa maisemissa. Pelkäsimme, koska kävelet vuorenseinään kiinnitettyä kävelytietä ja kaikkialla on jyrkänteitä, mutta se on niin jännittävää. Oppaamme Rachel ja Vivian olivat aivan ihania. Voin suositella tätä matkaa, jos et pelkää LIIAN korkeuksia. Olen niin ylpeä 11-vuotiaasta tyttärestäni, joka oli erittäin rohkea. Palaan ehdottomasti sinne joku päivä.

Bussi oli hyvä. Matka sujui jouhevasti. Opastus (englanniksi) oli selvää ja ymmärrettävää. Hintaan kuului vain mstka Gibraltarille ja takaisin. Matkaan voi ostaa lisäpalveluja (delfiinit, vuorelle ajelu,….) Omatoimisesti voi käydä kävellen vuorella tai kaniinihissillä. Me kävimme vuorella kabiinihissillä, joka lähtee Main Streetin päästä. Fish and chips (small) oli hyvä ja riittävä pääkadulla.

Mahtava paikka ja iso suositus vierailulle! Kuljetus oli hienosti järjestetty ja kaikki liikkuminen sujui helposti reissun alusta loppuun. Matkan opas toi tiedoillaan elämyksestä kokonaisemman ja oppi uutta myös historiasta. Tämä olisi jäänyt tutkimatta ilman, että matkan olisi suorittanut ilman häntä.

Helppo ja mukava tapa päästä Caminito del Reyyn. Selkein ohjein ja yrityksen jatkuvalla seurannalla tehtyä varausta. Tyytyväinen tarjottuihin palveluihin, oppaan kanssa, linja-autonkuljettaja Paco, toinen opas pienellä polulla... Täysin suositeltavaa

Erittäin hieno reitti jylhissä maisemissa. Suosittelen Aurinkorannikolla matkaaville.